İçeriğe Yönlendir

1999 Model Audi A3 101 Hp Auto Hoşgeldi...

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver

getti orcinallik, 12 bin TL işler artık benden

Yok beee, çok oldu düz olsun 10.000 olsun.

Ali abi burada sarı bi sline var. kaputu açmak kolaysa söyle farları vs sökelim ondan bi gece :p

Mustafacım çok kolay kardeşim, al bir tane izeltaş banada da hesap numaranı ver bekliyorum farları şirkete yolla sana zahmet ;)

levye.jpg

100hp araba moruk ne olacak :)

Moruklar kovalasın seni.

Sağ şerit canavarı diyorsun yani :D

aynen öyle olmuş abi çok güzel tespit gerçekten, yer kağnısı :D

Mustafa levye ile işin bitince onu da yolla bana, arkadaşların idrak yolları tıkanmış, levye ile açacağım.

Unuttular bu forumda attığım ve yedikleri tokatları bak şimdi çançinçon ediyorlar arkamdan :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

Yeni aldığınız alüminyum alaşım jantlarınız hayırlı olsun. Eski, çelik olan jantlarını da atmamışsınızdır umarım, belki satarken bunlara kıyamaz onları takarsınız.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yeni aldığınız alüminyum alaşım jantlarınız hayırlı olsun. Eski, çelik olan jantlarını da atmamışsınızdır umarım, belki satarken bunlara kıyamaz onları takarsınız.

olmaz bir kere soomunlar söküldü cant değişti, mümkinatı yok gitti orcinallik :crazy:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Mustafa levye ile işin bitince onu da yolla bana, arkadaşların idrak yolları tıkanmış, levye ile açacağım.

Unuttular bu forumda attığım ve yedikleri tokatları bak şimdi çançinçon ediyorlar arkamdan :D

Beni geçemedin abi :p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ali abi hayırlı uğurlu olsun yeni jantın eminim ki bedavaya yakın bedel ile almışsındır ;) Bu arada bu forumda kimi tokatladın pardon ? bizim niye haberimiz yok ? Bende makinanın kralı var duruyor FORD markası altında bu forumda boyun bükecek makina yok :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Tşk ederim Mehmet Bey, orjinaller hala arabanın üstünde.

Satma ihtimalim düşük çünkü fazla para etmiyor zaten ilan verdim istediğim para etmiyor.

En güzeli depoya atıp saklamak çünkü lastikleri yeni, satarken 16'ları elden, 15'leri arabanın üstünde veririm diye düşünüyorum.

olmaz bir kere soomunlar söküldü cant değişti, mümkinatı yok gitti orcinallik :crazy:

Ooo daha bu bişey mi ? Pimp my ride yapacam :D

audi-a3-8l-tuning_2818129.jpg

audi-a3-8l-tuning_2821629.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fiesta van bulmuş diyorlar yolda, içi yüklü, yokuş yukarı sürücü de dalgınmış, onun yanından 1 boy ileri geçebilmiş diyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Beni geçemedin abi :p

Ee gel kapışalım dedim yok mok öhö ühü dedin Özgürlük Parkında ne çabuk unuttun ???

Aynı durum şu anda geçerli, o zaman benim GP ile senin Rover vardı şimdi benim A3 ile senin Accord var ???

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ee gel kapışalım dedim yok mok öhö ühü dedin Özgürlük Parkında ne çabuk unuttun ???

Aynı durum şu anda geçerli, o zaman benim GP ile senin Rover vardı şimdi benim A3 ile senin Accord var ???

Abi yapma gözünü seveyim , Koca koca adamlarız :) Ne geçmesi , Benim babam senin babanı döver gibi olmuş :D

4 ileri dimi a3

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi hayırlı uğurlu olsun yeni jantın eminim ki bedavaya yakın bedel ile almışsındır ;) Bu arada bu forumda kimi tokatladın pardon ? bizim niye haberimiz yok ? Bende makinanın kralı var duruyor FORD markası altında bu forumda boyun bükecek makina yok :D

Saolasın Çakmaktaş, yakın değil bedavaya ama BBS için güzel para, lastikler zaten 3mm inmişti bitikti yani. Jantlar boya dahil çin malı hamur misali yumuşak replica'dan ucuza mal oldu.

Bu forumda kimi tokatladın dersen allah çarpar seni yemin ediyorum yamuk yumuk olursun Keto gibi. En başta seni paraladım sayısız kez...

mqdefault.jpg

Youtube'da gırla video var, aç bak begen al, en azında sana 10 araba koyduğum Mondeo ve Focus S videoları var :D

Her attığım tokatı kayıt altına alsam video ile ohooo serverlar çöker.

fiesta van bulmuş diyorlar yolda, içi yüklü, yokuş yukarı sürücü de dalgınmış, onun yanından 1 boy ileri geçebilmiş diyorlar

Valla kim demiş ise gelsin bana da desin :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Abi yapma gözünü seveyim , Koca koca adamlarız :) Ne geçmesi , Benim babam senin babanı döver gibi olmuş :D

4 ileri dimi a3

Ben asıl senin gözünü seveyim Ali, demedim mi senin bordo Rover varken gel kalkalım parkın yanında köprü altındaydık hatta sende yeni far taktırmıştın Rover'a. Unuttun mu ? Sonra yok abi sen bana 10 araba fark yaparsın falan demedin mi ? Allahtan şahitler vardı Fikri falan :D

Benin babam ameliyat oldu, ağır ameliyat organ nakli, o yüzden kesin senin baban döver bir iddaam yok bu konuda :D

Evet 4 ileri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Saolasın Çakmaktaş, yakın değil bedavaya ama BBS için güzel para, lastikler zaten 3mm inmişti bitikti yani. Jantlar boya dahil çin malı hamur misali yumuşak replica'dan ucuza mal oldu.

Bu forumda kimi tokatladın dersen allah çarpar seni yemin ediyorum yamuk yumuk olursun Keto gibi. En başta seni paraladım sayısız kez...

mqdefault.jpg

Youtube'da gırla video var, aç bak begen al, en azında sana 10 araba koyduğum Mondeo ve Focus S videoları var :D

Her attığım tokatı kayıt altına alsam video ile ohooo serverlar çöker.

Valla kim demiş ise gelsin bana da desin :fiuw:

Ali çok rica ederim forumun düzenini bu şekil vidyolar vardı felan diyerek bozma istersen. Acaba ben görmeden bir konu mu açıldı diye arama yaptım yine yok forum içinde acaba sen başka bir forum ile mi karıştırdın :D Burası nezih bir mekandır öyle şeyler olmaz, hileli resimlerin gibi yoksa hileli vidyoların da mı var artık abi :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ben asıl senin gözünü seveyim Ali, demedim mi senin bordo Rover varken gel kalkalım parkın yanında köprü altındaydık hatta sende yeni far taktırmıştın Rover'a. Unuttun mu ? Sonra yok abi sen bana 10 araba fark yaparsın falan demedin mi ? Allahtan şahitler vardı Fikri falan :D

Benin babam ameliyat oldu, ağır ameliyat organ nakli, o yüzden kesin senin baban döver bir iddaam yok bu konuda :D

Evet 4 ileri

Geçmiş olsun abi , bizim ailede ameliyatlı insana el kalkmaz :) Şaka bir yana umarım en kısa sürede , eski sağlığına kavuşur baban abi .

Abi çok geri gitmişsin , v6 diyorum ama susyorum .

101 HP ve 4 ileri otomatik şanzımanınla sana başarılar diliyorum abicim :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali çok rica ederim forumun düzenini bu şekil vidyolar vardı felan diyerek bozma istersen. Acaba ben görmeden bir konu mu açıldı diye arama yaptım yine yok forum içinde acaba sen başka bir forum ile mi karıştırdın :D Burası nezih bir mekandır öyle şeyler olmaz, hileli resimlerin gibi yoksa hileli vidyoların da mı var artık abi :D

Dimi :D Yok link falan vermedim, merak eden Youtube a girer ELOVER1976'nın videolarını seyreder, bir doku tokat videosu.

Evet burası Nezih ama dikkat et KIREL. Hileli resim var evet ama hileli video bende asla olmaz, videolaru kesip makaslamak işine gelen kısımları alıp yayınlamak senin uzmanlık alanın Çakmaktaş :D

Geçmiş olsun abi , bizim ailede ameliyatlı insana el kalkmaz :) Şaka bir yana umarım en kısa sürede , eski sağlığına kavuşur baban abi .

Abi çok geri gitmişsin , v6 diyorum ama susyorum .

101 HP ve 4 ileri otomatik şanzımanınla sana başarılar diliyorum abicim :flowers:

Saolasın Ali, çok şükür iyi babam karaciğer nakli oldu 2,5 seneyi devirdi yeni organ ile.

V6 içinde gel Insignia ile deneyelim dedim, 257 kmh yapınca Insignia videolar gezince forumda senden bir daha ses çıkmadı V6 kardeşim.

Çok seviyorum 101 Bg'lik Audi'mi, hiç satmıycam hep binicem buna

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

...hiç satmıycam hep binicem buna

"vurcam kırbacı, vurcam kırbacı"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

16" BBS jantlar ve 205-55-16 Pirelli P7 Cinturato'lar taklıdı, yol tutuş eskisine göre baya iyileşti. Fakat 195-65-15 deki konfor, hafif salınım ve çukur tümsek geçişlerdeki yumuşaklık da azaldı, Michelin kadar yumuşak değil P7'ler ama konfor azalırken yol tutuş ve frenaj arttı.

Tek eksik kara delik gibi görünen plastik jant göbeklerine Audi logolu gri kapak ve her janta 5 er adet krom kafalı bijon, sonra pırıl pırıl olurlar.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Eski hali kötüymüş :)

sesedeffgghgg__2_.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Güzel olmuş abi , ama sanki eskimiş araba . Jantlar güncel değil , eski model . Belkide o yüzden , göz yanılması oldu .

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bir jant bu kadar mı değiştirebilir :shok:

Aile arabasından spor arabaya dönmüş. Bi de farları mercekli hale getirsen :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Güzel olmuş abi , ama sanki eskimiş araba . Jantlar güncel değil , eski model . Belkide o yüzden , göz yanılması oldu .

Saol Alican, bende beğendim.

Nasıl eskimiş olmasın, 13 yaşında eski bir araba :) Yeni nesil arabaların yanında yaşını hemen belli ediyor. Ama kendine has bir tadı var kasanın ben beğeniyorum ;) Focus 1 tek kapıda böyle, eski ama hala yakışıklı.

Jantlar güncel değil ama çok klasik bir BBS modeli, aynı tipin yeni versiyonları hala satılıyor, 17 olsa çok daha şık olurdu ama motor zayıf.

bbs5-39667.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bir jant bu kadar mı değiştirebilir :shok:

Aile arabasından spor arabaya dönmüş. Bi de farları mercekli hale getirsen :fiuw:

Saol Sani, birde 17 jant olsaydı araba kendine gelecekti , ama yürümeyecekti :)

Farlar için uğraşıyorum, mesela bunları alıyordum orjinal S3 Quattro balastı ampüşü içinde xenon far seti ama UK olduğu ters trafik mercek perdesi olayı yüzünden alamadım :) Almanyadan bulmam lazım. Para değil teki 80 usd hemde içi dolu oem ürün.

http://www.ebay.com/itm/Audi-S3-A3-8L-O-S-Xenon-Headlight-and-Indicator-Pre-Facelift-/271118645917?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D4146778063985939547%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D4%26sd%3D281036489180%26

$(KGrHqZ,!qYFCS)Q(p2SBQw1FC3O5Q~~60_58.JPG

5x100 mü bijonlar?

Yes, ohh Toshiba da arabada duruyor ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bi de farları mercekli hale getirsen :fiuw:

Veya olmadı makyajlı kasanın mercekli farlarını alıp takarım hem sıfır hemde merceğe h7 xenon mis.

audi-a3-8l-2000-2003-front-headlight-lamp-n-s-859-p.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

jantlar ayrı halde satılırsa bana bildir

:D çoktan satılık jant lastik

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-audi-a3-8l-5x100-orjinal-15-jant-lastik-takimi-1998-2003-105421217/detay/

Sadece 1997-2003 model A3Lere uyumlu 15 inç 5x100 19-65-15 fabrikasyon jant 300 TL - lastik takımı 200 TL

Ön lastikler 5.000 km önce takılmış Michelin, arka lastikler 15.000 km önce takılmış Goodyear.

Lastiklerin durumu çok iyidir, jantlar çiziksiz eziksiz kaynak tamir düzeltme görmemiştir.

Sadece NAKİT SATIŞ - TAKAS YOK

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...