Furkan Avcı 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin, sabır versin, düşünürken bile içim parçalandı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Sanmıyorum ki geçsin o acı. Keşkeler, nedenler sanmıyorum ki bitsin. Allah güç versin o anne babaya. Hayatımda ilk defa empati kuramadım.. Allah'ım tüm yavruları korusun. not: Biz de konvoy olarak bir yere gitsek (özellikle uzun yol) Ata hiç bindirmez Lara'yı başka arabaya, diğer arabada akranları da olsa. Ben hep yadırgardım, şimdi daha iyi anladım. Peki şimdi bu cani ceza alıcak mı? Alsa da ne kadar yatıcak? Ayça hanım dünden beri ben hep empati kuruyorum. Kurdukça ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşim sizin yazdığınızı okuyunca bana söylediği cümle."Sen herzaman ben nerdeyim çocuğum yanımda olacak. Kimseyle biryere göndermeme başka birine teslim etmeme kararını şimdi daha iyi anladım" dedi. Ben nerdeyim çocuğum yanımda olacak. Anneannesinde babaannesinde dayısında halasında amcasında kalamaz onların aracıyla ben yoksam biryere zor gönderirim. Şimdi siz söyledikten sonra bir kez daha doğru yaptığıma karar verdim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 allah rahmet eylesin allah sabır versin.bunu tv de haberlerde izlemiştim 1 Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin ve ailelerine sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 (düzenlendi) İnsanın dünyadaki kıyameti budur. 20 Ekim 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Ne zaman direksiyon başına geçsem babamın bir sözü gelir aklıma "20 senede başına gelmeyen, 20 salisede gelir trafikte. Etrafındaki herkese acemi muamelesi yapacaksın.Kendin dahil herkesin hata yapabileceğini bir an bile unutma" demişti beni ilk direksiyona oturttuğu gün. Çok doğru söylüyormuş babanız İnsanın dünyadaki kıyameti budur. Kesinlikle. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Çok üzücü. Allah sabır verir umarım. Kendi çocuğumun normal vadesi ile ölecek olduğunu düşündüğümde bile fena olurken böyle bir durumu kimsenin yaşamaması için elimizden geleni yapmamız lazım. Allah sıralı ölüm versin diye bir söz var ve çok doğru. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Dün Çanakkale 1915'i izledim, izlediğim çoğu sahnede ağladım, vatan evlatlarının nasıl mücadele ettiklerine bir kez daha içim yandı. Sabah ta kalkıp bu haberi görünce daha da beter oldum. Bugün nasıl biter bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. çok zor bir durum bu. Rabbim sabır ihsan eylesin.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin,Allah sabırlar versin. 1 Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin. Allah sabırlar versin. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Allah rahmet eğlesin,sabrını versin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim KAMALI 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Allah geride kalanlara sabır versin,hayatını kaybedenlerinde Allahın rahmeti ve merhameti üzerlerinde olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Dünyadaki en acı şey olsa gerek, Allah rahmet eylesin ailelerine de sonsuz sabırlar versin rabbim... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Koşulsuz cennetlik diye kendimizi avutmaktan başka çaremiz yok Yaradanım sabır ihsan eylesin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Ekim 2012 Yazar Paylaş 21 Ekim 2012 Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şu anda Bingöl'den Taziyeden Dönüş yolundayız. Elazığ'da yoldayız. Arkadaşın hali perişan. Rabbim kimseye böyle acı vermesin. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 yakınımdan birinin başına geldi acısını tahmin dahi edemeyeceğim birşey 1 yıl geçti hala ilk günkü gibi taptaze yaraları hiç kapanamayacak.. Canı gitti canından bir parça Allah sabır versin ölen canlarına rahmet. okurken tüylerim diken diken oldu gözleri önünde olan bir durum Allah sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Sözün bittiği an. Allah sabır versin o vicdanı rahatlaak mümkün değil. Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Mekanları cennet olsun. Allah geride kalanlarına bol bol sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin. Kalanlara dayanma gücü versin. Düşünemiyorum bile. Allah kimseye yaşatmasın. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Allah sabır versin, başınız sağolsun hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts