Sani Gerşon 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Bu boya işlerine falan ne kadar harcandı acep? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Bu boya işlerine falan ne kadar harcandı acep? 100 TL harcasa da yazık portif motorlu vasıtaya, fara bak yanıyor mu belli değil Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 (düzenlendi) Anaaam, gapısı yok bunun, kazıklamışlar seni. Allah kaza bela vermesin abi. Sen almışsan temizdir mutlaka. 8 kapılı Ford olacagına tek kapı Audi olsun yeğdir bilader Çok fena kazıklandım sorma napıcan aldık bir kere adam edicez artık. Amin cümlemize inşallah. Temiz değilde temizlemeye başladım yavaş yavaş focusI e gücün yetmedi tabee, gittin Das Bunde Post çıkması vasıta aldın 3 tane Focus 1 kullandım, artık bedava verseler binmem. Artık eski de olsa premium takılıyorum. Şıkır şıkır olmuş Teşekkür ederim. Bence çok güzel olmuş. Sen dinle beni, vidasız hallet plakaları Ayrıca, ben olsam kesin far ve stopları değiştirmiştim Çok geç Plakalar delindi... Farlar değişecekte stoplar sıfır gibi oldu nokta çizik matlık yok, değişmem onları füme zeminliler. Maşşallah. Allahın izniyle Hodjam. Maşallah. Bende tam arabamı satmıştım ve araba arıyordum. Bunu alayım olmazsa Saolun, buyrun beklerim 8. noter bizim evin köşesi, hediyesi 20.000 TL Bu boya işlerine falan ne kadar harcandı acep? Sorma çok uygun oldu 1 kerelik, toplam yapılan masrafları mekanik, iç temizlik müzik sistemi falan tamamlanınca buraya tek tek yazarım. Cillop gibi olur demiştim Heheh saol Mehmet Abey. 100 TL harcasa da yazık portif motorlu vasıtaya, fara bak yanıyor mu belli değil Kıskanç insan, senin Silikaya on basar ya... Far değil o ışıklar park lambası Ama sağ far değişmeli acil veya yıkanmalı temizlenmeli. Bakalım yıkıycam, bozulursa temizlenmez ise ayna ve reflektörler alırım yenisi 165 TL orjinal Hella, 90 TL Depo marka. cillop hakketten Teşekkürler. Plakayı taktım, kaliteli çekimler öncesi bugün son bunları çektim cep ile. 20 Ekim 2012 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Maaşallah. Beyaz bir başka güzel Sol kapı ayarsız galiba abi? Alt kısım açık gibi görünüyor. Sanki tam oturmamış gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 kapıda sorun yok bence, 3/4 üğnden kesip arkayı kaynatırkan biraz kaçmış ayarı, sağlamm bir kaldırmdan düşsün düzelir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Murat, bu senin yazdıklarını başkası yazsa, forumdaki ömrü kelebeğin ömründen bile kısa olurdu. Şeytan tüyü mü var birader sende. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 büyük kayıp, görmeliler ne de olsa Chevy Yorum bağlantısı
Ali Elöver 22 Ekim 2012 Yazar Paylaş 22 Ekim 2012 Maaşallah. Beyaz bir başka güzel Sol kapı ayarsız galiba abi? Alt kısım açık gibi görünüyor. Sanki tam oturmamış gibi. Saolasın Zafer kardeşim, bu araba başka renk olsaydı ya almazdım yada alsamda binmez satardım. Sunroof + beyaz + ilk sahip + otomatik Audi hoş bir karışım Daha iyisi yenisi senin olsun inşallah. Kapı ayarsız bravo valla resimden çözdün, ee ne de olsa otomanylık böyle birşey işte. Yolcu tarafı daha düzgün ama onun da ayarı ihtiyacı var, ne de olsa 13 yaşında araba ve kapılar uzun ağır, bozulmuş bugüne kadar. kapıda sorun yok bence, 3/4 üğnden kesip arkayı kaynatırkan biraz kaçmış ayarı, sağlamm bir kaldırmdan düşsün düzelir Ya Çaylar Abiy sen ne kıskanç bir adamsın ? Ben ne alsam illak bir kulp takıyorsun Piyangodan para çıksa Bugatti Veyron alsam ona da bi şey bulursun illa... Zaten far işimi de çözemedin allah razı olsun büyük kayıp, görmeliler ne de olsa Chevy Bencede, hatta ben ilk buluşmada eski ama metalden mamul Audi ile o Şevi'ye kafadan bi patliim 100 km ile tüm Türkiye görsün haberlerde tv de gazetede manşet olsun zilyon parçaya ayrılıp yok olan Şevi diye. Hehe Murat da erenler diyarına uçar çarpmanın şiddetiyle protonlarına ayrılır. Şevi de ne araba kardeşim, bu konuya bile ne yaptı etti bir şekilde okul hikayeleri kızlar dahil sirayet etti 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 22 Ekim 2012 Yazar Paylaş 22 Ekim 2012 (düzenlendi) Alman kardeşler buluştu, 7 senelik teknoloji donanım ve kullanım farkı bariz mevcut ama VAG bu işi biliyor, zamanına göre keyifli araçlar yapmış. 22 Ekim 2012 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 22 Ekim 2012 Yazar Paylaş 22 Ekim 2012 (düzenlendi) keşke komplem boyatsaydın ali abi ne o yamalı bohça gibi olacak :D :D Uğurcum 10 numara tuttu renk ve tonlar Boya ustası var, boya USTACIKLARI var... Deli bayrağı gibi renk renk yapacak ustacıklara gidecek kadar amatör değilim. Değil yamalı bohça, arabanın parçalarının boyandığını anlamak için uzman olmak gerek. Ton ve portakal farkı yok, sadece yeni boyanın verniği zımparalanmış olmasına rağmen daha kusursuz. 22 Ekim 2012 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Kapı ayarsız bravo valla resimden çözdün, ee ne de olsa otomanylık böyle birşey işte. Yolcu tarafı daha düzgün ama onun da ayarı ihtiyacı var, ne de olsa 13 yaşında araba ve kapılar uzun ağır, bozulmuş bugüne kadar. Daha 2 gün önce bir 91 fiesta başında muhabbet ediyorduk, kapısında bacasında nano ayarsızlık bile yoktu, demek ki zaman Ford u haklı çıkartmış Vesile ile tuval boyar gibi bile boyasan beyaz işte, tonu mu olurmuş beyazın Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 (düzenlendi) Aveo alan, hele ki 1 yıl dolmadan ikinci Aveosunu alan kişi dikkatlidir, araştırmacıdır, mantıklı düşünür, direksiyon deneyimi yüksektir Vay vay vay Murat kardeşim, beni onore:) ettin. Sana yemek borçlandım yine:) Bu arada Ali bey Ağustos 2008'den beri forumdayım. İlk satılık FI Collection'a yetişmiştim keza bir arada yanlış hatırlamıyorsam, epeski model ama "0" gibi cep telefonlarınız vardı. Aaa birde minik ama oldukça minik bir oyuncak aracınız aklımda, kabak lastik esp testiniz vardı en olarakta; aklımda Gürbaşlarda aracınıza expertiz yaptırmıştınız o aklımda bir de son² muhtelif nitelikli araçlarla tokat yarışmaları var aklımdaki, takipteyim. 22 Ekim 2012 tarihinde Korhan Orkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Arabadan anlamaz ama cep telefonundan anlar, 2.ele düüştü mü kaçırmam mesela telefonlarını Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 Halka derken? ne kadar da nazik gördüm seni Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Ali abi, Ses sistemin için biraz bilgi verir misin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Aracı beğenebilirimde beğenmeyebilirimde. Crv için teklifi göreyim önce Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 (düzenlendi) Orjinal jantlar 15 inç, lastikler 195-65-15'di, malum standart araba Audi ve VW grubunun orjinal ekipman olarak A3 ve VW Golf 4 Bora'da kullandığı BBS çelik-aliminyum alaşımlı jantları görünce atladım. Jantlar çok hafif, kilosunu bilmiyorum ama çelik alaşımlı olmasına rağmen sanki normal jantın yarısından biraz daha ağırlar. Jantlar kozmetik olarak bakım isteyen ama mekanik olarak sorunsuz kırıksız kaynaksız bir durumda olduğu için boyaya yolladım, bu arada Pirelli P7 Cinturato lastiklerimde 205-55-16 ölçüsünde ayarlandı. 17 jant daha şık duracaktı ama hem 45 yanak riski hemde arabanın konforunu ve performansını aşırı zorlayacağı için 225-45-17 den vazgeçtim. Zaten BBS'in Audi - VW OEM olarak bu modellerde 17 jantı TR'de yok, olsa da bulmak çok zordur. Eski hali: Jantların aldığımda lastikli ve çizikli hali, lastikler çöpe jantlar boya için ustaya gitmeden önce. Jantların zımparası dün, boyası bu sabah tamamlandı, 4-5 gün kuruyacak ki lastik makinasında montaj esnasında taze boya sıyrılmasın. Haftaya allahın izniyle arabaya monte edilmiş resimleri gelir 11 Aralık 2012 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Güzel seçim yapmışsın abi , 17 veya 18 zorlardı bu arabayı . 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Güzel seçim yapmışsın abi , 17 veya 18 zorlardı bu arabayı . Saolasın Ali, evet hem otomatik hemde 101 Bg ile 225 taban mantıklı değil, 205 max taban olarak kullanmak mantıklı. Gönül böyle bir jant ister ama bu motorla yaş iş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 getti orcinallik, 12 bin TL işler artık benden Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Ali abi burada sarı bi sline var. kaputu açmak kolaysa söyle farları vs sökelim ondan bi gece Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Güzel seçim yapmışsın abi , 17 veya 18 zorlardı bu arabayı . 100hp araba moruk ne olacak 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 100hp araba moruk ne olacak Sağ şerit canavarı diyorsun yani 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Sağ şerit canavarı diyorsun yani aynen öyle olmuş abi çok güzel tespit gerçekten, yer kağnısı Yorum bağlantısı
Recommended Posts