İçeriğe Yönlendir

1999 Model Audi A3 101 Hp Auto Hoşgeldi...

Ali Elöver

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Benimde üniversiteye geçince tek kapılı bir A3 hayalim var. Ama bu hayal bazen ford'a bazende vw,ye kayıveriyor. :)

Hayırlı olsun Ali Abi . :):nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aynen Çağlar abi ne olacam demeli bu hayatta. Ben bu hallere düşeceğime aylık akbil ile gezerim en azından otobüslerin torku var :D

Ali abi forumda insanları hatalı vidyolar ile yanıltıyorsun bak çok ayıp, bu vidyoların genelinde baskı+balata kaçırmış durumdadır bunu herkes bilir

sıkışık trafikte cuprayla bilem geçemem iett yi, tapa gaz emniyet şeridine dalıyorlar

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Hehehh, karıştırma fiesta yı ve birşeyler atma arabama, 86 taunusum hala saat gibi çalışıyor, audinin yaşlısı çalışıyorsa ford da çalışır, geç sen bunları, dediklerim doğrudur, merso e den başlar baksana a serisi güzel ama reno motoru koymuş adamlar.

Fiesta harikadır, heleki TDCi 68 Bg veya FUN ise :D

Neyse Merso almıyacağımıza göre problem yok reno olmasında.

kaputuna bile can gurban

videolarda yaşar mazi...

Hayırlı olsun Fiestanız. Videolarda yaşar tabi mazi, her an her şekil herkese tokat atacak halimiz yok bakınız Maykıl Şumaher bile ikinci kez emekli oldu.

Ben niye emekli olmiyim hemde zirvedeyken. Gençler yarısşın debişsin biraz da :D

Hocam eskisi zamanında kraldı şimdi farı bile yoktur.

Yenisi güzel ama benimde o kadar bütçem yok, maksimum 45.000 TL çalışır o paraya da anca per 350Z verirler :)

Bana Megane 2 RS lazım, alıyordum 1,5 sene evvel direkten döndüm evden veto yemiş ve 180 Bg Insignia ile yetin demişlerdi.

Bakalım hayırlısı, ayağımız yerden kesilsinde gelecek yaza kadar yani mayıs a kadar allahın izniyle buluruz 200 Bg üstü düz vites bişeyler.

Audi de işe gidip gelmek için çok bile bana. Dur kalk Feneryolu - Ümraniye sanayi.

12-15binlik hurda alır anca :fiuw:

Hehe, kıskanç boyacı. Sen almak için bunu bende 40 numara yaparsın ama yağma yok, Silikaya devam olmadı 96 Mondi...

Aynen Çağlar abi ne olacam demeli bu hayatta. Ben bu hallere düşeceğime aylık akbil ile gezerim en azından otobüslerin torku var :D

Ali abi forumda insanları hatalı vidyolar ile yanıltıyorsun bak çok ayıp, bu vidyoların genelinde baskı+balata kaçırmış durumdadır bunu herkes bilir

Hehe Akbil'im de var hamdolsun içinde 40 TL kredili minibüs içinde bozuk param da :D

Videolar montaj heheh itiraf ediyorum. Ben boş yolda gazladım sonra Süha Çakmaktaş'ın Focus S arabasını Steven Spielberg'e monte ettirdim.

Maliyetli ama inandırıcı oldu yahu :) Hatta senin suretin sesin bile var videolarda dikkat edersen o derece gerçekçi sahte video bunlar.

:) Sende mi Brütüs ?

aman abi sen teklif verme üstüne kalır :D

Keşke, harbi otomobile binmiş olurdu yazık kaçtı fırsatı.

Benimde üniversiteye geçince tek kapılı bir A3 hayalim var. Ama bu hayal bazen ford'a bazende vw,ye kayıveriyor. :)

Hayırlı olsun Ali Abi . :):nazar:

Saolasın kardeşim, daha iyisi senin olsun. Boşver Fort falan imajın olsun Audi al :D

sıkışık trafikte cuprayla bilem geçemem iett yi, tapa gaz emniyet şeridine dalıyorlar

Eee kullanmayı bilmek lazım Sn Çaylar Boyar, bak bana azıcık. Mesela T-Jet'in trafikte karşısın çıkamayan nice pişmiş balık var Çipura vs vs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

arıza lambası yakmış, freni ızgara tavada közleşmiş kombinasyona yazık, zorlayıp da motor da patlatma diye elimizden gelen yardımı yaptık, karşısına çağımızın dehası tsi yı çıakrmadık

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

arıza lambası yakmış, freni ızgara tavada közleşmiş kombinasyona yazık, zorlayıp da motor da patlatma diye elimizden gelen yardımı yaptık, karşısına çağımızın dehası tsi yı çıakrmadık

Yanan lamba olsun çekeriz fişini söner yahu. Frenler özel EBC öyle ses yapar malum sert olmalı ki 150 Bg T-Jet dursun.

Patlamaz bişey olmaz GP'ye canavar o canavar Fort bırakmadı forumda tokatlamadık. Allah razı olsun Sn Çaylar Buyur Bey dayıcım. VW grup deyince ben bir dururum saygılar derim. Ne de olsa elimdeki tüm aaçları VAG yapma derdindeyim.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
http://www.sahibinde...102345515/detay Ben bunları beğeniyorum . Bu motoru rcz de kullandım, 207 rc de kullnmadım ama, bildiğim kadarıyla bayağıda gideri olan bir motor.Tabi ilandaki aracın fiyatı km den dolayı yüksek 32-33 e de var. ama thp motor la rc 207 nin sapanla fırlatılmış gibi yolda gittiğine çok kez şahit oldum...
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1- Hayırlı olsuuuuun.

2- Abooov, nasıl kaçırmışım ki 92. mesajda yakaladım.

3- İnsignia için yaş ortalamasını tutturamadığını anlayıp 60 yaşındaki bayanlardan araba almaya kadar gitmişsin :p

4- 105 > 101 :p

5- Demek üstün Alman teknolojisi yanında Renault'tan vazgeçemiyorsun

6- Megane RS alırsan ve ben onu kullanamazsam yakarım bu gezegeniiii!

Yorum bağlantısı
Mert Nar

hayırlı olsun güle güle kullanın bi bu kasaya birde polo 3 e hastasıyım çok benzetiyorum birbirine

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Hayırlı olsun Ali Abi. Alman iyidir , güle güle kullan. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bizim resim nerde kaldı sayın AudiÖver kardeşim :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

http://www.sahibinde...102345515/detay Ben bunları beğeniyorum . Bu motoru rcz de kullandım, 207 rc de kullnmadım ama, bildiğim kadarıyla bayağıda gideri olan bir motor.Tabi ilandaki aracın fiyatı km den dolayı yüksek 32-33 e de var. ama thp motor la rc 207 nin sapanla fırlatılmış gibi yolda gittiğine çok kez şahit oldum...

Aynen bunlara da bakıyorum özellikle LeMan serisine ama bu arabaların hakkı max 30-33.000 aralığı.

Ben bu 2 modeli beğendim, bakalım konuşmak lazım acelemiz yok satmaya niyetleri varsa illa düşerler fiyat :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-15-000-km-de-orjinal-lemans-98172110/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-lemans-98330889/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-lemanss-94943430/detay

veya 206 RC fiyat uygun olursa.

1- Hayırlı olsuuuuun.

2- Abooov, nasıl kaçırmışım ki 92. mesajda yakaladım.

3- İnsignia için yaş ortalamasını tutturamadığını anlayıp 60 yaşındaki bayanlardan araba almaya kadar gitmişsin :p

4- 105 > 101 :p

5- Demek üstün Alman teknolojisi yanında Renault'tan vazgeçemiyorsun

6- Megane RS alırsan ve ben onu kullanamazsam yakarım bu gezegeniiii!

1. Saolasın :)

2. Eee kafana sunny geçmiş diyem

3. Evet moruk arabalarından haz alıyorum. Unutmada ilk toplandıda seni bir güzel döveyim + Murat efendiyide.

4. O iş sürücüye bakar nayloncu, ben seni ve meggy'ni triportörler bile geçerim.

5. Alman araba yapar, gerisi taka.

6. Amin allahın izniyle o da olur inşallah. Sen kullanamazsın mazotçu ne anlar hız makinasından :)

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hehhehe adam Fiesta ile takas olur demiş, üstede para verecekmiş, ilana bak :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

hayırlı olsun güle güle kullanın bi bu kasaya birde polo 3 e hastasıyım çok benzetiyorum birbirine

Teşekkür ederim.

Aynı Araba Patronda vardı Mercedesin yanında 2. araç olarak kullanıyordu ilk sahibi idi tüm bakımları yetkili serviste ve lpg olmadan kullanıyordu 6 ay önce 14 de sattı araba orjinal 302 Binde idi geçen yıl sibopları değişmişti başkada motora el değmemişti

Hey maşallah bende benim arabanın km'si yüksek diyordum 102.000 km diye. E ne de olsa Hitler motor normal 300.000 km :)

Das Auto VAG yapar, eller bakar.

Hayırlı olsun Ali Abi. Alman iyidir , güle güle kullan. :)

Saolasın Rıfatçım, amin.

Bizim resim nerde kaldı sayın AudiÖver kardeşim :D

Senin resim çok fena olacak, arıyorum şöyle güzel bir pozunu ki hafızalardan silinmesin.

Ali FordÖver YereGöveSığdırımaz dendiğinde herkesin gözünde o imaj belirecek.

Nerde Audi övdüm bu arada :) ???

Hehhehe adam Fiesta ile takas olur demiş, üstede para verecekmiş, ilana bak :D

Eee arabadan anlasa zaten 175 Bg'i satıp 68 Bg'e heveslenmez :) Fiesta alacaklara aşağıdaki modelide önerebilirim, üstüne branda çekip bir visteon teyp çaktın mı al sana Fiesta TDCi :D

tarim-makineleri-ba-traktoru-YANMAR-YM1600---3_big--12040423523015789300.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yandık desene, iyice düşün taşın ona göre resim ayarla, Koskoca Süper Fiesta, şanına yakışsın. :D

Not: Artık ford övmüyorum, son zamanlarda .okunu çıkardılar iyice, artık alaman öveceğim ki zaten övüyordum :)

Şundan olsa, tam bana göre :)

2013-G-Class-G63-AMG.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı olsun Ali Audöver. :) Kazasız belasız çiziksiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Vay vay vay vay, abim hayırlı olsun. Yaşına göre çok çok diri bir araç gibi gözüküyor. Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan, Ali abi gelmiyor musun ? Bunu mıncıklamak şart. İnsignia için alana da satana da hayırlısı olsun. Enteresan adamsın vesselam o teknolojik aletten sonra, bu hitler çağına geçiş yapmak ince bir nüans. :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Yandık desene, iyice düşün taşın ona göre resim ayarla, Koskoca Süper Fiesta, şanına yakışsın. :D

Not: Artık ford övmüyorum, son zamanlarda .okunu çıkardılar iyice, artık alaman öveceğim ki zaten övüyordum :)

Düşünüyorum, senin TR'yi terk etmeni sağlayacak güçte bir resim olacak. Kaçıp gideceksin bu diyardan :)

Evet Fiesta hakkaten süperdir, bende alıcam büyüyünce 1 adet. Şu an almıyorum malum bilek lazım harbi sürücü olmak lazım o muazzam güce ve torka hakim olmak için dile kolay 68 Bg gücünde bir canavar :p

Yeni aracınız hayırlı olsun.

:nazar:

:nazar::good1::nazar:

Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun Ali Audöver. :) Kazasız belasız çiziksiz.

Saolasın Matür Hodjam, amin inşallah.

Vay vay vay vay, abim hayırlı olsun. Yaşına göre çok çok diri bir araç gibi gözüküyor. Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan, Ali abi gelmiyor musun ? Bunu mıncıklamak şart. İnsignia için alana da satana da hayırlısı olsun. Enteresan adamsın vesselam o teknolojik aletten sonra, bu hitler çağına geçiş yapmak ince bir nüans. :)

Saolasın Burakçım cümlemiz inşallah, evet 13 yaşında İstanbul arabası için durumu fena değil. Ama çizik falan var 4-5 yerde boyada o yüzden.

Valla canım çok Abdülselam kebap çekiyor, kısmet olursa günübirlik gelicez yeriz Eskişehir tayfasıda uygun olursa cümbür cemaat.

Valla daha çok eğleniyorum desem inanır mısın ? Tabiki hız kalite vs olarak geride bir araç ama Insignia ile mutlu olamadım, büyük beden geldi bana ve düz vites sıktı her gün trafikte.

Yorum bağlantısı
Enver Çatak

Hayırlı olsun yeni aracınız.

Aracımı büyütmek için bu kasanın 5k 1.8 olanını ve mondeo mk2 2.0 düşünmekteyim. Özellikle bagaj kapasitesi ortalamanın üstünde ve aileler için uygun gibi geliyor. Bunların dışında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ruhsata koltuk nasıl işlenir bilemedim?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Düşünüyorum, senin TR'yi terk etmeni sağlayacak güçte bir resim olacak. Kaçıp gideceksin bu diyardan :)

Evet Fiesta hakkaten süperdir, bende alıcam büyüyünce 1 adet. Şu an almıyorum malum bilek lazım harbi sürücü olmak lazım o muazzam güce ve torka hakim olmak için dile kolay 68 Bg gücünde bir canavar :p

Teşekkür ederim :)

Saolasın Matür Hodjam, amin inşallah.

Saolasın Burakçım cümlemiz inşallah, evet 13 yaşında İstanbul arabası için durumu fena değil. Ama çizik falan var 4-5 yerde boyada o yüzden.

Valla canım çok Abdülselam kebap çekiyor, kısmet olursa günübirlik gelicez yeriz Eskişehir tayfasıda uygun olursa cümbür cemaat.

Valla daha çok eğleniyorum desem inanır mısın ? Tabiki hız kalite vs olarak geride bir araç ama Insignia ile mutlu olamadım, büyük beden geldi bana ve düz vites sıktı her gün trafikte.

Hadi görelim, ülkeyi terkedip alamanyaya yerleşeceğim, adam gibi araba yapmaları için merso ve bmw ye gideceğim, zaten teklif var, fordöver ceo luğundan bize gel diyorlar, vesile olur :) sana uygun birşeyler yaparız sende gerçek alaman arabasına binersin artık :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...