Sani Gerşon 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Tip olarak en güzeli en güzeli ClioIII Ancak işlev olarak Megane3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Bugün doğuş kartal'da yeni beetle gördüm muhteşem. 160HP. 235 45 18 muhteşem jantlarla geliyor. (resimdeki değil) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 jantları güzel, ben de arabayı bıraktım jantlara baktım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 235 lastik ikinci sıra tam ortadaki. Muhteşem. Eskiye de referans yapmış.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Dün akşam son yoklamalar yapıldı, bagaj kapağına pasta cila yapıldı temiz alandan boya tespit edildi ve hazırlandı. Araba temizlendi ve son paketlemesi yapıldıktan sonra akşam 21:00 gibi boyaya girdi. Bu sabah gidip bakmadım akşama teslim alacağım kısmetse PASTA CİLA ÖNCESİ STOP VE BAGAJ PASTA CİLA SONRASI BOYA ÖNCESİ SON PAKETLEME ARABANIN YAŞINA VE BOYANIN 13 SENELİK TON DEĞİŞMESİNE GÖRE HAZIRLANAN BOYASI VE TEST LEVHASINDAKİ TONU Bakalım sonuç bu akşam pasta cila sonrasında belli olacak, güzel mi olacak görücez. 235 lastik ikinci sıra tam ortadaki. Muhteşem. Eskiye de referans yapmış.. Jantlar muhteşem, araba harika heleki 160 lık DSG ile, ben alacak olsam Rocco ile bunun arasında kalırdım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 keşke komplem boyatsaydın ali abi ne o yamalı bohça gibi olacak :D :D Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Tutmuş gibi duruyor boya Bakalım, banada öyle geldi ama problemli bir beyaz renk, tam beyaz değil kirli beyaz yeni Mercedes C180 AMG'ler gibi. Birde üstüne 13 sene güneş yağmur çamur asit yemiş illaki boya fabrikadan çıktığı tonda değil. Boytem'in boya scanner ile boya 3 kere incelenip bu boya üretildi. Malum fabrika boya kodu ve varyantı ile baktığımız standart boyada ton farkı oldu arabanın boyasıyla. Yani standart boyayı atsaydık farklı ton olacaktı. Asıl boyanın üstüne verniği de yiyince belli olacak ton farkı olup olmadığı. keşke komplem boyatsaydın ali abi ne o yamalı bohça gibi olacak :D :D Yok be Uğurcum, sonra araba komple cam altı boyalı olur , keyfekeder boyattım olur sonra kazalı der herkes Kaput sağ çamurluk tavan, sol kapı ve bagaj kapağının orjinal olması çok önemli. Zaten resimlerde var kanıt olarak çizikten ezikten yapıldığı belli olan temizlik boyası bu. Pert muamelesi görmesin biblom Ton farkı olmaz ise yamalu bohça olmaz. Baktık ki ton farkı var o zaman kalan parçaları da boyatırım tavan ön kaput ve bagaj hariç. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 Bu arabaya pert diyipte almayacak adam hiç almasın kardeşim, ne bu ya her boyalı araç perttir mantığı, öyle diyene satmam gider hurdaya ayırırım daha iyi, gerekirse komple boyat gitsin, değişim omadığını içten rahatça kanıtlarsın, anlamayanada da güle güle... Önemli olan senin zevkin ve içine sinmesi, yemişim pert diyenleri Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 Bu arabaya pert diyipte almayacak adam hiç almasın kardeşim, ne bu ya her boyalı araç perttir mantığı, öyle diyene satmam gider hurdaya ayırırım daha iyi, gerekirse komple boyat gitsin, değişim omadığını içten rahatça kanıtlarsın, anlamayanada da güle güle... Önemli olan senin zevkin ve içine sinmesi, yemişim pert diyenleri Öyle diyorsunda benim 4-5 parçada gamzeler var. Yaptırmaya kalksam harbiden pert muamelesi görecek alet... Zaten 8-9 parça araba, yarısını boyattırsam satamam. hııı düşündümde, naylon bu, kapıya koysam satılık kağıdını, anında alırlar be ya Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 (düzenlendi) Öyle diyorsunda benim 4-5 parçada gamzeler var. Yaptırmaya kalksam harbiden pert muamelesi görecek alet... Zaten 8-9 parça araba, yarısını boyattırsam satamam. hııı düşündümde, naylon bu, kapıya koysam satılık kağıdını, anında alırlar be ya Bu Audi ama Sani, araba yani Seninki elbette satılır Anında alınır hakikaten, bu nasıl mantık anlamış değilim bu arada. 