Guest Mehmet Artar 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Başlığa konu olan aracı yarın bayiiden almayı düşünüyorum,almadan satmayı düşündüğümüz için(milletçe) malum markaları almam konusunda müthiş derecede baskı görüyorum fakat sırf bu yüzdende belirli markalara yönelmek istemiyorum ,2. el konusu hariç diğer açılardan bu araç sizce nasıldır? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 (düzenlendi) Benim hep dikkatimi çekmiştir bu araç .durusu çok güzel zaten seatın suratı bütün modellerde aynı çok da güzel bence..altea 2005-2006 ya bakmıştı arkadaş bir ara çok hareketli değil biraz hantal kalıyor demişti,ama bu beklentiye göre değişir . ben alırdım açıkçası alteayı da XL ı da ,XL daha da kullanışlı 3 Ekim 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Özkan 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Araç alırken incelemiştim. Güzel araba. Ama kesinlikle dizelini düşünmelisin. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 evet düşündüğüm araç dizel 1.6 kısmetse Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 evet sıfır almayı ve uzun yıllar binmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Kasa değişecek bence şu anki rakamlarla alınacak çok güzel bir seçim olur Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 ikinci eli berbat.Araç güzel.Ama satarken bin pişman olursun.Piyasası çok ağır.Değer kaybı çok.Tiguan a bakın derim.c-max dizel olabilir.passat olabilir.yeni golf olabilir. uzun zamandır düşünüyorum,bu aracı beğeniyorum ve gerçekten almak istiyorum,bahsettiğiniz hususları göz önünde bulundurarak tabi Kasa değişecek bence şu anki rakamlarla alınacak çok güzel bir seçim olur bugün 5 tane bayii ile görüştüm haftaya ötv yansıtılacak dediler bende elimi çabuk tutayım dedim,fiyatı sabit aracın sanırım seneye dahada artacak fiyatları Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 İspanyaya gittiğimde ;bol bol binmiştim Alteaya , taksiciler genelde altea kullanıyordu,XL daha büyük herhalde ; içini bagajını düşünemiyorum.Arabayı sürmedim ama, yanınızda seyahet edecek kişilerin çok memnun kalacağına eminim. Fiyatlar şu an seatda uygunken alınası bir araba bence Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Mehmet bey eğer araba alım satım işi ile uğraşmıyorsanız ve araba hoşunuza gidiyorsa, direk gidin alın ve keyifle binin.2.eli hiç düşünmeyin nasılsa satılır. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 2005 te Altea kullandım . Sağlam sessiz ve geniş bir araba. İhtiyaçlara kesinlikle net cevap verecektir. Tek eksiği göğüs hala sert plastik. Ayrıca VW nin üvey evladı. Güzel seçim mutlu olursun. Silecek lerin yarine hep hasta olmuşumdur. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 neden bunda ilava 2 koltuk yok.Yada var mı sitedede göremedim? normal altea madem xl oldu ilave iki koltuk olması lazım değil mi? liste fiyatından indirim ne kadar? son aldığınız fiyat. bugün ödemeyi yaptık aracı pazar günü alacağım inşallah liste fiyatından inmediler, adamlar parantez içinde (işine gelirse) dediler Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 Aracınız hayırlı olsun. D***ş grubu fiyatlarında pek oynama yapmıyor.Yurtiçinde bayileri arasında ancak 500 TL fark ediyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Hayırlı olsun. Birgün bizde bir Doğuş Grubu araç alırız umarım. 1 Yorum bağlantısı
Engin Özarı 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 (düzenlendi) Yılbaşından sonra OTV 'lerde yine artış olma ihtimali kuvvetli. Son gelen ÖTV artışı , otomotiv sektörününü nabzını yoklamak amacıyla olmuştu. Sektör, büyük bir tepki vermedi. Hatta çoğu firma ÖTV artışını kendisi karşılıyor. Fiyatlara yansıtılmadı bile. Otomotiv üretiminde herhengi bir düşüşe de neden olmadı. Talep devem ediyor. Bize gelen aralık ayı araç üretim terminlerinde %15 'lik artış bile var. Ancak ekonomik açıdan değerlendirildiğinde, bütce açığı son zamlarla kapanmış değil. Bu nedenle yılbaşı sonrası ÖTV 'de yeni bir düzenleme daha olması kuvvetli muhtemel. Bu bağlamda "alınmış alınmıştır" olacak ÖTV'nin ikinci bir artışı durumunda fiyatlar en az %10 oranında artış olacaktır. Alamakta fayda var derim. 7 Ekim 2012 tarihinde Engin Özarı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Hayırlı olsun. Güle güle kullan Mehmet. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Hayırlı olsun. Güle güle kullan Mehmet. arabayı vermeleri gereken gün veremediler mersin seat bayisi,doğuş oto sevkiyatı onaylamamış haftaya kaldı dedi bende üstüne basa basa eğer pazara yetişmezse kalsın dediğim halde, yok biz o gün yetiştirecez dediler bekledik fakat olmadı bende satışın iptalini istedim,bakalım para iadesini bekliyoruz,başka bahara kaldı bizim iş Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 (düzenlendi) Hayırlısı olsun, demek başka bir model kısmet olacakmış. 10 Ekim 2012 tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts