Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Hayırlı olsun yeni aracınız. Aracımı büyütmek için bu kasanın 5k 1.8 olanını ve mondeo mk2 2.0 düşünmekteyim. Özellikle bagaj kapasitesi ortalamanın üstünde ve aileler için uygun gibi geliyor. Bunların dışında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Tşk ederim Enver Bey, Ben bu arabayı A3'lere hiç bakmadan, fiyat ve donanım karşılaştırmadan, hiç araştırmadan aldım. Öğlen telefon geldi 2 saat sonra noterde imza attım. Benim aldığım paraya alınabilecek bir araba ama 2001-2003 arası 5 kapılı modellere aşırı fiyatlar istiyorlar temzileri 22.500-26.500 arası ki bence bu kadar yaşlı bir araç için bu fiyat fazla. Öyle aman aman bir donanımi, motor ve teknolojisi de yok. Daha doğrusu azı var fazlası yok rakiplere göre. Bildiğimiz VW Golf4 ve VW Bora neyse işte bu da o araba teknolojik ve mekanik olarak. Ben olsam bu paraya daha yeni bir model Focus, Astra, Golf 5 falan bakardım. Bu arabanın tek üstünlüğü var o da imajı, 4 halka Audi'ye biniyorum demek için de bu fark değmez sanırım. Bende 2006 Golf 5 FSi Comfortline otomatik de var ve Audi A3'den çok daha üstün ve dolu bir araba. Mondeo ile kıyasla yapamam zira kullanmadım Mondi ama performans olarak tabiki Audi A3 geride kalır ve aşağı yukarı da aynı yakar Abi hayırlı olsun... Şundan al bir tanede artan parayla işlemi tamamla http://www.sahibinde...102352726/detay http://www.sahibinde...-99689813/detay Saolsın Mehmet, Evet aynen böyle bir canavar bakıyor, remap ile güle oynaya 260 Bg oluyor ki bu da bana yeter Ama temiz bişey lazım bunlar aylardır nerdeyse yıl oldu olanda olan arabalar. Hadi görelim, ülkeyi terkedip alamanyaya yerleşeceğim, adam gibi araba yapmaları için merso ve bmw ye gideceğim, zaten teklif var, fordöver ceo luğundan bize gel diyorlar, vesile olur sana uygun birşeyler yaparız sende gerçek alaman arabasına binersin artık Sen Almanya'ya git, yemin ediyorum Mercedes ve BMW ajanları seni döve döve öldürür, A -B -C serilerini mok attığın Mercedesten saymadın diye önce Mersocular döver sonra 1 ve 3 serilerine laf ettin diye senden kalanları BMW'ciler bir daha döver sende Mortal Kombat olursun ama bu işte en büyük yarayı FoMoCo alır en sadık amigoları gçötü diye senin adına belki özel bir Fiesta TDCi modeli bile çıkarırlar adetli seri mesela 500 tane Fiesta TDCİ TırtEdition 68 Hp by Rip Ali Cihangiroğlu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Hahhaha, Fiesta 500 bana hitaben üretildi de haberin yok mayk Bu arada alamanlar bana dua edecek, arada sende nasiplenirsin artık. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Bu arada arabanın kaporta işlemleri devam ediyor. Ön tampon tamir edildi ufak çamurluk ezikleri ve sıyrıklar macunlandı. İlk sahibinden olan sağ kapı ve çamurluk tamirini beğenmediğimiz için bu 2 parça tekrar revizyona girip boyanacak, saolsun tamiri yapan servis baya yalapşap çalılmış baştan sağma bir macun ve boyama yapmış. Çamurluk ve kapı kazınacak, tekrardan yoklama macun ve astarı ile hatasız hale gelip boyanacak. Stoplar yılların fırça darbelerinden ve güneşten baya solmuştu, 2000'lik zımpara, üstüne pasta + meguiar's cila ile sonuç elma şekeri gibi parlak bir stop oldu İki stop arasındaki fark bariz. Hahhaha, Fiesta 500 bana hitaben üretildi de haberin yok mayk Bu arada alamanlar bana dua edecek, arada sende nasiplenirsin artık. Valla senin için üretilmiş olmalı, zira pek bir uyduruk duruyor aynen 68 Bg'lik gibi. İnan bana 1999 Audi'ye binerim bu Apaçi Staylaa Fiestaya binmem. Dolu var bunlarda sanayi sitelerinden Van'dan dönme koltuk jant takıp siyaha boyuyorlar, abs'siz cary cuurt kaya kaya duramadan geziyorlar işte resimdeki gibi. Allah razı olsun senden Ali FordÖver, sayende Almanlar beni sevecek. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Sen çakmalara bakma kardeşim Senin arabada işleri bitsin bayağı fiyakalı olucak gibi, tam İstanbul arabası, park edince gözün arkada kalmaz, rahat rahat gezersin artık. Almanlar sevecek emin ol, almanın reno kılıklı tırt opeli, fransızın tırtına bineceğine giriş seviyesi gerçek alman arabası almışsın, bundan sonra tam almana geçersin artık. 17 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Sabah eski plakaları Ümraniye Trafik Bürosuna teslim edip yazı aldım, 10 dk'da Ümraniye Şöferler Odasında yenilerini bastırdım, 21 TL'ye plakalar sıfırlanmış oldu. Siyah çerçeveleri de temizleyip tinerle plakalıksız olarak Insignia'ya yaptığım gibi BMW mavi-beyaz vida kapakları ile monte edeceğim allahın izniyle, beyaz arabada çerçevesiz ve plakalıksız plaka güzel oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Sen çakmalara bakma kardeşim Senin arabada işleri bitsin bayağı fiyakalı olucak gibi, tam İstanbul arabası, park edince gözün arkada kalmaz, rahat rahat gezersin artık. Almanlar sevecek emin ol, almanın reno kılıklı tırt opeli, fransızın tırtına bineceğine giriş seviyesi gerçek alman arabası almışsın, bundan sonra tam almana geçersin artık. E nasıl bakmıyim Fiestaların %90 bu halde Apaçi olmuş. Saolasın Alicim, senden bu güzel sözleri duymak ne büyük şeref ??? Sen nasıl oluyorda benim sahip olduğum bir aracı övüyorsun hayret Bak doğru söyle sabah yataktan kalkarken ayağın kaydı kafa üstü sert bir iniş mi yaşadın kaptan ? Ondan mı iltifatlar ? Nasıl park edince gözüm kalmaz ? Arabayı baştan aşağı revize ettiriyorum. Dokunanı, kapa açanı kesin döverim. Ben 1999'daki showroom tazeliğine getirmeye çalışıyorum kaportayı boyayı sen sokağa bırak sallama diyorsun ? Fiesta 2006 model mi ki gözüm kalmasın. Benim arabam mı giriş seviyesi ? Bak sana bişey diyeyim mi, gel seninle buraya donanım dökelim, 1999 Audi senin arabanı tokatlamaz ise kalite ve donanım ve performans olarak ben daha konuşmam, silerim kaydımı bu forumdan Audi A3'ün tavan döşemesinin kalitesi 2012 Focus'ta yok be.... Tam alman bu zaten, Ford gibi çakma ispanya belçika üretimi değil 17 Ekim 2012 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Audi kendine geliyor.Eline cebine ustalarınde ellerine sağlık.Cillop olacak. :nazar: :nazar: :nazar: Buna şu bahsettiğin farları alman çok yerinde olur. 17 Ekim 2012 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Mayk kardeşim, benim fiesta alaman üretimi, şase nosu istersen vereyim Audi alaman arabaları içinde en allttan 3. sırada, en altta opel var sonra vw sonra audi sonra bmw sonra merso, bmw-merso bana göre tam alman, opel alamanın fiatı, vw ise renosu, audi de tam sınırda, az daha zorlasa merso-bmw sınıfında, bu arabayı tabii överim Benim arabayı katma konuya, ben dedimmi fiesta dan daha kötüdür diye bir laf, en ufak kıyas bile yapmadım. A3 audinin en tırtı olsada fiesta dan elbette iyidir. Audi en en aşşağı A4 den başlar diyip fazla zorlamayayım. Benim burda, a4 ten başlarla kastım kötü olması değil, bu markaları marka yapan kallavi modelleri, özellikleri, marka yapan karakteristik özellikleri bu modellerin dışındaki modellerinde bana hep eksik gelmesidir, S500 gibi mersom olucakki hah diyim, bunun 2. el ölüsü bile c180 ezer misali gibi... Tabii para konuşur bu işlerde... Gözün kalmaz derken, elbette emek var, para var ama sonuçta sıfır insignia kadar üzmez seni demek istemiştim. 17 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bu arada arabanın kaporta işlemleri devam ediyor. Ön tampon tamir edildi ufak çamurluk ezikleri ve sıyrıklar macunlandı. İlk sahibinden olan sağ kapı ve çamurluk tamirini beğenmediğimiz için bu 2 parça tekrar revizyona girip boyanacak, saolsun tamiri yapan servis baya yalapşap çalılmış baştan sağma bir macun ve boyama yapmış. Çamurluk ve kapı kazınacak, tekrardan yoklama macun ve astarı ile hatasız hale gelip boyanacak. Stoplar yılların fırça darbelerinden ve güneşten baya solmuştu, 2000'lik zımpara, üstüne pasta + meguiar's cila ile sonuç elma şekeri gibi parlak bir stop oldu İki stop arasındaki fark bariz. ali abi hayırlı olsun güzel olmuş ön tampon inmişken plakalık kısımını doldurtsana güzel olur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Ali abi, plakaları niye deliyorsunda, silikonla yapıştırmıyorsun? Delik plaka Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Audi kendine geliyor.Eline cebine ustalarınde ellerine sağlık.Cillop olacak. :nazar: :nazar: :nazar: Buna şu bahsettiğin farları alman çok yerinde olur. Saolasın Oktay Abi, amin inşallah. Evet mercekli orjinal S3 Quattro farı hem TR'de hemde Ebay de buldum. Sanırım TR'den almak daha mantıklı olacak Benim arabayı katma konuya, ben dedimmi fiesta dan daha kötüdür diye bir laf, en ufak kıyas bile yapmadım. A3 audinin en tırtı olsada fiesta dan elbette iyidir. Gözün kalmaz derken, elbette emek var, para var ama sonuçta sıfır insignia kadar üzmez seni demek istemiştim. Heh valla çözmüşsün olayı Şaka bi yana zamanı için güzel araba. Karşıma çıkma yolda yemin ediyorum acımam tokatlarım. Tabi ya, bende laf ola dedim, zaten arabanın değeri gebermiş fiyatı düşmüş, 1 kere daha boyansa parçası ne olur ama Insignia dediğin gibi boyasız hasarsız çiziksiz satıldı ve boya olsaydı ucuza giderdi. Kafam hem kullanırken hemde 1 yere bırakırken çok rahat olacak bu arabada. Kaybedeceğim sadece zaman ve birkaçyüz TL olur Audi hasarında. beğenmedin mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 ali abi hayırlı olsun güzel olmuş ön tampon inmişken plakalık kısımını doldurtsana güzel olur Saolasın Uğur kardeş, doldurma güzelde hem orjinalden uzaklaşmış olurum hemde parklarda ilk yaslamada çatlar macun ve boya çirkin görünür. Arabaya sadece 225-45-17 lastik ve 17 S-Line jant takarım, belki onu bile takmam. Amacım araba BİBLO gibi olsun orjinal pırıl pırıl yaşının diri arabalarından biri görünsün. Ali abi, plakaları niye deliyorsunda, silikonla yapıştırmıyorsun? Delik plaka Insignia'da deldim BMW stili çok beğendim Sanican, o yüzden. Birde silikonla yapışan plaka çok zor sölülüyor, sökülürken hem plaka hemde araç zarar görüyor plaka yamuk yumuk oluyor. Bak böyle olacak ama siyah çerçevesini de sileriz tinerle. Sola mavi kapak, sağa beyaz kapak. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Yapıştırılan plaka niye sökülsün ki? Misina ile sökülmesi mümkün değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Yapıştırılan plaka niye sökülsün ki? Misina ile sökülmesi mümkün değil mi? Ne biliyim Bende genelde zırt pırt sökmem plaka ama yapıştırma ben mantıklı gelmiyor, mesela tampon boyanırken falan problem olur. Misina mantıklı ama denemedim. O kadar uğraşacağıma 2 vida sökerim Bakalım belkide senin aklına uyup bu sefer yapıştırırım. Bişey olurda sökmem gerekirse seni çağırırım sen misina ile girişirsin Arabayı da çizersen boya parasını senden alırım veya bende senin Röno'nu çizerim tornavida ile. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Röno'yu çizemezsin kiiii, bükülür eski formuna geri döneer Bu 3. arabam, plakayı sökecek daha bi durumum olmadı Allah korusun kaza falan olsa, plaka sökülecekse zaten pert olmuştur, kırar alırım yenisini, sıfır plaka takarım yine Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Saolasın Uğur kardeş, doldurma güzelde hem orjinalden uzaklaşmış olurum hemde parklarda ilk yaslamada çatlar macun ve boya çirkin görünür. Arabaya sadece 225-45-17 lastik ve 17 S-Line jant takarım, belki onu bile takmam. Amacım araba BİBLO gibi olsun orjinal pırıl pırıl yaşının diri arabalarından biri görünsün. Insignia'da deldim BMW stili çok beğendim Sanican, o yüzden. Birde silikonla yapışan plaka çok zor sölülüyor, sökülürken hem plaka hemde araç zarar görüyor plaka yamuk yumuk oluyor. Bak böyle olacak ama siyah çerçevesini de sileriz tinerle. Sola mavi kapak, sağa beyaz kapak. ben connectte yaptım ali abi güzel duruyo tavsiye ederim bi sıkıntı olmadı şu an a kadar Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 soğutuyor sıkıntı yok Sani zaten benim doldurduğum yer plaka lık fazla yer doldurulmadı Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 beğenmedin mi Abi ne yalan söyleyim sana yakıştıramadım... Pug 307'in daha iyiydi bundan... Üstelik hitler motor..., S3 Quattro olaydı iyiydi... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Vallahi zevkli iş, ucuza cillop gibi olucak, birde orjinal mercekli farlar, aksesuarlarını falan aldınmı, al sana cillop gibi araba Ama senin klasa uymadı bu ayrı, fena tokat yersin bununla karizmayı çizdirmeden acil hızlı birşeyler bulman lazım, öyle çakma quatro, rs vs. parçasıyla çakma Fiesta St misali ortalıkta gezme sakın 17 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Vidalara şapka yakışmış. Bana kalsa hem vida hem silikon yapardım. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Röno'yu çizemezsin kiiii, bükülür eski formuna geri döneer Bu 3. arabam, plakayı sökecek daha bi durumum olmadı Allah korusun kaza falan olsa, plaka sökülecekse zaten pert olmuştur, kırar alırım yenisini, sıfır plaka takarım yine Bakalım, boya - pasta cila bitsin düşünelim ben connectte yaptım ali abi güzel duruyo tavsiye ederim bi sıkıntı olmadı şu an a kadar Uğur çıkacak plaka sıkıntı Hem kaporta işlemleri bitti bu akşam, Astra kuruyacak sabaha kadar yarın sabah son yoklamalar ve boya. Kısmetse başka projeye. Ali abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan esp si varmı bunun Saolasın Gökhan amin inşallah, ne esp'si nerdeyse ABS bile olmayackmış 1999 model araba, sadece 2 havayastığı var. Abi ne yalan söyleyim sana yakıştıramadım... Pug 307'in daha iyiydi bundan... Üstelik hitler motor..., S3 Quattro olaydı iyiydi... Hehehe, dur acele etme Daha alımlarım bitmedi, hızlısı da olur bunun yanına allah nasip ederse. S3 Quattro var bir tane de saçma sapan para, o paraya 2006 Megy RS alırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 beyaza, pasta cilaya verilecek emeğe yazık, noyat siyaha da birşeye benzesin , hiç değilse rengi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Vallahi zevkli iş, ucuza cillop gibi olucak, birde orjinal mercekli farlar, aksesuarlarını falan aldınmı, al sana cillop gibi araba Ama senin klasa uymadı bu ayrı, fena tokat yersin bununla karizmayı çizdirmeden acil hızlı birşeyler bulman lazım, öyle çakma quatro, rs vs. parçasıyla çakma Fiesta St misali ortalıkta gezme sakın Vlla çok zevkli, her gn tamircilerdeyim artık Kozmetik bitsin mekanik bakımlar var. Sonra iç temizlik, sonra evde duran Sony Cd çalar ve JBL GTO 75.4 anfinin komponent ve subwoofer alınıp buna monte edilmesi var. Sonra 17 jant lastik olayı var kısacası çok işim var yani, Overhaulin durumlarındayım bu aralar. Yok bu evladiyelik olacak, ucuza aldım ama sağlam masraf yapıyorum mekanik kozmetik olarak, 3-4 sene binecekmişim gibi düşünüyorum Hızlı bişey zaten 2 senedir aklımda da tam da bebeğin doğumuna gelince Megane RS işi sağlam veto yedi. Şimdi millet bebek ile oynarken ben süpriz yapıcam. Nasılsa kız ile anneye Golf V aldım bana kimse tek kapı falan diyemez, bebek binmeyecek her halükarda. Çakma işle işim olmaz Ali, jantları bile değiştirmesem mi diye düşünüyorum. Vidalara şapka yakışmış. Bana kalsa hem vida hem silikon yapardım. Saolasın Oktay Abi, bakalım Sani aklımı çeliyor. İşler bitsin yaparız plakamız sıfır km elde nasılsa. İster deleriz ister tutkallarız, nasılsa 21 TL ve 45 dk ya mal oldu, olmadı 1 set daha alırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts