Hüseyin Dilsiz 3 Kasım 2012 Paylaş 3 Kasım 2012 St jant istiyor. bencede.bu araca st jant gerekli.focusun en güzel rengi.bende de sedanı vardı.bu renkte, jantlar aynıydı.Malatya'da 2 tane vardı.çok dikkatçekiyordu renk açısından.Titanium sevdası yüzünden satıp titanium aldım.Aslında çok pişman oldum.Aracınıza biraz masraf ederseniz bence çok şık olacaktır. Yorum bağlantısı
Burak Koca 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 bencede.bu araca st jant gerekli.focusun en güzel rengi.bende de sedanı vardı.bu renkte, jantlar aynıydı.Malatya'da 2 tane vardı.çok dikkatçekiyordu renk açısından.Titanium sevdası yüzünden satıp titanium aldım.Aslında çok pişman oldum.Aracınıza biraz masraf ederseniz bence çok şık olacaktır. Haklısınız hocam, insan biraz masraf edince, gözünde titanium falan kalmıyor Bizimkine de yaptığım masraf 4000 tlyi geçti, günden güne de artmaya devam etmekte Yorum bağlantısı
Halit Demirtaş 14 Kasım 2012 Yazar Paylaş 14 Kasım 2012 buda difüzör ve egzozlar olduktan sonra sırada jant var Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Halit difüzör çok yakışmış . Egzostlarda ayrı bir güzel olmuş . Maşallah. Yorum bağlantısı
Halit Demirtaş 18 Kasım 2012 Yazar Paylaş 18 Kasım 2012 saol mehmet abi yan marrşpiyelleride takınca daha güzel olucak Yorum bağlantısı
Veysel İçen 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Hayırlı olsun aracın çok güzel difüzör çok yakışmış ne kadara maal oldu Yorum bağlantısı
Anıl Özcan 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 merhaba ön lip işlemi bu focuslarda nasıl oluyor sonuçta tampon içeri doğru kıvrılıyor pek bilgim yok bilgi verirseniz bende yaptırmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 focusun en güzel rengi üstüne sinek konsa yakışır. biraz ilgiyle daha da muhteşem olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts