İçeriğe Yönlendir

1999 Model Audi A3 101 Hp Auto Hoşgeldi...

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver

hayırlı olsun abi diğer vw noldu?

Saolasın ex-copilotum :)

Yoo duruyor, Golf'den sonra VW Grup hayranlığım başladı zaten :) 307 de satılık ama ilanı yok.

Kızıp kaldırmıştım çok arıyorlar ama almıyorlar diye. 24.500 üstünü veren olmadı ama ben 26.000 den aşağı vermiyorum, turşusunu kurucam.

img_1022.jpg

Hayırlı olsun çok düzgün bir arabaymış :nazar: Tamponların alt kısmıda boyansa daha yakışıklı olur

Teşekkür ederim , o alt kısımlar maalesef hemen dökülüp daha çirkin bir görünüm oluyor. Hem beyaz da hemen çizilip bozulur kaldırıma yanaşırken.

Hayırlı uğurlu olsun. :nazar:

Saolasın :)

Hayırlı olsun, bu seni kesmez ama keseni zaten alırsın yakında :D

Saolasın Ali FordÖver. Gözünü seveyim buna da bir kulp bulsana mok atsana :)

Sen illaki bulursun bir şey hadi...

Allah nasip ederse bu duracak hep joker araba olacak. Kısmet olursa kuvvetli bir manuel hız makinası almak istiyorum hafta sonları içi.

hayırlı olsun abi, 307 de satıldımı ?

Saolasın Bahtiyar, yok duruyor 307 15-20 gündür marş basmadım. Onun da ilanını hazırlamam lazım

hayırlı olsun Ali Abi, Allah kaza bela vermesin, bu resimdeki ne oluyor ?

1__9_.jpg

Saolasın Mustafa kardeş, amin cümlemizi allah kazadan beladan korusun inşallah.

Audi'nin Chorus subwoofer, bir de ufak Audi Anfi var yanında arka hoparlörleri çalıştıran.

Subwoofer dedimse bam bum güm diye çalmıyor, sadece hafiften güm güm tonlama veriyor, ön arka kapılara destek tonlama yapıyor.

Bildiğimiz JBL sublar gibi falan bir kuvveti kesinlikle yok :)

540x405_audi-a-subwoofer-skrzynia-basowa-1231200.jpg

A3_8L_8L0_035_113B_.jpg

Fiyatı da merak etmedim değil,sıkıldığınızda müşteri olurum herhal ..:)

Fiyat için 2004 Getz'den ucuz, 2001 Fiesta Fun'dan pahalı desem fikir olur sanırım :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hitler motor, daha ne diyim, 101 beygir şaka gibi, duyanda veyron sanacak, 1001 beygir gibi :D

Bu gidişle galeri açarsın artık, TırtÖver Oto ne kadar tırt varsa toplamışsın azizim :p

Not: Artık Fordöver değilim, iyice tırt oldu bu aralar Ford, Alman arabasına geçeceğim, ama gerçek olanına Merso-Bmw gerisi tırt çünki :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Mustafa Ali Ölever modası geçti kardeşim. Sen bana takıl istersen, ulrta yüksek yol tutuşu ve üstün performansı hisset ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Süha kardeş, yağma

Mustafa Ali Ölever modası geçti kardeşim. Sen bana takıl istersen, ulrta yüksek yol tutuşu ve üstün performansı hisset ;)

:D :D :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Üzerindeki jantları çok beğendim. Klasik araç olmuş. tepe tepe binilir.

Sert kullanmazsan çok yakmaz o araçlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Mustafa Ali Ölever modası geçti kardeşim. Sen bana takıl istersen, ulrta yüksek yol tutuşu ve üstün performansı hisset

:)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Hitler motor, daha ne diyim, 101 beygir şaka gibi, duyanda veyron sanacak, 1001 beygir gibi :D

Bu gidişle galeri açarsın artık, TırtÖver Oto ne kadar tırt varsa toplamışsın azizim :p

Not: Artık Fordöver değilim, iyice tırt oldu bu aralar Ford, Alman arabasına geçeceğim, ama gerçek olanına Merso-Bmw gerisi tırt çünki :D

Ne güzel işte Hitler motor, en sağlam motor, 2-3 adet TDCi eskitir :)

Evet 101 Bg ama unutma 101 Bg > 68 Bg, her şekil seni her halikurda tokatlama kudretim var, tabiki eskisi gibi 50-100 araba fark atamam T-Jet veya Insignia'da olduğu gibi ama kafadan 10-20 araba kredin her daim hazır bende :D

He tırt evet Audi tırt arabadır zaten, benimki eskisi olduğu için yaşlı moruk yorgun tırt ;)

Gözünü seveyim sende terk etme bu Fort'u, kim kaldı başka savunan ?

Yok be Merso da tırt diyordun geçenlerde C180'e falan yaramaz diyordun, 1.16 da yaramaz velhasıl 3 serisi de dandik.

Merso E serisinden BMW 5'den başlar da dersin sen :D

Bak gel Audi tırt diyorsan senin 2006 model takan ile benim 1999 model takamı kafa kafaya katı yumurta gibi çarpıştıralım , bakalım hangisi tırt, OK ?

Çakmaktaş, gün olur devran döner... Unutma bu dediklerimi, sen benim sayısız kez silleli tokatımı yemiş bir rakibimsin unutma.................

Süha kardeş, yağma

:D :D :D

68 Bg Balıkesir, gaz verme.

vur abalıya :D

Az sabır :seytan: . Abalıyı göstericem ben en başta sana Çakmaktaş. Unutma aşağıdaki zamanlarını............ Bindiricem seni Segway yeniden :D

suhhaa.jpg

servetsuha.jpg

Terminatorun de dediği gibi " I'll be back "

http://www.youtube.com/watch?v=M1ypn0y32Ac

Üzerindeki jantları çok beğendim. Klasik araç olmuş. tepe tepe binilir.

Sert kullanmazsan çok yakmaz o araçlar.

Evet hocam değişik bir jant, güzel desem değil, şık desem değil. Teoman'nın da dediği gibi kekremsi bir tadı var :)

Farkı sedefli gri boyası ve krom detayları sanırım. Büyük boy olsa 16 veya 17 hoş olabilirdi.

Sert kullansamda yürümüyor, yumuşak kullansamda, ama hakkaten kibar kullanınca daha az yakıyor.

Zaten bu arabayı Focus gibi kullanırsam spin atar falan, yol tutuşu hakkaten zayıf veya ben esp'li 245-45-18 jantlı Insignia'dan sonra binince bana zayıf geliyor. Ama Golf V mesela çok güzel yol tutuyor ve viraj alıyor.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

:)

Mustafa yanlış ata oynuyorsun, unutma... Bak bakalım sana bunu diyen Çakmaktaş kaç araba fark yemiş benden ve sende video'ya çekmişsin :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Boşa debelenme, audi tırttır, merso e serisinden başlar bilimsel gerçektir, fiesta nerden çıktı, ben arabamı övdümmü kardeşim, beyhude çabalar bunlar mayk, resimle falan olmuyor bunlar :D

Bu arada gaz değil mazot veriyorum :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ali abi beni biliyon :D ben süpriz atını bekliyom :D

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Güle güle kullan.Değişik değişik zevkler bize bak varsa yoksa ford.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ali abi öyle olacak veya yapacaz edecez ile olmuyor bu işler. Hemen herşeye hazır olacaksın ben anlamam bekleyemem valla kusura bakma yani :D Öle yanlı vidyolar koyup konuları saptırmayalım lütfen cümle alem orada 3cm paspası biliyor ;) Madem vidyo koyacaz gerçekleri ekliyelimde yanılgılar olmasın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi hayırlı olsun. Güle güle kullan :)

Saolasın Zafer kardeşim, allah son modelini nasip etsin sana.

Sayın Elöver ingiliz medyasına ajanlıgın mı var ne?

Ne ajanlığı direkt İngilizim ben :) Maaşımı bile DHL İngiltere ödüyor.

Boşa debelenme, audi tırttır, merso e serisinden başlar bilimsel gerçektir, fiesta nerden çıktı, ben arabamı övdümmü kardeşim, beyhude çabalar bunlar mayk, resimle falan olmuyor bunlar :D

Bu arada gaz değil mazot veriyorum :D

Valla doğru dedin, Audi tırt. Baksana hele 1999 yılında araba ne ki şimdiki ne olsun ?

Ben Fiesta TDCi pancar motor 68 bg + abs li Fort alıcam en bağ traktörü modelinden o zaman senle kankigil olcaz.

Senin de resmini yapıcam az sabret :D

Ali abi beni biliyon :D ben süpriz atını bekliyom :D

Valla bilmiyom :D Neyse son gülen iyi güler diyelim.

Güle güle kullan.Değişik değişik zevkler bize bak varsa yoksa ford.

Yok ben 3 tane Focus sonrası daha da Ford almam modundayım.

Heleki 2012 model Focus 3 TDCi trend deneyimim var onu da test bölümüne açacağım vakit olunca resimli falan.

1200 km yol yaptım yeni Focus sedan ile kiralık Budget arabası, of anam of diyorum.

Ali abi öyle olacak veya yapacaz edecez ile olmuyor bu işler. Hemen herşeye hazır olacaksın ben anlamam bekleyemem valla kusura bakma yani :D Öle yanlı vidyolar koyup konuları saptırmayalım lütfen cümle alem orada 3cm paspası biliyor ;) Madem vidyo koyacaz gerçekleri ekliyelimde yanılgılar olmasın

Asıl sen yanlı video koyma paşam, al monajlı videoların gerçeği bende :D Madem video istiyorsun al sana boy boy uzayan Insignia videosu.

Süha Çakmaktaş'ın hezimetleri........ Ali Elöver'in Süha'ya tokat silsilesi.

Hayırlı olsun

Saolun tşk ederim :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hehehh, karıştırma fiesta yı ve birşeyler atma arabama, 86 taunusum hala saat gibi çalışıyor, audinin yaşlısı çalışıyorsa ford da çalışır, geç sen bunları, dediklerim doğrudur, merso e den başlar baksana a serisi güzel ama reno motoru koymuş adamlar.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kaputuna bile can gurban

videolarda yaşar mazi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

kaputuna bile can gurban

videolarda yaşar mazi...

Aynen Çağlar abi ne olacam demeli bu hayatta. Ben bu hallere düşeceğime aylık akbil ile gezerim en azından otobüslerin torku var :D

Ali abi forumda insanları hatalı vidyolar ile yanıltıyorsun bak çok ayıp, bu vidyoların genelinde baskı+balata kaçırmış durumdadır bunu herkes bilir

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

12-15binlik hurda alır anca :fiuw:

aman abi sen teklif verme üstüne kalır :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...