Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Bugün ben de bir Customda gördüm.. çok yakışıyor.. Doğru yapmışsınız.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Güzel bir seçim olmuş. Bu arada bijon aralığı eski transitle aynımı bundada? Bu güzel aracada daha büyük ve güzel jantlar takmak mümkünmü yani 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 Çok bilgim olmamakla birlikte takılacağını umuyorum şuan orjinalden 16'' kullanıyoruz ama 2014 de piyasaya sürülecek olan custom sport geliyor onlarda 18'' var. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Güzel bir seçim olmuş. Bu arada bijon aralığı eski transitle aynımı bundada? Bu güzel aracada daha büyük ve güzel jantlar takmak mümkünmü yani Aynı. Değişen birşey yok. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Bugün pasta cila ve iç dış temizlik yaptırdım. Spoiler alacaktım anasının nikahını istediler almadım. Belki başka sefere... Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Custom un tasarımı çok özel çok güzel , hayırlı olsun güle güle kullanın Sağol kardeşim, Allah sizlere istediğinizin en iyisini nasip etsin. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 Geçenlerde servis aradı yağ pompası değişmesi lazım dedi. Bugün pompa değişimi yapıldı, yeni yağ ve filtreyi onlar karşılayınca, bir ay sonrada bakım geliyordu zaten. Değişim sonraki yıllık bakıma girdim. 328 TL para ödedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts