İçeriğe Yönlendir

Ford Explorer Almak İstiyorum Önerileriniz Nelerdir?

Barış Tülis

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım

98 limited için fazla ucuz demeyi unutmuşum. Bu aracın değeri 24 25 den aşağı olamaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

98 limited için fazla ucuz demeyi unutmuşum. Bu aracın değeri 24 25 den aşağı olamaz. 

katılıyorum hakan abicim fiyatı görünce bir oha çektim. biliyosun benim aracın aynısı ve daha lpg lisi hemde prins lpg lisi harbiden fiyat beni çok şaşırttı insanının aklına bir problemmi var sorusu gelmeden edemiyor açıkcası ???

Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

hakan bey aracın komforuna diyecek kelime yok aynı araçtan kullanıyorum yakıt konusundada bahsettiginiz araç lpg oldugu için makul bir kullanım imkanı saglar eğer gerçekten bir problemi yoksa hiç durmayın alın derim.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Adaşcım ben sana söyledim. Adamın benzin hesapları bile aslı astarını tutmuyor pek. Fabrika verilerini bile tutmuyor :)

Aşkındaki gösterdiğiniz Exin koltuk döşemeleri yenilenmiş belli. Ama motor şanzıman vsvs bilemem. Benim size tek tavsiyem şanzıman ve motorunda pek kusur olmasın. Dışı isterse vuruk olsun hiç problem değil. Her kaportacı yapar :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Benimki var :p Şanzıman tekrar bakıma alındı, motor zamanlama zincir takımı değişiyor şuan :p

Şaka bir yana ben satacaktım geçen ay sinir ettiler satmayacağım dedim satmıyorum. Aldım yenice 4 lastik taktım tekrar 22 inç jantlarımı, bakımdan çıksın 10 cm kadar yükseltiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

İstanbulda Çağlar abimiz var, eğer o taraflardan bakarsanız gösterebilirsiniz. Parça olayında hiç korkmayın, kendi kendinize tedarik etme konusunda yardımcı olurum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

bide o ön koruma demirlerine hele arkadaki demirlere hiç gerek yok :D demi hakan tarım abicim :D gözü kesen dokunsun  :seytan:

benim araçda ilanda ama siz daha makul fiyatlılara baktıgınız için birşey diyemiyorum sitede görmüşsünüzdürde belki zaten gaziantepde sadece bitane :D 

Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

Benimki var :p Şanzıman tekrar bakıma alındı, motor zamanlama zincir takımı değişiyor şuan :p

Şaka bir yana ben satacaktım geçen ay sinir ettiler satmayacağım dedim satmıyorum. Aldım yenice 4 lastik taktım tekrar 22 inç jantlarımı, bakımdan çıksın 10 cm kadar yükseltiyorum. 

sen sadece sinir oldugundan degil ayrılalamış kopamamışsındır gibi geliyor abi. hoş bendede aynı keza ama bilmiyorum bitane twingo aldım şehir içi binmek için belki bende kaldırıp vaz geçebilirim kıyamam bebişime kız gelin etmek gibi bişey  :)

Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

peki var mıdır bildiğiniz tanıdığınız önerebileceğiniz bir explorer? :)

chevrolet blazer - grand chrokee ikilisini aklıma sokmaya çalışıyor etrafımdakiler ama ben direniyorum explorerda, içimden bi ses explorer dıyor :)

siz yinede gösterin saglam degerler elde ederseniz alın aracın fiyatı uygun. dıştan diri duruyor içinide ustalar bilir

Yorum bağlantısı
Ümit Bilir

daha yapacak ne kaldı diye diye degiştirmediğim bişe kalmadı..şanzıman elden gecti 4500 tl.genel bakım istanbulda 1500 tl..oksijen sensorlerinden 1 tanesi arızalı idi yurtdişindan aldim elektrik tesisatı değişti 500 tl.arka fren balatası 100 tl..lpg takıldı 1500 tl.vites halatı degişti vites kolu pamuk oldu 400 tl takılması 200tl.su an selenoidler değişiyor 600tl..daha bir suru aklıma gelmeyen şey vardır aklıma geldikce yazarım...sonuç şukı alırken çok dikkat etmeli rabbim kalbinize gore versin inşallah güzel bir ex bulursunuz...

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

gidip binmeden birşey denmez bizim araçlarda. Çağlar abi eline alacak arabayı, bir güzel deneyecek. Sonucu size söyleyecek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Kendiniz gidip baktırmak en iyisidir. Çağlar abi de sonuçta esnaf adam. Dükkanda durma vs durumları var. 

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

Hakan potukcu bey İzmir'deki aracın nesi çıktıki vaz geçip diğer araçlara yönelme sebebiniz nedir? Yok yani limited ile baktığınız aracın arasında dolu özellik farkı var fiyat da aynı sayılır Limited alın derim

Yorum bağlantısı
Şuayip Mataracı

abi bende bi ex arıyorum seneye işe başlıyım alacam inş.Önerdiğiniz bildiğiniz bir ex varmı? hakan abi senin araba hala satılıkmı ?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Ben pek satma taraftarı değilim, Şuan üstündekileri hiç sökmeden satmaya kalksam bile 24 den aşağıya vermem :)

Geçen hafta şanzımanı tekrar revize ettim, şuan motor komple bakımda :p Fabrikasyona geldi neredeyse :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şuayip Mataracı

Ben pek satma taraftarı değilim, Şuan üstündekileri hiç sökmeden satmaya kalksam bile 24 den aşağıya vermem :)

Geçen hafta şanzımanı tekrar revize ettim, şuan motor komple bakımda :p Fabrikasyona geldi neredeyse :p

hayırlı olsun abi :nazar: .Araştırmaya devam hergün bakıyorum yeni bi ilan varmı diye hastası oldum arabanın 1 haftada  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

hayırlı olsun abi :nazar: .Araştırmaya devam hergün bakıyorum yeni bi ilan varmı diye hastası oldum arabanın 1 haftada  :biggrin:

Sen virüsü kapmışsın, hayır gelmez gari senden :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Adnan Ayvacı

Sayın Arkadaşlar.

Bodozlama gidip bir ford explorer alacaktım, sizin foruma rastladım. Anladiğim kadariyla piyasadaki pek çok explorer hakkında bilginiz var. Bursa'da bir araç buldum. Bursada bu aracı gösterebileceğim bir tamirci var mı? Çünkü tüm mesajları okuduktan sonra farkettim ki bu araç şanzuman arızası yaptımı kesenin ağzını açmamız gerekiyor! Bu araba da 250.000 km' de. Korktum açıkçası. Sahibinden' de 162396677 ilan numaralı araç. Sizden yorum ve bilgi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Tavsiye etmem. Dediğimi dinleyin almayın bunu. Bu aracın düzgününü bu paraya kimse vermez. Yakar daha iyi :)

Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

ben ilanı göremiyorum hakan abi hangi modeli ex'in?

Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç

yayından kaldırılmış sanırım ama sen alma diyorsan vardır bildigin bişey ;)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Hakan Çeziker

Arkadaşlar 7 aydır ford explorer kullanıyorum 98 model 4000 motor termostadı arızalı nereden bula bilirim uyumlu olduğu başka araç varmıdır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...