İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracimiz Ve Yaptigim Ufak Dokunuslar....

Ali Ulvi KESKIN

Recommended Posts

Burak Koca

ben normal tabelacilarin reklamcilarin kullandigi malzemeden kullandim. pianoblack siyah i diyorsaniz metresi 15tl gibi bir rakam. plakalara bi islem daha yapicam onumuzdeki gunlerde...

tesekkur ederim aksesuarcilarda var ama ben yurtdisindan gelirken getirdim...

Peki hocam teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

profosyonel anlamda uygulamalar yapmadim. zevk meselesi ben begendim baskasi begenmeyebilir. disk meselesine gelince de teknik anlamda boyamak cok saglikli degildi ama ben boyadim eger guvenlik olarak sorun tesgil ettigini sezersem gider diskleri degisirim. daha oncede soyledim tekrar soyluyorum TEK BIR DISK I BOYADIM DIGERLERINI MASKELEDIM. yani bana engel tesgil edecegini de dusunmuyorum. olumlu yorumlar icin tesekkur ederim olumsuz yorumlar icinde daha iyisi daha sizlerin olsun ben kendi capimda kendi elimden geldigince bi ugras vermek istedim ve kendi adima mutluyum...

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Gökhan Çatal

arkadaşlar 2004 megane2 vardı bende. 2-3 yıl önce kaliperleri  (ama sadece kaliperleri balata veya diskleri değil) beyaza boyadım ve dune kadar sorunsuz kullandım. yeni arac aldım 2014 sedan focus beyaz renk ve bugun kaliperleri kırmızıya boyadım.fethiye de yasıyorum ve sıcaklıgını hele hele yazın ki sıcalıgını bılmeyen yoktur. mantıken yanlıs tabı ama bı sıkıntı cıkacagını zandetmıyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Elinize saglik oncelikle detayli paylasim icin. Kaliper diyince baktim siz diskleri de boyamissiniz.

Plakada ben de kalin karakter seviyorum ama folyo uygulamasi ile sanki bir cocuk boyamis da disina tasmis gibi gorunmus bence App yaptirin gitsin.

Kirmizi serit zaten favorimdir, her arabaya farkli bir hava katiyor ama asla siyahtaki gibi degil [emoji16]

Gule gule binin.

tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...