İçeriğe Yönlendir

C-Max Logosuz Ön Panjur

Gündüz Gökduman

Recommended Posts

Gündüz Gökduman

Merhaba abilerim,

Gördüğüm bir video sayesinde iki gündür Cmax'ın logosuz ön panjurunu arıyorum fakat hiç biryerde bulamadım. Kafamı karıştıran birşey var kaput logodan açılıyor eğer logosuz ön panjur takılırsa nerenden açılacak.

Video : http://www.youtube.com/watch?v=7TAVjxs0g18

http://www.youtube.com/watch?v=Ea5tU2jc8CA&feature=autoplay&list=ULFYeuNVg0MUc&playnext=1

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Sanırsam modifiye olarak logo iptali yaptırılmış. Kaputu açmaya gelince de kurulan bir düzenek sayesinde içeriden açılabilir hale getirlmiştir. Öyle zannediyorum sadece..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hoş duruyormuş, nerde yaptırmış bende merak ettim.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bence bu tip şeyler bu tip aile arabalarına gitmiyor. Renk, donanımda aynıymış bizimkiyle ama olmamış. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sanırsam modifiye olarak logo iptali yaptırılmış. Kaputu açmaya gelince de kurulan bir düzenek sayesinde içeriden açılabilir hale getirlmiştir. Öyle zannediyorum sadece..

+1

hoş duruyormuş, nerde yaptırmış bende merak ettim.

Abi el emeği gibi duruyor ;) Ama çok güzel olmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Erkan Eyi
:bi: Merhaba, Foruma yeni üye oldum ve konu açamadım. Konu ile azda olsa ilgili olduğu için buraya yazmaya karar verdim. 2005 C-Max sahbiyim. Aracımın ön logosu eskidiği için çatladı ve boyaları döküldü. Sanayide siyah rengini buldum ama ben aracımın orjinalini bozmak istemiyorum yani mavi olanını istiyorum. Logo yu ford servislerinde ya da 2 internet sitelerinde bulamadım . Konu hakkında yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Herkese iyi akşamlar... :)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

:bi: Merhaba, Foruma yeni üye oldum ve konu açamadım. Konu ile azda olsa ilgili olduğu için buraya yazmaya karar verdim. 2005 C-Max sahbiyim. Aracımın ön logosu eskidiği için çatladı ve boyaları döküldü. Sanayide siyah rengini buldum ama ben aracımın orjinalini bozmak istemiyorum yani mavi olanını istiyorum. Logo yu ford servislerinde ya da 2 internet sitelerinde bulamadım . Konu hakkında yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Herkese iyi akşamlar... :)

www.fordburada.com buraya bakın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...