İçeriğe Yönlendir

B5 Passat 2.0

Nazım Velioğlu

Recommended Posts

Nazım Velioğlu

Tekrardan merhabalar,

Aracımı 1 hafta önce aldım , fırsat olup resimlerini çekememiştim.2003 model passat 2.0 benzinli trendline. orjinal 95 bin km de ve servis bakımlı.kaporta olarak 3 parça boyası var fakat değişen yok.

beni araçta cezbeden yanı km nin yaşına göre düşük, yol bilgisayarı - esp - vw olması diyebilirim.

malum forumumuzda artan vw cilerden biri de ben oldum fakat forumdan kopmak yok :)

focus'un yeri illaki bende farklı kalacak.focus'tan indikten sonra boşluğunu ancak bu segmentte bir araçla doldurabilirim diye düşündüm.( konfor-hız-yol tutuşu-güvenlik )

aracımın ufak tefek bakımsal eksikleri mevcut ve oto kuaföre girmesi gerekiyor.zaten detaylı resimlerini de zaman zaman paylaşacağım.

VDGZX.jpg?1

cGJ1r.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

teşekkür ederim. 2.0 130 hp lik motor mevcut , fsi değil.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun. Güzel makinadır :nazar:

Bak Allahın işine, elimde de bu araca tam uyumlu bi-xenon far seti var :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

doğru adrese geldim o zaman :)

ön farlarımın değişmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

b5.5 kasa. Atmosferik düz motor. Güle güle kullanın. Kaça mal oldu.?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

bana 23 bine mal oldu.sürüş zevki mükemmel bir araç.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

doğru adrese geldim o zaman :)

ön farlarımın değişmesi gerekiyor.

Bir abimde B5.5 araç vardı. Onun farları seninki gibi Halojen Hella mercekli idi. Mercekleri söküp, bi-xenon hella mercek taktık. Bir ay bile kullanmadan aracı Sıfır Tiguan ile takas edince farları söktük. Xenon balastı ve D2S ampül ile sistemi kullanabilirsin.

Farların biri sıfır, diğeri bir yıllık idi. Kararma v.s. yok.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bende o civarlarda tahmin ettiydim focus I parasına diye yazacaktım sa focusu satıp aldıydınız zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

focus'u satıp aldım ama malesef benim focus o kadar etmedi :) bir de arkadaşım alan arkadaş olduğu için uygun fiyata verdim.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Hayırlı olsun. Yakıt nasıl lpg varmı araçta.

Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

Hayırlı olsun. Yakıt nasıl lpg varmı araçta.

yakıt güzel yakıyor :) 10-11 litre arası ş.içi şuan gözüken. lpg yok , taktırılma konusu kararsız gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bu kasa passatı passat yapan en güzel kasa. Mondeoya ekmek yedirmeyen D segmenti. 2.0 ı çok yok piyasada 1.9 çift kırmızı tdi larına bakıyordum bi ara ordan biliyom.

Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

çift kırmızı dizelleri bayağı tutulmuştu.dediğin gibi 2.0 olanları bayağı az.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun. Oturaklı bir araç. Donanım yönünden olmasa da konforu ile orta üst sınıf dünyasına iyi bir alternatifle adım atmışsınız.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hız sabitleme kararan ayna ebayda bulunuyor. Trendline eksiği onlar aslında. Bi xenonu da hazır varmış oh mis.

Yorum bağlantısı
Nazım Velioğlu

hayırlı olsun :nazar: :nazar:

Arabanın hası. Hayırlı olsun.

hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Oturaklı bir araç. Donanım yönünden olmasa da konforu ile orta üst sınıf dünyasına iyi bir alternatifle adım atmışsınız.

Saygılarımla.

hayırlı olsun

hız sabitleme kararan ayna ebayda bulunuyor. Trendline eksiği onlar aslında. Bi xenonu da hazır varmış oh mis.

herkese teşekkür ederim.

hız sabitleyici için bir takıntım yok aslında. bi xenon lar daha çekici geliyor .

Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar

hayırlı olsun , güle güle kullanmak dileğiyle.. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Benim arabaya kardeş gelmiş, azcık motoru büyük sadece :) Aynı renk gibi duruyorlar. Allah kaza bela göstermesin. Bu arada Bi xenonları ben alamadım siz alın bari harikalar :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...