İçeriğe Yönlendir

Aldığım Yeni Transit Custom

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Altan Berkman

hayırlı olsun

kazasız belyasız cezasız kullanın :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı olsun.

Bu araba boya istiyor benden demesi. :)

Viraj farı aktif, değilmi?

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
(düzenlendi)

Teşekkür ederim çok sağolun..

Sayın Hüseyin Matur nasıl boya istiyor anlamadım :), iş yoğunluğundan daha kurcalama vakti bulamadım tescil işlemide başlamadı.

Heryer tuş dolu hangi birine basacağımızı şaştık :D

tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Teşekkür ederim çok sağolun..

Sayın Hüseyin Matur nasıl boya istiyor anlamadım :)

Arka tampon, plaka aydınlatma çıtası ve aynalar.

Motor çalışır durumda farlar açık iken direksiyonu tamamen çevirin, bu şekilde devreye girer. Yanacağını düşünüyorum ama ne bileyim en fulü değil ya belki yanmaz, en azından bilgimiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Arka tampon, plaka aydınlatma çıtası ve aynalar.

Motor çalışır durumda farlar açık iken direksiyonu tamamen çevirin, bu şekilde devreye girer. Yanacağını düşünüyorum ama ne bileyim en fulü değil ya belki yanmaz, en azından bilgimiz olsun.

Gövde rengi evet doğrudur...

Bizim için bilgi olur tabi ki daha önce bu özelliklerde bir aracım olmadığı için acemilik çekmekteyim. Bahsettiğiniz özellik kitapcıkta yazmamakta veya benmi göremedim. Test edeceksiniz bildiğim kadarıyla test edince özelliklerini yazın bizde bilelim cahil kalmayalım aracımda bu özellikletemi varmış durumuna düşmeyeyim :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Gövde rengi evet doğrudur...

Bizim için bilgi olur tabi ki daha önce bu özelliklerde bir aracım olmadığı için acemilik çekmekteyim. Bahsettiğiniz özellik kitapcıkta yazmamakta veya benmi göremedim. Test edeceksiniz bildiğim kadarıyla test edince özelliklerini yazın bizde bilelim cahil kalmayalım aracımda bu özellikletemi varmış durumuna düşmeyeyim :)

Bilgilendikçe bilgilendiririz. :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
:nazar: :nazar: Hayırlı olsun,iyi günlerde kazasız,belasız kullanın....
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

şerit takip sistemi falanda olması lazım iyi günlerde kullanın :)

Var, ama en dolusunda.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Allah kaza bela göstermesin, Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun. :nazar: Size'de reklamda ki gibi eskortlar eşlik etti mi? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hayırlı olsun.Önce trafikte çokça görüp gözümüzün alışması gerekecek.

Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

Bilgilendikçe bilgilendiririz. :)

Statik Köse Lambaları olarak geçiyor ve aracınızda var hocam. Hayırlı ugurlu olsun :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ben çok beğeniyorum yeni transiti.

En dolusuna 75.000 TL fiyat verdiler bana. :s

Sudan ucuz bari. Ama ne kadar su'dan. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Teşekkür ederim dostlar.

Hayırlı olsun. :nazar: Size'de reklamda ki gibi eskortlar eşlik etti mi? :D

Daha öyle birşeyle karşılaşmadık ama yanımızdan geçerken gözlerini alamadıklarına tanık oldum :p

@Yusuf Alper Bey deneyip göreceğiz artık var olduğunu öğrendik gerisi kolay :)

Yorum bağlantısı
Cem Soykan

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Bende ki deluxe bayramdan beri kapının önünde yatıyor kullanmak pek nasip olmadı henüz ama kullandığım kadarı ile bazı sıkıntıları var gibi. Sizin araçta da debriyaja yarım bastığınız da vuruntu oluyor mu ? Sync özelliği sayesin de kulaklık zahmetin den kurtuldum fakat sesim telefon da karşı tarafa az gidiyor sizde de bu şekilde mi ? Aktif far denen şeyde farın içine ekstradan bir ampul konmuş,direksiyon sağ yada sol yapıldığında yanıyor. Far içinde ki yansıtıcılarla viraj içini aydınlatılıyor,sensörlü ve oynak başlı bir şeyle aydınlatma yapmıyor. Sokak araların da direksiyonu her hafif sağ sol yapmamda aydınlatmaları yakıyor, benim için buda biraz rahatsız edici oluyor.Bayramdan önce transiti incelesinler fikir versinler diye Osman ağabeylere gösterdim,Çağlar ağabey ben geldiğim de gidiyordu araca pek bakamadı. Osman ağabeyin ilk tespiti aracın beyni tabir edilen cihazın radyatör su yedek deposunun altında olması ve camdan süzülen yağmurun kanallarla direkt üzerine akması oldu,ileride bu sıkıntıya neden olabilir. Arka yan camlar sabit ve açılmıyor olması yolcu için katlanamaz bir şey olacaktır.Virajlar da araç için de koltuktan savrulur gibi oluyorum,buda bana sıkıntı oluyor.Arka tampon derinliği az olmasından dolayı park sensörü olsa da geri manevralarda duvara ve benzeri yerlere yanaşırken dikkat etmek lazım,biraz sert vurmada bagaj kapağına veya arka cama zarar verilebilir gibi duruyor. Araç 140 Km/s hızdan sonra rüzgarda savruluyor gibi,150 Km/s hızını geçmedim henüz ( limitleri bilmem gerektiğinden bu hızlara çıkmak istiyorum ). Hızlanmalar ve çekiş çok tatminkar. Kullandığım kadarı ile tespitlerim bunlar. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...