Mustafa Çayır 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Adapazarı yolları taştan deyip dün gece çıktım yola. sevdiğim bi abimi almaya gitmiştim. gündüz gözüyle geri dönerken pamukovadan sonra ki bir virajda yoldaki takozu görmemle üzerinden geçmem bir oldu. sol ön lastiğim büyük bir hızla inerken aracı sağa atmayı başardım. 15 metre ileriye uyarıcı bir eşya koyduktan sonra lastiğin başına gittim. 7-8 cm uzunluğunda bana bakan yakışıklı bir yarık çok lastik değiştirdim ancak hiç giderken patlayan bir lastiğim olmamıştı. tecrübe edindik ucuz atlattık. uzun lafın kısası lastiği sökmeye giriştim ve o da ne bijonlar farklı. hay ben bunları böyle takanın diyerekten yoldan birini çevirdik. söküp ufacıııkk stepneyi taktım. asıl bomba ise burda (lastikte hava yok diyeceğim sanıyosunuz ama değil) yaklaşık 120 km 80-85 km sabit hızla geldim. lastiği değiştirdikten sonra ortalama tüketimi sıfırlamıştım. Eskişehir e girdiğimde tüketimim 2.9lt/100 km ye düşmüştü. sonramı? kış geliyo nasılsa 4 tane kış lastiği alıcam diye çıkma bi lastik satın aldım. 2 ay idare edip sonra hepsini atıcam hani derlerya "Rabbim tekerinizi düz bastırsın" diye. arkadaşlar Allah tekerinizi düz bastırsın. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 geçmiş olsun,aslında büyük olay atlatmışsın.allah korumuş 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 O zaman bundan sonra uzun yola çıkarken 4 tane stepne lastiği alıyoruz ve öylece yola çıkıyoruz Hem 80i geçemeyiz hemde tüketimimiz düşer 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 geçmiş olsun tüketime bak yaa motorsiklet gibi yakmış koca araba :D :D Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Geçmiş olsun.. Cooper Tyres lastiğin olsa yarığı kendi otomatik tamir eder yolda bırakmazdı.. 1 Yorum bağlantısı
Akif Özkan 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 2.9 litre motora bolca kurum yapacak kadar düşük bir rakam. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 2.9 litre motora bolca kurum yapacak kadar düşük bir rakam. 120 km gitmeyle çok kurum olmaz meraklanmayın 1 Yorum bağlantısı
Akif Özkan 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 120 km gitmeyle çok kurum olmaz meraklanmayın Meraklanmıyorum bilgi paylaşımında bulunuyorum Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Meraklanmıyorum bilgi paylaşımında bulunuyorum Çok uzun süre bu şekilde kullansa haklısınız ama 120 km boyunca bu hızla gidilirse hiç bir problem çıkarmaz bende bu bilgiyi paylaşıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Bijonlar farklı derken, bazılarının şapkası düşümüş olabilir? avadanlıktaki standard buji lokması geniş kalmış olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Geçmiş olsun. 100 km'de 2.9 lt çok iyi bir değer . Şehir içi kaç lt yakıyor aracınız ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Geçmiş olsun.Ciddi bir kaza atlatmışsın. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 ne zaman sıfırlanırsa, o andan itibaren gösterir Yorum bağlantısı
Samet Yarın 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 gecmiş olsun benimde basıma gelmişti yarıldımı anında iniyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Bu focuslarda ortalama tüketim son 100 KM'yi mi gösterir yoksa, tüketimi son sıfırlandıktan sonraki tüm kmlerdeki ortalamayı mı gösterir? Sıfırlandıktan sonra geri kalandaki ortalamayı gçsteriyor, mesela sıfırlayıp yokuş aşağı viteste inerseniz 0.5 bile gösterir. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Geçmiş olsun.. Cooper Tyres lastiğin olsa yarığı kendi otomatik tamir eder yolda bırakmazdı.. abi ben girdim tek tek baktım adamlar kendileri bile böyle bir özelliklerinin olduğunu yazmamış yada ben bulamadım ? http://www.coopertire.co.uk/content/car Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 13 Ekim 2012 Yazar Paylaş 13 Ekim 2012 Bijonlar farklı derken, bazılarının şapkası düşümüş olabilir? avadanlıktaki standard buji lokması geniş kalmış olabilir mi? herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah herkesi beterinden korusun. olabilir çağlar abi. çünki sadece şapkalı olanları tuttu. diğerlerini tutmadı. yarın ilk işim şu 4 kollu bijon anahtarlarından almak olacak. Geçmiş olsun.. Cooper Tyres lastiğin olsa yarığı kendi otomatik tamir eder yolda bırakmazdı.. Samicim bu konu nedir? bilgilendirirmisin? Geçmiş olsun. 100 km'de 2.9 lt çok iyi bir değer . Şehir içi kaç lt yakıyor aracınız ? öhmmm.. bu bana bağlı şehir içine girince içime bi canavar giriyo nedense 6.5 litre seviyelerinden aşağı inmiyo bu arada aracım chip li 2.9 litre motora bolca kurum yapacak kadar düşük bir rakam. Ömer bey o 120 km de yapılan kurumu!, lastiği değiştirince attığımdan emin olabilirsiniz Yorum bağlantısı
Samet Yarın 14 Ekim 2012 Paylaş 14 Ekim 2012 son sıfırlamadan itibaren 100 km deki yakıt ortalamasını baz almakta kitapçıga göre Yorum bağlantısı
Recommended Posts