İçeriğe Yönlendir

1999 Model Audi A3 101 Hp Auto Hoşgeldi...

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Jantlar güzel kalsın, severim bu tipik audi jantını, bebek içinde iyi, arka kapı açılma derdi yok, yanlışlıklada açılmaz, daha güvenli :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
beyaza, pasta cilaya verilecek emeğe yazık, noyat siyaha da birşeye benzesin , hiç değilse rengi :fiuw:

Öyle deme Çaylar Abi, araba resmen sararmış, stop cilalanırken bir de yarım parçayı pasta cila yaptık ki bilgisayarın okuyucu orjinal temiz boyadan kolnlasın üretilecek boyayı, resmen 3 ton falan daha açık arabanın orjinal rengi ile şu anki hali.

Son durum bu kaporta işlemleri tamam, daha önceden aldığı hasar da baştan yapıldı benim ısrarlarımla.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Tavanı falan kaplatmışsın, biraz kışlık olmuş ama güzel :D:p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 kutu lacivert, kontrol boyasını kim sıktı astar üstüne? köstebek yuvası mı aranıyor alt tarafta :crazy: senin işin mi, yoksa boyacıyı canından mı bezdirdin?

Öyle deme Çaylar Abi, araba resmen sararmış, stop cilalanırken bir de yarım parçayı pasta cila yaptık ki bilgisayarın okuyucu orjinal temiz boyadan kolnlasın üretilecek boyayı, resmen 3 ton falan daha açık arabanın orjinal rengi ile şu anki hali.

Son durum bu kaporta işlemleri tamam, daha önceden aldığı hasar da baştan yapıldı benim ısrarlarımla.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali, hayırlı olsun diyip kısa keseceğim.

Araba almasan buralara geleceğin yok :jedi:

Dip not : crv bunu yer :dance3:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Ben hiç piyanoya boyanmış Audi görmedim biliyormusunuz? :tongue::D :D

Uymayın Çaylar Buyur Bey'e gözünüzü seveyim :D O bana zarar çıksın diye mor bile olmalı der.

Maksat Ali'nin işi yürümesin.

Jantlar güzel kalsın, severim bu tipik audi jantını, bebek içinde iyi, arka kapı açılma derdi yok, yanlışlıklada açılmaz, daha güvenli :D

Jantlar güzel lafım yok hemde pırıl pırıl çiziksiz. Ama küçük işte 15 jant arabaya gitmiyor. Orjinal 17 inç TT jantı buldum temiz olmadı onları alıp takarım.

Orjinal parça dışına çıkmak istemem. Yok bebeği indirip bindirmek kolştuğa bağlamak zor tek kapıda, Golf beni acaip kurtardı bu sıkıntıdan.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Tavanı falan kaplatmışsın, biraz kışlık olmuş ama güzel :D:p

Ee istemem ben arabanın boyanmayacak yerlerine boya vernik tozu yapışsın :) Pasta cila yapılacak da olsa iş baştan temiz olmalı.

Ali, hayırlı olsun diyip kısa keseceğim. Araba almasan buralara geleceğin yok :jedi: Dip not : crv bunu yer :dance3:

Valla Servet Abi, baktım forumdan uzak kaldım, taze kan diye sattım Insignia'yı bunu aldım, allah nasip ederse bir ufaklık daha alacağım bunun yanına ;) Ee bunu herkes yer, bu gazlamalık değil oynaşmalık. Sende bulsan bu paraya inan sende alırsın, dersin ki anasını satayım yürümesin.

1 kutu lacivert, kontrol boyasını kim sıktı astar üstüne? köstebek yuvası mı aranıyor alt tarafta :crazy: senin işin mi, yoksa boyacıyı canından mı bezdirdin?

Çağlar Abi, boyacım sıktı ki kusur dalga varsa son yoklamada çıksın. Dalga kalmış bombe var diye daha önce boyanmış kapı ve çamurluk tekrar tamir edildi boyandı, boyacının işi 1 gün uzadı benim titizliğimden ama sağolsun nazımı çekiyorlar 12 senenin hatrına.

Ali hayırlı olsun, Maşallah :nazar:

Saolasın Lokman Abi :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Valla Servet Abi, baktım forumdan uzak kaldım, taze kan diye sattım Insignia'yı bunu aldım, allah nasip ederse bir ufaklık daha alacağım bunun yanına ;) Ee bunu herkes yer, bu gazlamalık değil oynaşmalık. Sende bulsan bu paraya inan sende alırsın, dersin ki anasını satayım yürümesin.

Aynı motoru 98-2002 yılı Lindeler kullanır ( lpg'li oem ) çok iyi dayanıyor. Tam oynamalık araç valla :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Aynı motoru 98-2002 yılı Lindeler kullanır ( lpg'li oem ) çok iyi dayanıyor. Tam oynamalık araç valla :)

Hehe demek Hitler motor forklifte de takılmış. LPG ile uyum ve dayanım mükemmel diyorlar bu motor için.

Zaten çok yakıyor olmadı çakarım bir BRC yola devam :p Ş.içi gezmelik rahat bşr araba oldu, hem küçük hem otomatik hemde Audi.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Prıl prıl olacak anlaşılan, bence jantlar yakışıyor, :good1: o jantlar parladımmı, güzelde bir tesisat, ağır ağır gideceksin ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Haa tamam, yani şimdi bu araba, forklift motorlu mu demek oluyor? traktör olsa daha iyiydi :crazy: portif motorlu audi mi yapmışlar, yazık ama müşteriye

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Haa tamam, yani şimdi bu araba, forklift motorlu mu demek oluyor? traktör olsa daha iyiydi :crazy: portif motorlu audi mi yapmışlar, yazık ama müşteriye

Son dakka golü bu olsa gerek :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Hayır dayı, sen gene yanlış yerinden kavradın olayın. O kadar kaliteli dünya devi bir forklift ki, VAG motoru takıp farklılık yaratyor ve başa güreşiyor sektöründe, adı da Audi motorlu forklift. O motor 2012 model Audi A3 Sportback de bile var :) Hem o motor olmasaydı bugün bindiğin Çupranın 1.4 Tsi 180 Bg'lik motoru da olamazdı. atası olacak ki yeni nesli olsun, OK ?

Son dakka golü bu olsa gerek :D

Ne golü yahu ? Servet Abey sus gözünü seveyim ağzına biber sürecem yemin ediyorum Tuzla Filizlerde unutturma.

Prıl prıl olacak anlaşılan, bence jantlar yakışıyor, :good1: o jantlar parladımmı, güzelde bir tesisat, ağır ağır gideceksin ;)

İnşallah Uğraş, jantlar güzel de ufak da olmasa :)

Evet tesisat ile ağır takılmak lazım, hoş bu trafikte hız yapacak yer de kalmadı mesai saatleri içinde :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Valla Çağlar abinin yorumu çok fena oldu, bunu filizler kesmez, ocakbaşında tartışmak gerek :D

Şaka bir yana malum motor direk lpg ile yaklaşık 18.000 saat çalışıyor, ki çok uzun bir süre.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Valla Çağlar abinin yorumu çok fena oldu, bunu filizler kesmez, ocakbaşında tartışmak gerek :D

Şaka bir yana malum motor direk lpg ile yaklaşık 18.000 saat çalışıyor, ki çok uzun bir süre.

Pardon ama kabahat sende Servet Abi, öyle orta yaparsan adam ağlarla buluşur tabi.

Valla haftaya bir akşam yapalım kısmetse. İş çıkışı kaçar gelirim sen uygın isen. Ersel ile konuştuk aynı işi yapalım diye seni de arayacaktık. Evet motor sağlam olabilir ama otomatik vitesde performans ve yakıt tüketimi konularını es geçmiş tasarlayan mühendisler.

Şöyle bişey yapalım, geçen hafta Bahçeşehir MangalBaşı'nda yaptım iş icabı fenaydı...

sedrftgyhujuıhytgf__3_.jpg

sedrftgyhujuıhytgf__1_.jpg

sedrftgyhujuıhytgf__2_.jpg

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sen git, satationer motoru, çakıl taşıl yollarda bol vibrasyonlu dinamik şartlarda müşteriye sun, içim cızzzz ettti, etleri görünce

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aha plaka :)

img2012090100390.jpg

Boyasıda ne güzel olmuş Audi'nin. Ben sevdim valla :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
O ne güzel işmiş öyle. :)

Gurmeyiz biz, işimiz bu.

sen git, satationer motoru, çakıl taşıl yollarda bol vibrasyonlu dinamik şartlarda müşteriye sun, içim cızzzz ettti, etleri görünce

Ya cız tabi, araba laf yok ben pek sevdim eski ama eğlenceli. Turşusunu kurucam bunun.

Aha plaka :) Boyasıda ne güzel olmuş Audi'nin. Ben sevdim valla :)

Plaka ajan işi olmuş. Ben karar verdim vidalı yapıcam :) Ajan Sanican

Çok beğendiysen seninkinide boyatalım, 1 günde Renault'un fabrikada atamadığı kalitede boyayı attırırız ;)

Güle güle kullan Ali abi :nazar:

Saol gözüm :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla Renault'un boya kalınlığı 160, ford'unki 200-220 arası. Yalan yok, ekonomi yapmışlar boyadan :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Valla Renault'un boya kalınlığı 160, ford'unki 200-220 arası. Yalan yok, ekonomi yapmışlar boyadan :D

Gözünü seveyim RS dışında bana Röno deme, araba değil götürgeç yapıyorlar. Her haltları ekonomi olmaktan araba namına bişey yok aletde.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...