Yusuf İrem Derici 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. birkaç gündür 2009 model 1.4 ov fiestamdan saat alarmına benzer sesli uyarı ikazı alıyorum. hiçbir gösterge ikazı yok. arabayı çalıştırınca başlıyor, ara ara kesiliyor, sonra devam ediyor. cd - caların arkasından geliyor galiba. 2 gündür araştırıyorum bir şey bulamadım, en sonunda servise götüreceğim, basit birşeyse gülerler diye korkuyorum ) arabanın çalışmasında herhangi bir sorun gözükmüyor, ama ikaz devam ediyor. ne olabilir acaba Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Emniyet kemeri ikaz sesi değil değilmi? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Focus ta bagaj açık kalınca yapardı o sesi Yorum bağlantısı
Yusuf İrem Derici 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 uyarı ikazı harbiden olmamış ) emre aynen ses bu, teşşekkürler rüyama girecekti artık bu ses, ogs pili nerede değiştirilr acaba 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 ogs cihazının pili bitiyor. hatta seste bu olması lazım http://soundcloud.co.../ford-focus-ses Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 havalandırma kanalına mı ne pilli saat düşüren de vardı, alarmı her gün aynı saatte çalıyordu 8 Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Çağlar abi benim araçtı o Ogs cihazından mış farkedince çok şaşırmıştım.Servis az daha ön göğsü komple sökecekti. Ogs nin pili değişmiyor kendisini değiştiriyorlar.Pilini değişince sonradan problem çıkarabiliyor.Orjinalde pil değişme yok ama kendiniz yapabilirsiniz içini açıp, tekrar toplayabilirseniz.Ben toplayamamıştım Yorum bağlantısı
Onur Durmaz 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 havalandırma kanalına mı ne pilli saat düşüren de vardı, alarmı her gün aynı saatte çalıyordu Duyda inanma arabayı satarken araç özelliklerine bir katkısı olur Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 havalandırma kanalına mı ne pilli saat düşüren de vardı, alarmı her gün aynı saatte çalıyordu Hakikaten çok komik :D Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Çağlar abi benim araçtı o Ogs cihazından mış farkedince çok şaşırmıştım.Servis az daha ön göğsü komple sökecekti. Ogs nin pili değişmiyor kendisini değiştiriyorlar.Pilini değişince sonradan problem çıkarabiliyor.Orjinalde pil değişme yok ama kendiniz yapabilirsiniz içini açıp, tekrar toplayabilirseniz.Ben toplayamamıştım emre akyol'u nokta atışı için tebrik ediyorum aynı mevzu radyocu nihat sırdar'da konuşulmuştu.radyoda çalışan bir eleman karaköyden arayıp pili bulmuş,değiştirmiş ama cihaz çalışmamış. yani pil değişimi diye birşey yok.cihaz değişecek denmiş kendisine. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Ogs nedir ki Otomatik Geçiş Sistemi.istanbulda köprülerden,tüm türkiyede paralı otoyollardan geçerken,nakit vermeden ödeme yapmaya yarayan elektronik alet.ön cama yapıştırılır,ödeme noktalarındaki okuyucular,alete önceden yüklediğiniz paradan otomatik olarak çeker. 17 Ekim 2012 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts