İçeriğe Yönlendir

Saat Alarmına Benzer Uyarı.

Yusuf İrem Derici

Recommended Posts

Yusuf İrem Derici

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. birkaç gündür 2009 model 1.4 ov fiestamdan saat alarmına benzer sesli uyarı ikazı alıyorum. hiçbir gösterge ikazı yok. arabayı çalıştırınca başlıyor, ara ara kesiliyor, sonra devam ediyor. cd - caların arkasından geliyor galiba. 2 gündür araştırıyorum bir şey bulamadım, en sonunda servise götüreceğim, basit birşeyse gülerler diye korkuyorum :)) arabanın çalışmasında herhangi bir sorun gözükmüyor, ama ikaz devam ediyor. ne olabilir acaba

Yorum bağlantısı
Yusuf İrem Derici

uyarı ikazı harbiden olmamış :)) emre aynen ses bu, teşşekkürler rüyama girecekti artık bu ses, ogs pili nerede değiştirilr acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:D havalandırma kanalına mı ne pilli saat düşüren de vardı, alarmı her gün aynı saatte çalıyordu :D
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Çağlar abi benim araçtı o :biggrin: Ogs cihazından mış farkedince çok şaşırmıştım.Servis az daha ön göğsü komple sökecekti.

Ogs nin pili değişmiyor kendisini değiştiriyorlar.Pilini değişince sonradan problem çıkarabiliyor.Orjinalde pil değişme yok ama kendiniz yapabilirsiniz içini açıp, tekrar toplayabilirseniz.Ben toplayamamıştım

Yorum bağlantısı
Onur Durmaz

:D havalandırma kanalına mı ne pilli saat düşüren de vardı, alarmı her gün aynı saatte çalıyordu :D

Duyda inanma :D arabayı satarken araç özelliklerine bir katkısı olur :D

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Hakikaten çok komik :D :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Çağlar abi benim araçtı o :biggrin: Ogs cihazından mış farkedince çok şaşırmıştım.Servis az daha ön göğsü komple sökecekti.

Ogs nin pili değişmiyor kendisini değiştiriyorlar.Pilini değişince sonradan problem çıkarabiliyor.Orjinalde pil değişme yok ama kendiniz yapabilirsiniz içini açıp, tekrar toplayabilirseniz.Ben toplayamamıştım

emre akyol'u nokta atışı için tebrik ediyorum :)

aynı mevzu radyocu nihat sırdar'da konuşulmuştu.radyoda çalışan bir eleman karaköyden arayıp pili bulmuş,değiştirmiş ama cihaz çalışmamış.

yani pil değişimi diye birşey yok.cihaz değişecek denmiş kendisine.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

Ogs nedir ki

:biggrin:

Otomatik Geçiş Sistemi.istanbulda köprülerden,tüm türkiyede paralı otoyollardan geçerken,nakit vermeden ödeme yapmaya yarayan elektronik alet.ön cama yapıştırılır,ödeme noktalarındaki okuyucular,alete önceden yüklediğiniz paradan otomatik olarak çeker.

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...