İçeriğe Yönlendir

Megane 1 1.6 Rta Ile Yola Devam :)

Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki
(düzenlendi)

Bilindiği üzere 1 ay önce 2010 hyundai accentimi satmıştım. Bizim Batman'daki galerici arkadaş 2000 model megane 1 getirmiş. Gel bak istersen dedi. Ben de benim tarzım değil dedim. Sel gel bak, biraz kullan beğenmezsen getirirsin başka araç buluruz sana deyince ben de gittim baktım. Renault pek içime sinmese de borçları bitirene kadar idareten aldım. Mart Nisan gibi tekrar galerici arkadaşımın yanına bırakacağım ve daha üst model yeni araç alacağım. Gelelim özelliklerine ;

2000 Model Megane 1 1.6 RTA

126,000 km'de ve Ihlamur çiçeği rengi.

Arka bagaj kapağı ve sağ arka çamurluk boyalı onun dışında boya yok ama sol arka kapıda derin bir çizik ve sol arka çamurlukta ezikler mevcut.

Yakında resimlerini eklemeye çalışırım.

fujqk.jpg

fujr5.jpg

fujry.jpg

fujsz.jpg

fujtr.jpg

fujy7.jpg

fujz6.jpg

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Ihlamur çiçeği en çok tutan rengidir. Bende 2 yıl kadar Megane 1 1.6 rte kullanmıştım. konforlu bir araç ancak motor performansı pek tatmin etmemişti. Devirdaim pompasını kontrol ettirmenizi öneririm.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Ihlamur çiçeği en çok tutan rengidir. Bende 2 yıl kadar Megane 1 1.6 rte kullanmıştım. konforlu bir araç ancak motor performansı pek tatmin etmemişti. Devirdaim pompasını kontrol ettirmenizi öneririm.

Devirdaim pompası hararet ile ilgili bir mesele mi. Araç tam olarak içime sinmedi yine de mart ayına kadar idare edeceğim. Ruhsatta 84,5 kw yazıyor. Yani 110 hp mi bu araç.

Hayırlı olsun,resimlerini bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim Hakan bey :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bedri hocam hayırlı olsun.Geçici süre binmek için iyi tercih 2 eli hızlıdır ve tutulan rengi de olunca istediğin zaman çıkarırsın elinden :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Konforludur. Geniştir. Eski topraktır.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bedri hocam hayırlı olsun Reno 1 için 2'den daha iyi olduğunu duyarım hep.Hayırlı olsun. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Rta 8v dir. 1.6 90 hp diye hatırlıyorum emin değilim.

Erhan bey: 1.6 megane 16v sıfır iki kasa kulalndım 1150kg ile 0-100 9.8sn perfromansı ile nasıl beğenmediniz bilmem. Hafiflilği ile çok iyi giden ancak yol tutamayan ve fren performansı iyi olmayan hissiz direksiyonu olan bir araçtı.

Bedri hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Açıkçası çok bakımlı bir araç olmadığı için içime sinmedi. Ama ben de eşek gibi kullanıp öyle satarım :) Ruhsatta 84,5 kw yazıyor, o da 112 hp gibi birşeye denk geliyor sanırım. 1999'a kadar olanlar 8 valf ve 90 hp, 2000'den sonra çıkan makyajlı kasalar 16 valf ve 110 hp diye duymuştum. Detaylı fotoğrafları yayınlayacağım birkaç gün içinde.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Rta 8v dir. 1.6 90 hp diye hatırlıyorum emin değilim.

Erhan bey: 1.6 megane 16v sıfır iki kasa kulalndım 1150kg ile 0-100 9.8sn perfromansı ile nasıl beğenmediniz bilmem. Hafiflilği ile çok iyi giden ancak yol tutamayan ve fren performansı iyi olmayan hissiz direksiyonu olan bir araçtı.

Bedri hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

8v di bendeki 90bg. Alt devirlerde canlıydı ama yüksek devirde bayılıyordu.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hayırlı olsun kardeşim.Eskilerin dediği gibi en güzel eşşek kapının önünde bağlı olan eşşektir. :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hayırlı olsun kardeşim.Eskilerin dediği gibi en güzel eşşek kapının önünde bağlı olan eşşektir. :good1:

Bu hafta sonu durumlar nasıl abi. Nasip olursa Diyarbakıra gelmeyi düşünüyorum. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhun Batur

Renault'larda ben de 1.kasanın 2.kasadan daha iyi olduğunu duydum. Özellikle de megane serisi için. Çeşme'de çalıştığım sıralarda otele müşteri getirip götüren taksicilerin hemen hemen hepsinin şahsi arabalarının megane I olduğunu farketmiştim. O kadar da kötü bir tercih değil. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hayırlı olsun.Renault 1 çok sağlam araçtır.Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Mustafa Gazi antep toplantısına ne dersin ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Makyajlı 1 kasalarda da 8v motor kullanılmıştı bir süre.

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Açıkçası çok bakımlı bir araç olmadığı için içime sinmedi. Ama ben de eşek gibi kullanıp öyle satarım :) Ruhsatta 84,5 kw yazıyor, o da 112 hp gibi birşeye denk geliyor sanırım. 1999'a kadar olanlar 8 valf ve 90 hp, 2000'den sonra çıkan makyajlı kasalar 16 valf ve 110 hp diye duymuştum. Detaylı fotoğrafları yayınlayacağım birkaç gün içinde.

Hayırlı olsun tekrardan güzel araba bence.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Mustafa Gazi antep toplantısına ne dersin ;)

Nasıl gidecez abi.Bir fikrin var mı?

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)

İlk sayfada 1. iletiye resimleri ekledim, camlar dün yeni filmlendi :)

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...