19 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Bu arabaya pert diyipte almayacak adam hiç almasın kardeşim, ne bu ya her boyalı araç perttir mantığı, öyle diyene satmam gider hurdaya ayırırım daha iyi, gerekirse komple boyat gitsin, değişim omadığını içten rahatça kanıtlarsın, anlamayanada da güle güle... Önemli olan senin zevkin ve içine sinmesi, yemişim pert diyenleri Ali kardeşim, ağzından bal damlıyor Bilsem daha önceden alırdım Audi seninle araba savaşını bitirmek için. Allahtan satmak için yapmıyorum, binmek için yapıyorum keyifle. Yoksa boya ve mekanik masraflardan sonra kar falan kalmaz başabaş bile satılmaz Benim satacağım vakte kadar da eskir nasılsa bakmam o zaman 3-5 e temiz pırıl bindiğimin keyfine bakarım. O zaman almayacak adamda boyalı diye daha temizine baksın. Hayırlı olsun Teşekkür ederim Nuri Bey. Öyle diyorsunda benim 4-5 parçada gamzeler var. Yaptırmaya kalksam harbiden pert muamelesi görecek alet... Zaten 8-9 parça araba, yarısını boyattırsam satamam. hııı düşündümde, naylon bu, kapıya koysam satılık kağıdını, anında alırlar be ya Senin araban yeni model olduğu için boya daha çok göze batar. Ben olsam boyatmam gamze için. Keza benimkilerde ezikdi çizikdi gamze için boyatmadım Senin arabanda değer kaybı olma ihtimali var bence elletme AutoKing tarzı alet ile boyasız düzeltmeleri dene, olduğu kadarında da bırak bence. E dizel Röno illa çıkar bir kör alıcı Bu Audi ama Sani, araba yani Seninki elbette satılır Anında alınır hakikaten, bu nasıl mantık anlamış değilim bu arada. Hehe, eskide olsa Audi arabadır Sanican, bak bu lafın sahibi Ali Cihangiroğlu... Kolay kolay bir daha övmez benim aldığım bir arabayı 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Bu arabaya pert diyipte almayacak adam hiç almasın kardeşim, ne bu ya her boyalı araç perttir mantığı Maalesef bu mantığı Türk toplumanda yerleştiren şerefsiz galerici tayfası. Pert arabaları 2-3 parça yama boyalı diye satıp milletin canını çok fena yaktıkları için insanlar çizik ezik yamuk yumuk kaportalı ama orjinal boyalı arabayı, ufak eziklerden çiziklerden dolayı tertemiz boyanmış pırıl olmuş araçlara tercih ediyor. E millet de haklı 2 parça boyalı diye alıyorsun sonra pert çıkıyor. Düzen bozuk yoksa çizik ezik arabayı boyatmak aynen kirlendiğinde ayakkabımızı boyatmak kadar normal birşey. Önemli olan kaza bela olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aldığınız, satacağanız, en eski ve en yüksek km araç sanırım Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aldığınız, satacağanız, en eski ve en yüksek km araç sanırım Teşekkür ederim Korhan Bey, 2003 yılından beri FCTR ailesindeyim, siz ne zamandır burdasınız bilmiyorum ama hakkaten en yüksek km'li aldığım araba bu, baya dikkatlisiniz. Ama en çok kurcalayacağım arabalardan biri de bu sanırım, şimdilik memnunum bunu adam etmek için çabalamaktan. Daha planlarım var farlar değişecek, mekanik bakım ve müzik sistemi Arabamı 4 gün sonra teslim aldım, ceple çektim resimler net değil hemde araba daha tam temiz değil. Güzel resimleri arabayı iç dış temizledikten sonra slr ile çekip konuya ekleyeceğim. Plaka çerçevesini de sildik, bakalım nasıl olacak. 19 Ekim 2012 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Cillop olmuş bu Saolasın Ali gardaş Daha işi çok ama dış kozmetik bitti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 focusI e gücün yetmedi tabee, gittin Das Bunde Post çıkması vasıta aldın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Bence çok güzel olmuş. Sen dinle beni, vidasız hallet plakaları Ayrıca, ben olsam kesin far ve stopları değiştirmiştim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Maşallah. Bende tam arabamı satmıştım ve araba arıyordum. Bunu alayım olmazsa Yorum bağlantısı
Recommended Posts