İçeriğe Yönlendir

Prins Silverline Mı Brc Mi?

Mehmet Yıldırım

Recommended Posts

Mehmet Yıldırım

merhaba arkadaşlar,

2009 model 1.4 otomatik corsa aracıma benzin alabilecek gücüm kalmadı! lpg taktırmaya karar verdim.

brc düşünüyordum ancak prins silverline modeliyle italyan markalarla rekabete girmiş. prins silverline peşin 1800 tl - brc peşin 1600 tl. İkisi arasında kararsızım. prinsin bu yeni modelinden haberi olanların yorumlarını bekliyorum. Hayırlı forumlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hangisinin servisi size en yakın veya hangisinin servisi daha kurumsal yapıda ise ondan alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yıldırım

Çağlar bey ikiside aynı yerde ikisi de işini özenerek yapıyor. Malzeme kalitesi olarak aralarında fark var mıdır diye merak ediyorum,boşuna 200 tl fazladan vermenin anlamı yok. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mehmet Yıldırım

bu sözünle direk noktayı koydun abi.kimse yorum yapmaz artık :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yıldırım

bmw 116i ye taktırdık geçen hafta lovato bizde prins silverline dedik ama bizim gittiğimiz lpg ci ustalar onu takmam bu arabaya dediler silver dediler ne iş anlamadık prins çıkarıyor usta beğenmiyor bizde diğer modelle arasında çok fark var diye lovato taktırdık diğer aracımızdada lovato var 3 yıldır hiç sorun yaşamadık.Burda size bir uyarım olacak yanlız brc kullandım eski aracımda çok sesli çalışıyor lovatoya göre bir dinleme şansınız varsa sesi dinleyin derim benim aracım rolantide dizel gibi şıkır şıkır vuruyordu vuran subablarda değildi araç lpg ye geçince ses başlıyordu. iki arasında seçim yapsam prins silver derim.Satarkende araca artı katar bence.

teşekkürler yorumunuz için. bende prinsle anlaştım. perşembe takacaklar. hakkımızda haayırlısı artık

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

bmw 116i ye taktırdık geçen hafta lovato bizde prins silverline dedik ama bizim gittiğimiz lpg ci ustalar onu takmam bu arabaya dediler silver dediler ne iş anlamadık prins çıkarıyor usta beğenmiyor bizde diğer modelle arasında çok fark var diye lovato taktırdık diğer aracımızdada lovato var 3 yıldır hiç sorun yaşamadık.Burda size bir uyarım olacak yanlız brc kullandım eski aracımda çok sesli çalışıyor lovatoya göre bir dinleme şansınız varsa sesi dinleyin derim benim aracım rolantide dizel gibi şıkır şıkır vuruyordu vuran subablarda değildi araç lpg ye geçince ses başlıyordu. iki arasında seçim yapsam prins silver derim.Satarkende araca artı katar bence.

O usta gelsin benim araca bir baksın. Benim taktırdığım yerdede 3 marka vardı. Prins kendi enjectörünü çıkarmış bunun fiyatıda 1900 tl dedi ve ben onu taktırdım çokta memnunum. Herkes bir marka övüyor. Ama Mehmet Özyürek abimin dediği gibi prins prinsdir. Herşeyden önemlisi İYİ BİR USTA.

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Tüple mutfaktan başka bir yerde haşıneşir olmamış biri olarak gözlemlerimi belirtmeliyim ki prins mi x marka mı diye soranlar genelde en sonunda prinste karar kılıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ustası iyi ise corsa için brc yeterli olur prinse fazla para vermeye gerek yok bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yıldırım

prins uygulamasını yaptırdım. ilk izlenimlerim gayet iyi. herhangi bir farklılık seçemedim benzin ve tüp arasında. bugün depoyu doldurdum ancak led ışıkların tamamı yanmadı. buna anlam veremedim.

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

prins uygulamasını yaptırdım. ilk izlenimlerim gayet iyi. herhangi bir farklılık seçemedim benzin ve tüp arasında. bugün depoyu doldurdum ancak led ışıkların tamamı yanmadı. buna anlam veremedim.

Tankınız simit mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yıldırım

Tankınız simit mi?

evet simit. 43 lt lik.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Gürbüz Koçoğlu

Arkadaşlar silverline hakkında bir bilginiz var mı ? BRC yi mi tercih etmeliyim Prins silverline mı ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...