İçeriğe Yönlendir

Vizyon Mavi Focus'A Biraz Ufak Dokunuşta Bizden 10 Hd 329

Halit Demirtaş

Recommended Posts

Berk Karatan

Arka ortadaki çakar haricinde gayet hoş duruyor güle güle kazasız belasız kullanınız bence diğer eklentiler fena değil

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Çakar arka sislere yapılsa daha bi güzel olur. Aklıma geldi. Bi biri çakar bi diğeri. Yani olursa en azından böyle olsa daha güzel durur. Tabi sislere led döşemek lazım.

Kazasız belasız.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arka ortada duran şey hariç güzel..Bence lipte ki yazı yakışmış..Ancak F1 focus karakteriyle olması pek iyi olmamış..

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Halit plakayı kendin mi yaptın ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yere nasıl yaklaştı? ön görünüm güzel, egzos için çift çıkışlı difüzör olsa yakar ortalığı

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Arka çakarı tamponun arkasına saklayın ;) Ön lipteki yazıyı aracınızın arkasından söktüğünüz Focus yazısının karakterinde yazın :good1::bravo: Belki şu an için imkanınız yoktur ama :unsure2: varsa jantları değiştirin.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu jantalrın, kapakları çıkarılıp, çemberi parlak siyah, göbek kısmı iri taneli griye boyanıp, üstüne de vernik atılsa, bence güzel olur

Yorum bağlantısı
Halit Demirtaş

jant bakıyorum şuan en yakın zamanda alıcam. Difüzör aldım ama daha takmaya vakit bulamadık çakar da güzel olmadı pek ama hevesimizi aldık. 5cm lik yay var. plakayı istanbulda yaptırdım mehmet abi sipariş veriyoruz dışardan geliyo

Çakar

Egzos

Ön Lipteki Focus Yazısı

Kesikli Plaka Fontları

begenmedim.png

geriye bişey kalmadı zaten :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Balıkesir de hatrı sayılır sayıda tuningci var. Sen yapsan şu app yi iyi olurdu aslında .

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

:nazar: İyi günlerde kullanın...

ön tampon,karlık üzerindeki (focus) yazısı güzel olmuş ....

Yorum bağlantısı
Özkan Kara

Farlarda ve sislerde siyah folyo kaplama var sanırım.Kaputtakı krom yeri mat sıyah yada karbon kaplasanız hoş durur.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bende çakarı beğenmedim öndeki focus yazısını yeni fontla yazmanızı tavsiye ederim.Yeni aracınızne kadara mal oldu.Bu renk gerçekten harika....

Yorum bağlantısı
Burak Koca

Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş aracınız :) Janttan sonra daha bir ayrı olur :biggrin: Fakat Kesinlikle Çakar'ı oradan sökmek gerek :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bir fikir olması açısından izle..

Benim aracımdı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bir fikir olması açısından izle..

Benim aracımdı.

Dvd'si tüm müzik marketelerde olacak mı. :)

:nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Dvd'si tüm müzik marketelerde olacak mı. :)

:nazar:

Alacaksan dağıtırız.

Yorum bağlantısı
Misafir

Merhaba çok çok güzel olmuş renk zaten süper ötesi Kazasız belasız binmen dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Halit Demirtaş

Merhaba çok çok güzel olmuş renk zaten süper ötesi Kazasız belasız binmen dileğiyle.

teşekkürler sağolun

Yorum bağlantısı
Misafir
Çakar Egzos Ön Lipteki Focus Yazısı Kesikli Plaka Fontları begenmedim.png

+26 malesef yapılanları bende beğenmedim. Yinede emek var, güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...