İçeriğe Yönlendir

Vizyon Mavi Focus'A Biraz Ufak Dokunuşta Bizden 10 Hd 329

Halit Demirtaş

Recommended Posts

Hüseyin Dilsiz

St jant istiyor. :)

bencede.bu araca st jant gerekli.focusun en güzel rengi.bende de sedanı vardı.bu renkte, jantlar aynıydı.Malatya'da 2 tane vardı.çok dikkatçekiyordu renk açısından.Titanium sevdası yüzünden satıp titanium aldım.Aslında çok pişman oldum.Aracınıza biraz masraf ederseniz bence çok şık olacaktır.

Yorum bağlantısı
Burak Koca

bencede.bu araca st jant gerekli.focusun en güzel rengi.bende de sedanı vardı.bu renkte, jantlar aynıydı.Malatya'da 2 tane vardı.çok dikkatçekiyordu renk açısından.Titanium sevdası yüzünden satıp titanium aldım.Aslında çok pişman oldum.Aracınıza biraz masraf ederseniz bence çok şık olacaktır.

Haklısınız hocam, insan biraz masraf edince, gözünde titanium falan kalmıyor :) Bizimkine de yaptığım masraf 4000 tlyi geçti, günden güne de artmaya devam etmekte :)

Yorum bağlantısı
Halit Demirtaş

16922.jpg

buda difüzör ve egzozlar olduktan sonra sırada jant var :)

F35So.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Halit difüzör çok yakışmış . Egzostlarda ayrı bir güzel olmuş . Maşallah.

Yorum bağlantısı
Halit Demirtaş

saol mehmet abi yan marrşpiyelleride takınca daha güzel olucak

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Veysel İçen

Hayırlı olsun aracın çok güzel :nazar: difüzör çok yakışmış ne kadara maal oldu

Yorum bağlantısı
Anıl Özcan

merhaba ön lip işlemi bu focuslarda nasıl oluyor sonuçta tampon içeri doğru kıvrılıyor pek bilgim yok bilgi verirseniz bende yaptırmayı düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Volkan özyurt

focusun en güzel rengi :wub:  üstüne sinek konsa yakışır. biraz ilgiyle daha da muhteşem olur. :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...