İçeriğe Yönlendir

Su Seviyesi Ikaz Lambası

Birol Aptioğlu

Recommended Posts

Birol Aptioğlu

yedek su haznesinde bulunan ve su seviyesini bildiren parça ile ilgili net bir fikri ve arızalanan bir parça olup olmadığı ile ilgili bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? acaba ne yaptıysam parçayı bulamadım ve hata ekranındaki su seviyesi eksik lambasını sönüderemedim.

Yorum bağlantısı
Onur Durmaz

Eğer seviye sensörü bozulduysa by-pass işlemi yapabilirsiniz. Sensöre giden iki kablonun üzerlerinden biraz sıyırın ver iki kabloyu birbirine bağlayın böylece arıza lambası söner fakat sensör devre dışı kalır.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sıfır km yi teslim ederken yokuş çıkardık yanardı, bence iptal etmeyin yansın sönsün arada, hiç sönmez ise su yok demektir

Yorum bağlantısı
Birol Aptioğlu

su seviyesinde herhangi bir azalma yok sadece sensor arızalı satın alabıleceğım bır yer var mı yada tamır edılebilen bir parcamıdır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bende var bu parçadan :(

Hiç sönmüyorsa, sensör bozuktur...

Aracı rampa yukarı park edince yanıp, düzde giderken sönüyorsa su azdır..

Yorum bağlantısı
Birol Aptioğlu

Bende var bu parçadan :(

Hiç sönmüyorsa, sensör bozuktur...

Aracı rampa yukarı park edince yanıp, düzde giderken sönüyorsa su azdır..

abi kurallara aykırı mı bilmem ama fiyatını öğrenebilirmiyim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

abi kurallara aykırı mı bilmem ama fiyatını öğrenebilirmiyim.

Ya niye aykırı olsun... Bi denk gelmiş, lazım olur diye almıştım..

Malum bu araçlar 10 larca sensörle çalışıyor, denk getirdiğini almak gerekiyor...

Çalışıp çalışmadığını bir şekilde test etmeliyim, Parçayı yakın zamanda görmüştüm. Yakın zamanda da test ederim...

Parası sorun değil..

Yorum bağlantısı
Birol Aptioğlu

Malum bu araçlar 10 larca sensörle çalışıyor, denk getirdiğini almak gerekiyor...

Çalışıp çalışmadığını bir şekilde test etmeliyim, Parçayı yakın zamanda görmüştüm. Yakın zamanda da test ederim...

Parası sorun değil..

bende araştırıyorum bir taraftan abi çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Benim aracımda da bozuk su müşürü . ustam istersem söndürebileceğini söyledi.Altında bir soket var.bu soket içine u şeklinde bir tel sokarak söndürülebilir.Ancak ben söndürtmedim,aklımızda bulunsun suyu unutmayalım diye ;)

tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
önder deli

Parası sorun değil..

Abi selamlar..

Benim araçta hic yok. Bu sebeple 2000 tl yakın para koydum. Bu sensoru bulabilir miyim? Kodu varsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

benim arabada uzun yol gidersem sönüyor.keyfi yanıp sönüyor..acaba bu sensörmü yok şamandıra gibi bir şeymi .temizleyip kurtarma şansımız varmı ???

Yorum bağlantısı
önder deli

genleşme kabının altından takılan bir parça... su koyduğunuz hazneyi söküp ters çevirip çıkarabilirsiniz ama neye benzediği konusunda hiç bir fikrim yok..

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Hemşerim beyaz çubuk gibi soketli bir parça şu sıralar yağ kalıntıları yok etmek için sık sık açık tekrar montajlıyorum...

Fakat benim sıkıntım gösterge panelinde araç soğukken yanmıyor NORMAL hararet göstergesinin RMA kısımlarında uyarı veriyor deli olacam...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben değişmiştim bu parçayı.

Çıkma bulmuştum.

Hatta çıkan da depoda olmalı.

Çok basit bir müşür.

Suyu ben kontrol ederim diyorsanız kısa devre ederek ışığı söndürebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
önder deli

Ben değişmiştim bu parçayı.

Çıkma bulmuştum.

Hatta çıkan da depoda olmalı.

Çok basit bir müşür.

Suyu ben kontrol ederim diyorsanız kısa devre ederek ışığı söndürebilirsiniz.

Abi selamlar..

Bu parca icin bir konuda senden alinti yapip talepte bulunmustum.. Ama cevap alamamistim[emoji28]

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Yav şu 97 otomatik mondeonun yedek su deposu müşürlü sıfır bulmak çok zor kirazcıoğlu isimli yerde buldum 180tl dediler ya bunun çin malı bulabileceğim yer yok mu? Adamlar her b.ku üretiyor vallaha diğerleri çok pahalı.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Selim Kılınç

Önder bey inşallah özeline bakarsın.

Radyatör su deposu altındaki sensörü aldım görüşelim hemşerim mezitli toyota karşısı total benzinlik yan sokağındayım emanetin bende hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
önder deli

Abi Allah razı olsun. ama daha yen girdim.siteye. umarım daha Mersin'desindir.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selim Kılınç

önder yedek su haznesini total benzinlik arkasına babam gile bıraktım emaneti al kontrol et hafif şişme yapmış yan kısmında çatlama var fakat akıntı kaçak yok bidene yapıştırıcı kullanmadan tamir olma ihtimali de var bende patlama kaçak yapmadı.

telefonla bilahare görüşürüz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akif uzun

Slmlar herkese ..97 ghia mondeo aracim...aracimin motor suyu eksik gostergesi yanik durumda...motor suyuna baktim kap neredeyse agzina kadar dolu eksiklik yok yani... bu halde iken motorun suyu yinede eksik olabilir mi.. yoksa sorun baska bir sey mi.. yardimci olursaniz sevinirim..tskler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sabit seviye su kabında su seviye sensörü var. sıfır ken de yanar dı o lamba arada sırada. sökerek temileyip geri takmak denenbilir ancak plastik su kabı ömrü dolayısı ile sertleşmişytri. bunu yaparken kap çatlayabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...