Özcan Keskin 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 (düzenlendi) yaklaşık bir haftadır lpgde problem yaşıyorum araç ısınınca lpgye geçiyor sonra sanki lpg bitmiş gibi tekrar benzine geçiyor ve sürekli biiiiiip diye öyüyordu arasıra tekrarlayan bu arıza cümartesi günü tam arızaya bağladı ancak bugün fırsat bulabildim ve lpg ciye gittim adam aracı bilgisayara bağladı ve lpg map sensörü arızalanmış dedi yenisi 90 tl dedi yada iptal edelim böyle kullan dedi bende iptal edersek bi sorun olurmu dediğimde lpg bitince benzine otomatik geçmez elle düğmeden yaparsın dedi bende tamam dedim ve sadece 10 tl aldı ama map sensörü fiyatı fazla gibi deldi adam kazıklamaz istese iptal seçeneğini söylemezdi bana şimdi sizlere sorum bu sensörün fiyatı normal mi bide bu durumda kullanmanın bi zararı olurmu ? 1 Ekim 2012 tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Tam araç solluyorsunuz, sol şerittesiniz, araç teklemeye başladı, bu arada vites düşürüp gaza yüklenmelisiniz ki, karşıdan kupa üstüne takılan 11 uzun hüzmeli lambayla birlikte yanan sellektörüyle üstünüze üstünüze gelen kamyondan kurtulasınız... Yani şunun gibi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 bu şekilde tüvturkten de geçmez, ve çok riskli bir tamir olmuş Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 h Tam araç solluyorsunuz, sol şerittesiniz, araç teklemeye başladı, bu arada vites düşürüp gaza yüklenmelisiniz ki, karşıdan kupa üstüne takılan 11 uzun hüzmeli lambayla birlikte yanan sellektörüyle üstünüze üstünüze gelen kamyondan kurtulasınız... Yani şunun gibi... memet abi o nasıl kamyon öle tırstım vallaha bu şekilde tüvturkten de geçmez, ve çok riskli bir tamir olmuş bak bunu bilmiyordum işte İstanbulda Olsanız 60 TL ye halletirebilirdim Yeni Mapınız montajlanırdı Aynı zamanda bu Map Ortak Maptır . atiker ,akl ,Kme ,ROMANO ,Zavolli ve Multifast Markasında kullanılır . montajını kendim yapamazmıyom abi bu arada lpg ekogas diye bi marka hepsi birbirine uyarmı bunların Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 memet abi o nasıl kamyon öle tırstım vallaha Bence de tırs ve git o map'ı değiştir 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 (düzenlendi) Bence de tırs ve git o map'ı değiştir 90 tl diyor abi acaba her marka biribirine uyum sağlıyormu atiker 50 tl diyor mesela http://lpgyedekparca.com/urun_incele.php?id=37-AT%C4%B0KER%20MAP%20SENS%C3%96R%C3%9C 1 Ekim 2012 tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Sıkıntı yok dediğim markaların Map ile aynı Sorun olmaz Yok bu eski tip map Fast1 modelinin Yeni tipte olanı olacak 60 tl fiyatı var onunda . Ankara da bulunur acaba 60 ile 90 fark da az değil hani Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 teşekkür ederim abi ilk fırsatta halledecem bu işi Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Aynı sorun bendede olmuştu,40 tl verdim. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 2 Ekim 2012 Yazar Paylaş 2 Ekim 2012 arkadaşlar 5-6 yere fiyat sordum 100 den aşağı yok yine bizim lpg ciye kaldık 90 tl demişti aradım gel 90 olur dedi bende lpg ayarınıda yaparsın o zaman dedim tamam dedi bitane sensör taktı görüntüsü aynı olmadı dedi aynı markayı bulmak lazım cuma günü getirtirim dedi gaz ayarını yaptı gönderdi yola çıktım aklıma geldi bi deneyim dedim boşa atınca stop etme olayını denedim saat gibi olmuş bir sorunla uğraşırken diğerini hallettik sanırım Aynı sorun bendede olmuştu,40 tl verdim. :shok: ne , nerde nezaman. :shok: bu kadar fiyat farkı olurmu kardeş ya lpg kitinizin markası nedir öğrenebilirmiyim Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 arkadaşlar 5-6 yere fiyat sordum 100 den aşağı yok yine bizim lpg ciye kaldık 90 tl demişti aradım gel 90 olur dedi bende lpg ayarınıda yaparsın o zaman dedim tamam dedi bitane sensör taktı görüntüsü aynı olmadı dedi aynı markayı bulmak lazım cuma günü getirtirim dedi gaz ayarını yaptı gönderdi yola çıktım aklıma geldi bi deneyim dedim boşa atınca stop etme olayını denedim saat gibi olmuş bir sorunla uğraşırken diğerini hallettik sanırım :shok: ne , nerde nezaman. :shok: bu kadar fiyat farkı olurmu kardeş ya lpg kitinizin markası nedir öğrenebilirmiyim yaklaşık 3 ay önce değiştim,tartarini marka 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Bende birtane diğer aracımdan kalma map var .Ancak şekli falan farklı olursa eğer size vereyim..Bosch yazıyor üstünde..Can daha iyi anlar gerçi olup olmayacağını.. Şuradaki parça.. http://www.efihardware.com/products/794/map-sensor-5-bar-Bosch-msp 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 lpg cim ile görüştüm parçayı getirtmiş yarın nmontaj yapılacak bakalım neolacak sonucu buraya yazarım ılgilenen herkese teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Tunay Yıldız 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Aynı arıza benim araçta da oluştu.Sistem Landirenzo ve daha 1 yıl oldu taktıralı 11bin kilometre yaptım.Acaba garanti kapsamında mıdır yoksa kullanıcı hatasına mı girer bu parça? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Aynı arıza benim araçta da oluştu.Sistem Landirenzo ve daha 1 yıl oldu taktıralı 11bin kilometre yaptım.Acaba garanti kapsamında mıdır yoksa kullanıcı hatasına mı girer bu parça? Garantiden değişir... Yorum bağlantısı
Cihangir Küçük 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 benim araçta bugün lpg de çalışmadı BRC servisine gittim maps arızalı değişcek fiyatı 145TL dediler.. ? bana maps denen parçayı gösterdiler motora giren 4 -5 tane buji gibi seyler var onun birini gösterdiler maps denen parça o mu.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yalas 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) yaklaşık bir haftadır lpgde problem yaşıyorum araç ısınınca lpgye geçiyor sonra sanki lpg bitmiş gibi tekrar benzine geçiyor ve sürekli biiiiiip diye öyüyordu arasıra tekrarlayan bu arıza cümartesi günü tam arızaya bağladı ancak bugün fırsat bulabildim ve lpg ciye gittim adam aracı bilgisayara bağladı ve lpg map sensörü arızalanmış dedi yenisi 90 tl dedi yada iptal edelim böyle kullan dedi bende iptal edersek bi sorun olurmu dediğimde lpg bitince benzine otomatik geçmez elle düğmeden yaparsın dedi bende tamam dedim ve sadece 10 tl aldı ama map sensörü fiyatı fazla gibi deldi adam kazıklamaz istese iptal seçeneğini söylemezdi bana şimdi sizlere sorum bu sensörün fiyatı normal mi bide bu durumda kullanmanın bi zararı olurmu ? Aynı arıza bende de var. Aracımda atiker marka tüp var. Genelde bahsettiğiniz arıza uzun yolda oluyordu. Geçenlerde atiker servisine gittim. Usta bilgisayardan tüpün basıncı fazla deyip biraz düşürdü. Bundan sonra yapmaz dedi ama daha uzun yolda deneme imkanın olmadı. İnşaallah bayram tatiline giderken deneyecem. Sonucu burda yazarım.. 1 Ağustos 2013 tarihinde Mehmet Yalas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yalas 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Bugün yaklaşık 130 km yol yaptım herhangi bir sorun olmadı herhalde usta lpg basinç ayarını düşürünce düzeldi 1 Yorum bağlantısı
Tunay Yıldız 8 Ağustos 2013 Paylaş 8 Ağustos 2013 Arkadaşlar herkese iyi bayramlar.Sensörü geçen hafta değiştirdik,bosh marka,garantiden değiştiler.Üzerine 850km yaptım arıza vermedi İnşallah düzelmiştir. Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 1 Ocak 2014 Yazar Paylaş 1 Ocak 2014 1 seneyi geçti hala bu sorundan kurtulamadım 90 tl verip sensörü değiştirdim gene aynı lpg bitiyor kendiliğinden benzine geçmiyor. bazen ters biyerde bitiyor eğilip düğmeye basana kadar teklile arz ediyor. 8-10 defa sensörü değiştiren yere gittim her seferinde bilgisayara bağlıyor bişeyler yapıyor bide böyle dene diyor. dün yine gittim yine aynı şeyleri yaptı. bu sefer oldumu dedim olmuştur inşallah dedi bende 1 sene oldu inşallahi maşaalahı bırak artık çöz şunu dedim. bu seferde bu ecotech lpg kitinde genel sıkıntı bu demeye başladı elle kendin düzelteceksin dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts