Gündüz Gökduman 14 Ekim 2012 Paylaş 14 Ekim 2012 Merhaba abilerim, Gördüğüm bir video sayesinde iki gündür Cmax'ın logosuz ön panjurunu arıyorum fakat hiç biryerde bulamadım. Kafamı karıştıran birşey var kaput logodan açılıyor eğer logosuz ön panjur takılırsa nerenden açılacak. Video : http://www.youtube.com/watch?v=7TAVjxs0g18 http://www.youtube.com/watch?v=Ea5tU2jc8CA&feature=autoplay&list=ULFYeuNVg0MUc&playnext=1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 14 Ekim 2012 Paylaş 14 Ekim 2012 Sanırsam modifiye olarak logo iptali yaptırılmış. Kaputu açmaya gelince de kurulan bir düzenek sayesinde içeriden açılabilir hale getirlmiştir. Öyle zannediyorum sadece.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Ekim 2012 Paylaş 14 Ekim 2012 hoş duruyormuş, nerde yaptırmış bende merak ettim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 14 Ekim 2012 Paylaş 14 Ekim 2012 Bence bu tip şeyler bu tip aile arabalarına gitmiyor. Renk, donanımda aynıymış bizimkiyle ama olmamış. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Sanırsam modifiye olarak logo iptali yaptırılmış. Kaputu açmaya gelince de kurulan bir düzenek sayesinde içeriden açılabilir hale getirlmiştir. Öyle zannediyorum sadece.. +1 hoş duruyormuş, nerde yaptırmış bende merak ettim. Abi el emeği gibi duruyor Ama çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Erkan Eyi 16 Ocak 2013 Paylaş 16 Ocak 2013 Merhaba, Foruma yeni üye oldum ve konu açamadım. Konu ile azda olsa ilgili olduğu için buraya yazmaya karar verdim. 2005 C-Max sahbiyim. Aracımın ön logosu eskidiği için çatladı ve boyaları döküldü. Sanayide siyah rengini buldum ama ben aracımın orjinalini bozmak istemiyorum yani mavi olanını istiyorum. Logo yu ford servislerinde ya da 2 internet sitelerinde bulamadım . Konu hakkında yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Herkese iyi akşamlar... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2013 Paylaş 16 Ocak 2013 Merhaba, Foruma yeni üye oldum ve konu açamadım. Konu ile azda olsa ilgili olduğu için buraya yazmaya karar verdim. 2005 C-Max sahbiyim. Aracımın ön logosu eskidiği için çatladı ve boyaları döküldü. Sanayide siyah rengini buldum ama ben aracımın orjinalini bozmak istemiyorum yani mavi olanını istiyorum. Logo yu ford servislerinde ya da 2 internet sitelerinde bulamadım . Konu hakkında yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Herkese iyi akşamlar... www.fordburada.com buraya bakın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts