İçeriğe Yönlendir

En Ideal Connect

Abdullah Doğan

Recommended Posts

Abdullah Doğan

en az yakan connect hangisi arkadaşlar 60-90-110 ps olanlar ne kadar yaktığını belirtebilirmi.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Öncelikle 60 değil 75 ps olanı var. Fabrika verilerine bakarsak aralarında ciddi bir fark yok. Ben 0.1 gibi bir fark hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Abdullah Doğan

en az yakan connect hangisi arkadaşlar 75-90-110 ps olanlar ne kadar yaktığını belirtebilirmi.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Aynı kullanımda en az yakan 110 ps'dir.. Arkasından 75 ps gelir.. En çok yakan da 90 ps'liktir..

Ama aralarında ahım şahım bir fark yok yani karşılaştırmaya bile değmez..

Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu

Benim düşünceme göre 75'lik motor hacminden yani tüketiminden dolayı az yakıyor, 110'luk ise motor hacmi geniş olmasına karşın aracı fazlası ile desteklediği için az yakıyor. Malum araç yaklaşık 1.5 ton geliyor. İmkanım olsa 75'liği değiştirip 110'luk alırdım.

75'lik yokuşlarda vs. hantal kalabiliyor, hız düşürür iseniz toparlaması çok güç oluyor buda yakıt sarfiyatına sebep oluyor. Bunlar tamamen benim düşüncem tabi, forumda daha teknik vs. bilgiler ile size cevap veren arkadaşlar olacaktır.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

en az yakan 75 90 110 diye ayrım olmaz olsada 2 3 kuruş arası olur tamamen kişinin kullanıma bağlı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih Candan

en az yakan connect hangisi arkadaşlar 60-90-110 ps olanlar ne kadar yaktığını belirtebilirmi.

• Duratorq 1.8 TDCi 75PS: 6,3lt
  • Duratorq 1.8 TDCi 90PS: 6,4lt
  • Duratorq 1.8 TDCi 110PS: 6lt bende 110 var uzun yolda ve şehir içinde çok memnunum ve çok süper 110'luk

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bu değerler doğru en az yakan 110 Ps ama o araçla da uzun yolsa 90 km/s ile gitmek gerçekten işkence..

Bırakacaksın arabayı akacak otoyolda.. Tabi o zamanda 6 lt tüketimi biraz zor görürsün..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Kullanıma göre değişir.

Şehiriçinde 90'lık aracım ile 110'luk aracı olan arkadaşımdan az yakıyorum.

0,5 lt :)

Yorum bağlantısı
Semih Candan

110'luk araçımın bakımlarını yaptırdım şimdi istanbul içinden 5.9 ve 6.5 arasında kullanıyorum ve sürekli yük var ve sert kullanıyorum arabayı

Yorum bağlantısı
Abdullah Doğan

bu güne kadar yanlış mı biliyorduk acaba en fazla yakan 75 sora 90 en az yakanda 110 diye biliyordum benimki 90 lık şehir içi 35 krş yakıyor normal mi sizce

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bildiğiniz doğru.. En az yakıt tüketimi olan 110 ps olan Connect'lerdir..

Ama performans olarak çok kuvvetli olduğu için haliyle çok yakıyormuş gibi görünüyor..

Yorum bağlantısı
Yasin Aydın

az yakan 75 lik diye biliyorum ben kanatimca 110 ps olan tanıdıklarım var kimse aksini idda etmesin en fazla yakan 110 luk tur.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

az yakan 75 lik diye biliyorum ben kanatimca 110 ps olan tanıdıklarım var kimse aksini idda etmesin en fazla yakan 110 luk tur.

Ben aksini iddaa ediyorum.. 110ps Connect'im vardı.. 5 sene kullandım istenildiğinde makul seviyelere düşebiliyor yakıtları..

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bu sonuçlara göre az yakan şöfördür diyebiliyoruz.

Kesinlikle abi.. :bravo:

Connect'i satana kadar çok anlatmaya çalıştım bu fazla yakıyor diyenlere ama hayatında Connect'e binmeyenler duymuşlar fazla yakıyor diye başka birşey demiyorlar..

1,3 75 hp Fiorino şehiriçi 6,5-7 litre yakarken benim 7-7,5 yakmam çok anormal olmasa gerek.. :angry:

Bu fazla yakıyor diyenler için gaz pedalının altına yumurta konması taraftarıyım ben :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Kesinlikle abi.. :bravo:

Connect'i satana kadar çok anlatmaya çalıştım bu fazla yakıyor diyenlere ama hayatında Connect'e binmeyenler duymuşlar fazla yakıyor diye başka birşey demiyorlar..

1,3 75 hp Fiorino şehiriçi 6,5-7 litre yakarken benim 7-7,5 yakmam çok anormal olmasa gerek.. :angry:

Bu fazla yakıyor diyenler için gaz pedalının altına yumurta konması taraftarıyım ben :D

70miydi yada 75 likmiydi neydi tam hatırlamıyorum, bizim şirkette önceden pug bipper vardı. Ortalama 8 litre civarında yakıyorduk. Yine ben sürüyordum. Çok yakıyor dediler ama Connect alıcaz dediler. Sevinmiştim. Önceden bende çok yakıyor diye biliyordum. Ama şu an 8,2 ortalama yakıyorum. Pug'a bineceğime Connect'e binerim daşşşşş gibi araba :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

bu güne kadar yanlış mı biliyorduk acaba en fazla yakan 75 sora 90 en az yakanda 110 diye biliyordum benimki 90 lık şehir içi 35 krş yakıyor normal mi sizce

Değil gibi sanki.Hergün sabah ve akşam İstanbul'un en yoğun trafiğindeyim (minumum 80 km) 0,28 krş ortalamam var sürekli..Benim araçta 90'lık..

Yorum bağlantısı
Abdullah Doğan

benim 35 krş yakmam normal ozaman çünkü geniş taban lastik ve 17 jant var araçta.aradaki 5 kuruşuda ona bağlamak lazım.

Yorum bağlantısı
Semih Candan

istanbulda 300 altı üstü yok

Yorum bağlantısı
Kaya Yasak

Bende şuan 1685km'de 2012 connect silver ( yani 90'lık ) var. Daha rodajı tamamlanmamış aracım ile karma yakıt tüketimim 6Lt. yani mazotuın litresi 4TL olan yerde 24kuruş yakıyorum. rodajı tamamlanınca karma 5Lt civarı olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Barış Gülboy

Bende 2007 90 ps connect yeni aldım 20 gunluk felen hesaplarıma gore 10.7 litre yakıyor bir öneris olan varmı aracı 2500 dd 3000dd ustune hiç çıkarmadım

Yorum bağlantısı
Barış Gülboy

75 lik eşektir

p0 lık katırdır

110 luk attır

sen hangisen binmek istyorsan oana göre karar vereceksin

benim tavsiyem 110 luk bindğin zaman anlarsın

aracın bakımını yap bence çok yakıyor aracı fazla küçük vitesde kulanma

Bakımı yeni yaptırdım yağ + filtreler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...