Barış Gülboy 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 Sen bu connecte bir program attır serviste bu probleminin gideceğini düşünüyorum. deneyeceğim öneriniz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Ben sizin o değerleri sadece Rize'de şehir içinde kısa mesafede ve bol rampalı yollarda aracı zorladığım zamanlar görüyorum. Ben genelde şehir içi(kısa mesafe) ve genelde de aracı seri kullandığım için 8-9 lt arasında yakıt tüketiyor.(dikkatli kullanımla daha az değerleri gördüm) İmkanınız varsa uzun yolda bir test yapsanız? Uzun yolda 80-90 km hızla gidince 4,5 ile 5 lt arasında bir tüketim olması lazım normalde. Yorum bağlantısı
Barış Gülboy 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 Connecte Yazilim güncellemesi yaptırabileceğim bir arkadas varmı forum içerisinde bilgisi olan varmı acaba ? Yorum bağlantısı
Barış Gülboy 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 (düzenlendi) Hangi şehirde oldu bu tüketim? Ben İstanbulda 180 ps lik benzinli ile 7,5lt lerde geziyorum? Egzos simsiyah olmalı, arka tampon dahil? Cağlar Sizi acilen Çağlar abi'nin plazasına davet ediyoruz Sani bey Merhaba Çağlar abinin plazası neresi acaba konuyu açsanız biraz ışık yandığınıda 580 km yapmış oluyor sıfırlanmak üzere iken en fazla 680 km gördüm 8 Aralık 2013 tarihinde Barış Gülboy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Disaridayim. Anlasmali servisler kisminda no name, osman ile fatih diye bakar mısınız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts