Tansel Yavuz 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 H serisi alında,efcintgrip'midir nedir ondan kesinlikle almayın,yokohama alın mutlu olun. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 özü düşük tüketim olduğu için taviz verdiği bir şey yol tutuşu ama 195 60 15 ile 20 bin kmnin 10 bini kış şartlarında olmak üzere rahatsız edecek kadar bir ıslak yol performansı yaşamamıştım. önceki lastik mişi energy saver idi. valla karadeniz yağmuru ve virajları malum kendimi virajda bi anda karşı şeritte buluyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 özü düşük tüketim olduğu için taviz verdiği bir şey yol tutuşu ama 195 60 15 ile 20 bin kmnin 10 bini kış şartlarında olmak üzere rahatsız edecek kadar bir ıslak yol performansı yaşamamıştım. önceki lastik mişi energy saver idi. reklamda en az tüketen ibaresi ile testler aynı fikirde değiller Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 asfalt kalitesine göre de lastik seçmek lazım. reklamda en az tüketen ibaresi ile testler aynı fikirde değiller Ben goodyeara geçmeden tekrar energy saver alacaktım. yeni seri çıkacak denmişti ve goodyearı daha ucuza + 1 yıl kaskolu verdikleri için tercih etmiştim. pişman ettirmedi beni. forumun 1.6 otomatik en az yakan arabası bendeydi belkide o yüzden testlerdeki 3 e 5 e bakmamıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 O zaman endeksi yukarı vuralım H serisi alında,efcintgrip'midir nedir ondan kesinlikle almayın,yokohama alın mutlu olun. Bu mudur? http://www.lastikturk.com/215_55_16_Yokohama_AC02B_lastik_7855.html Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Aynen budur bende çok memnunum ancak bu ebatta 91V yok 94V xl (extra load) var ve yanaklar çok sağlam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Aynen budur bende çok memnunum ancak bu ebatta 91V yok 94V xl (extra load) var ve yanaklar çok sağlam traktör gibi sallamasın sonra Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 bu arada çıkaan lastikler çıkmacıda eğer dişi 5 cm civarı ise 250 300 liraya alıcı bulur. şahit oldum. 5 cm dişe bütün off road cular talip olur tanesine 250 verirler :D Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Gecen kis cukura dusunce eski Kumho'larimdan biri balon yapmisti. Lastikleri degistiriken orada birakmadim aldim eve getirdim 3 tanesini sahibindene koydum.. Lastikleri onceki sahibi arabayi aldiginda varmis kendisi 45 bin km yapmis aldigindada orta halliymis lastik.. tanesine 50 tl yazdim 2 gun icinde 3 tanesini 130 tl ye verdim.. Aldigim adama en son sordum ne icin kullanacaksin diye. Ticari taksiye takacagim dedi.. Baya uzulmustum sattigima sonradan. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 traktör gibi sallamasın sonra Yok hocam o kadar değil.Ama çıkan michelinlerden sonra (yanakları yarıldı basit bir sürtmeyle) biraz konfor açısından negatiflik hissettirdi.Ancak güven veriyor yanaklar gerçekten sağlam (Türkiye ve İstanbul yolları baz alındığında bu önemli) Fakat gerçekten süper bir tutuş var özellikle kuruda Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Evet arkadaşlar malum H serisi lastik 210 V serisi ise 240 km indeksli ve tam yükte 5 dakika bu hızda sorunsuz gider diye tanımlanıyor. Benim passat 55 binde ve 3 seneyi doldurduk. kış öncesi yazlık lastik (!) alayım diyorum. kar yağdığında çok soğukta zaten fusion var UG7 ile. Aklımdaki efficientgrip 215 55 16 91H almak. V yerine. ve de 93 yerine. Bunun sebebi daha sessiz ve konforlu olur diye. Sizce doğru mu düşünüyorum? Yaklaşık fiyatlar 250 tl civarı. not: çıkmalarıma talip var mı? ücretsiz. Ne alındı acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ekim 2012 Yazar Paylaş 29 Ekim 2012 (düzenlendi) Vakit bulup alamadım. H serisi efficientgrip peşindeyim benim lastikçi yok diyor ve de v serisi için (effgrip) "ithal olduğu için 2012 imalatı bulunmayabilir" gibi hoşlanmadığım bir "yanıltma amaçlı" laf etti. Ayrıca passatlar Extra Load XL olması gerekir diye de bir laf ederek dükkandaki 4 adet sava'ya beni yöneltmek istedi. Yeniden uğrayıp hala beni yemek mi istiyor bakacağım. emin olamadım adamdan terk etmek için. passat da yani standar araba artık. topu topu 1450 kilo. nesi özelmiş? 29 Ekim 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Vakit bulup alamadım. H serisi efficientgrip peşindeyim benim lastikçi yok diyor ve de v serisi için (effgrip) "ithal olduğu için 2012 imalatı bulunmayabilir" gibi hoşlanmadığım bir "yanıltma amaçlı" laf etti. Ayrıca passatlar Extra Load XL olması gerekir diye de bir laf ederek dükkandaki 4 adet sava'ya beni yöneltmek istedi. Yeniden uğrayıp hala beni yemek mi istiyor bakacağım. emin olamadım adamdan terk etmek için. passat da yani standar araba artık. topu topu 1450 kilo. nesi özelmiş? Mehmet hocam ben 3 senedir sava kullanıyorum, 185/65/15 ebatlarında, çok büyük bir beklenti içine girilmezse iyi bir lastik. Geçen sene işe her gün arabayla gittim, sadece bir kere sıkıntı yaşadım, o da benim hatamdı. cam gibi buzun üstünde direksiyon kırınca araç arkayı bıraktı. İki kere ters manevra yapmak zorunda kaldım ama aracı toparladım. Bende kiler de H serisi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ekim 2012 Yazar Paylaş 29 Ekim 2012 Belki kış lastiği alıp 3 ay kullanıp sonra eski p7 leri bir sene daha kullanmak da çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts