İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Kapi Fitili Değişimi

Tuncay Ak

Recommended Posts

Mehmet Tüysüz
(düzenlendi)

yaptıgım uygulama 4x2 mm slikon hortum

91008496.jpg

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ender Er

bende yaptım bu gun anten koblosu gecırdım fıtıllerden kapanması hoş oldu bıde yolda denıcem bakalım nasıl

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Savaş Kolay

Arkadaşlar benim kapıların kapanma sesi çok kötü,kapı kapatılınca rahatsız edici ses çıkıyor.Araştırmalarım neticesinde fitilleri değiştirmem gerektiğini öğrendim.

1.sorum ;Kapı fitillerini değiştirsem düzelirmi sizce (30 tl/adet ten buldum piyasada)

2.sorum ;Biraz baktımda fitil yerinde çok sıkı duruyor bunu ben söküp değişebilirmiyim,çok zormudur? yardımlarınızı bekliyorum..

Merhaba Tuncay Bey

Ben o bahsettiğiniz 30 tl'lik fitilden kullanıyorum ve memnunum, en azından eskisinden iyi ki ben araba konusunda çok pimpiriğimdir, ayrıca yürür durumda iken rüzgar sesini fazlasıyla kesti, ben 4 kapı fitilimide değiştirdim, sökülerek değiştirmesi çok kolay, yapabileceğinizi düşünüyorum, önemli olan, fitili tutan plastik aksam kısmını hafifçe elinizle kaldırmak.

Yorum bağlantısı
Tuncay Ak

MRB Tuncay Bey

Ben o bahsettiğiniz 30 tl'lik fitilden kullanıyorum ve memnunum, en azından eskisinden iyi ki ben araba konusunda çok pimpiriğimdir, ayrıca yürür durumda iken rüzgar sesini fazlasıyla kesti, ben 4 kapı fitilimide değiştirdim, sökülerek değiştirmesi çok kolay, yapabileceğinizi düşünüyorum, önemli olan, fitili tutan plastik aksam kısmını hafifçe elinizle kaldırmak.

Çok teşekkür ederim ilginiz için.Referansınız önemli benim için sonuçta yan sanayi ürün ve durumu belli değil.Siz yakın zamanda mı değiştirdiniz,nereden temin ettiniz?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

ayhan hocam anten kablosu çok sert olmaz mı

Anten kablosu olarak içinde tek bakır tel olan değil de eski daha dandik saçaklı tel bulunan kablolar tercih ediliyordu.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Özgür Bozoğlu

Konuyu hortlattım ama renault clio symbol kapı fitili birebir uyuyor, hem daha etli kapı daha tok bir sesle kapanıyor. Tek kapı fiyatı 25 Tl parçacıda :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Resim şekil link paylaşirsaniz daha iyi olur.araciniz yaptiginiz uygulamanin resminide paylasirsaniz fikir olur en azindan

Yorum bağlantısı
Adem Balta

Konuyu hortlattım ama renault clio symbol kapı fitili birebir uyuyor, hem daha etli kapı daha tok bir sesle kapanıyor. Tek kapı fiyatı 25 Tl parçacıda :biggrin:

denediniz mi focus 1 lerde. denediniz ise yorumunuzu merak ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Özgür Bozoğlu

Özür dilerim bizim denediğimiz Focus 2006 modeldi. Focus2 şöför kapısında denemiştik, hiçbir kesme delme işlemi yapmadan birebir uyuyordu. Focus 1 i bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Merhaba Tuncay Bey

savaş bey merhba; focus 1 demi degiştirdiniz fitili,satın almak için nerden aldınız,ismi falan veya linki varmı.teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...