Turkay Enez 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Son cümlede bir gariplik mi var? Vesile 2. bakım geçmişi belli olanı, tavanı boyalıya tercih ederim, 1 takım enjektör 2000TL lerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Son cümlede bir gariplik mi var? açayım: tavanına saksı düşmüşü, bana masraf çıkarmaz, en çok kenardan boya kalkar 100-200 TL ye yeniden boyatırım, yanlış/eksik bakım + kötü diesel almşsa? sadece enjektörü 2000TL (mesela) Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Üstteki cümlede "bakım geçmişi belli olanı, tavanı boyalıya tercih ederim, 1 takım enjektör 2000TL lerde" demişsin... Yani tavalı boyalı araç almak yerine, bakım geçmişi belli olan araç alırım demişsin. Herkes zaten bunu ister... Söylemek istediğini ifade eden cümle "bakım geçmişi belli olanı, tavanı boyasıza tercih ederim, 1 takım enjektör 2000TL lerde" olmalıydı... açayım: tavanına saksı düşmüşü, bana masraf çıkarmaz, en çok kenardan boya kalkar 100-200 TL ye yeniden boyatırım, yanlış/eksik bakım + kötü diesel almşsa? sadece enjektörü 2000TL (mesela) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 bakım geçmişi belli olanı, tavanı boyasıza tercih ederim, deyince, tavanı boyasızı tercih etmiş oluyoruz ? olmuyormuyuz 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Olmuyoruz. bakım geçmişi belli olanı tercih etmiş oluyoruz... bakım geçmişi belli olanı, tavanı boyasıza tercih ederim, deyince, tavanı boyasızı tercih etmiş oluyoruz ? olmuyormuyuz 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Yada; tavanı boyalı fakat bakım geçmişi belli olan aracı ,bakım geçmişi belli olmayana tercih ederim Yani ;boya hiç bişeydir,turbo enjektör herşey Aslında ,hem boyasız hemde bakım geçmişi belli olan en iyisidir..Kaymaklı ekmek kadayıfı oluyor işte 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 portakal kabuğu en makbulüdür, keşkeeeeeeee Yorum bağlantısı
Emrah Cila 10 Kasım 2012 Yazar Paylaş 10 Kasım 2012 Fabrikadan hala bir acıklama yok bekliyoruz.Olacaginida zannetmiyorum.Kimse kabahatine sahip cıkmaz.Artık Tüketici Haklari yolu gozuktu Yorum bağlantısı
Edip Aydın 10 Kasım 2012 Paylaş 10 Kasım 2012 Ben portakallanma boya hatasıdır diye biliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2012 Paylaş 10 Kasım 2012 boya+vernik atılır, sıfır hatadır, sonrasında hiç el sürülmez , pasta bile yapılmaz, malzeme de bol kullanılır portakal kabuğu gibi görünür, boya koruma pasta cila ise ayna gibi yapar, eski amerikanlarda portakal kabuğu gibi boyayabilen usta 3-5 misli para alırdı, 2010 model mondeo da böyle bir görünüm yok tabii Yorum bağlantısı
Recommended Posts