Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Emre bu benim tank ya la Belirteyim fotodaki jant lastik takımı ilana dahil değil. Orjinal jant takımı var. Bir de güzel bi iç kuaför yapılmalı. Malum 1 seneden beri babam biniyor devamlı. Yorum bağlantısı
Okan Karahan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 teşekkür ederim arkadaşlar. şimdi arkadaştan mesaj aldım. buraya mesajı yazmam doğru olur mu? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Yaz yaz, yorumlarız neymiş ne değilmiş Yorum bağlantısı
Okan Karahan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 atalik07 31-07-2013 18:07 Merhabalar.Aracım neredeyse tamamen orjinal, sadece sağ arka çamurluk üzerinde otopark çıkışı bir sürtme var oda sadece boyada.Birde ilanımda da bahsettiğim gibi sağ ön koltukta çok az bir deformasyon var.Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur.Motor 220.000km de hiç ellenmemiş durumda.Lpg geçtiğimiz sene takıldı ruhsata işli durumda06 haziranda muayeneden tek seferde geçti.Çift şanzuman var aracımda otomatik 4x4 isteğe göre ağır 4x4 yada hızlı 4x4 e alınabilir ve hiç bir sıkıntısı yoktur.Muayeneye gitmeden evvel yağlarından filitrelerine, motorundan difrensiyellere, ön düzen, yurur aksam, aks lara, disklere kadar kontrol edilmesi ve değişilmesi gereken ne var ise yapılmıştır.Defalarca ölçtüm şehir içinde sıkıştırırsam 50 krş görüyor ancak sakin kullanımda maksimum 40 krş görüyorum. sebebi ise Türkiyede bu araçlarda iki tip motor mevcut. 1. ohv V6 160 hp 300N-m2. soch V6 205 hp 332 N-m Benim aracım soch V6 205 hp olanıdır, bildiğiniz gibi honda da vtech motor kullanır aslında sadece isimleri değişiktir. çalışmaları 1e1 aynıdır. hp ve tork yüksek olmasından ve düşük devirlerde bile yüksek tork kazanması az yakmasına sebep oluyor. ancak ağresif kullanılırsa 500- 550 krş görülür.Bu hafta bandrolünüde yatıracağim. kısaca sıkıntısız bir araç diyebilirim..Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 yumurta mı var gaz pedalının altında bu adamın Fabrika verilerine aykırı adamın dediği. Litre bazında sor bakalım hiç denedi mi ? Yorum bağlantısı
İsmail Demir 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 yumurta mı var gaz pedalının altında bu adamın Fabrika verilerine aykırı adamın dediği. Litre bazında sor bakalım hiç denedi mi ? sana katılıyorum. Yorum bağlantısı
Barış Tülis 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 Selam, Araç seçimini farklı bir araçta yapmış olmama rağmen arada bir Explorer ilanlarına hala bakarım.Bahsedilen aracın şehir içinde o değerleri yakalayabilmesi çok zor.Biraz gerçek dışı gibi değerler.Geçen yıl bu zamanlarda oldukça Explorer aradım.Hatta İstanbul'da satışta olan bir araç var ki az daha onu almak üzereydim ama almamakla doğru karar verdiğimi görmüş bulunuyorum.Genelde araç sahipleri olumsuz bilgileri pek paylaşmazlar.Bu sitedede Emre ve Hakan Bey'in araçları güzel görünüyor yapılanlarda ortada.Ancak iyi araştırmadan asla bir Explorer almayın araç mükemmel bir araç.Yakışıda o hacimdeki bir motora,4x4 otomatik şanzımanlı,tam şasili bir amerikan aracına göre normal ama biz hem az yaksın hem güçlü olsun dediğimiz zaman bu modellerde bu pek mümkün değil.Amerikada şu an 2000cc ecoboost olanları üretiliyor.Malum yakıt artık oradada sorun.Fakat zevk sizin.Çok güzel bir araç.günümüz şartlarında eksileri daha fazla olmasına rağmen yinede gönül bu... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Güzel bir yaklaşım olmuş Bariş bey. Objektik yazı Şimdi şöyle bir durum da var. Bakım masrafı bilmem ne vs hepsi totalde bakıldığında bizim araçlar maliyet olarak pek fazla üzmüyor insanı. ön takım pert durumda olsun yine de gidiyor arkadaş Gitmem demiyor. Ben açık sözlüyümdür çoğu kişi bilir bunu. Çanakkale gezisine gittiğimde şanzımanlarımın ikisi de sorunluydu. Şehirler arası 1400 km. yol yaptım. Tık demedi maşaAllah Yorum bağlantısı
Emre Olgum 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 barış bey in söylediklerine katılmamak mümkün değil ama malesef halkımızda şöyle bir zihniyet var nerde 14 bin 15 bin tl ye bitik ex var onları alyorlar ohh be 4 -5 lira kar yaptım diyorlar ilk sorunda başa çıkamayınca 2 lira eksiğine satıyorlar 4-5- lira kar yaptım derken 2 lira zarara giriyorlar ben her zaman söylüyorum bizim arçlar yakmıyor diye ama inanmıyorlar 1.6 benzinli son model bir araç 55 kr yakıyorsa 16 yaşında 2.5 tondan ağır eski teknoloji otomatik vites 4 çeker 4000 motor bir aracın 85-90 kr. yakması bence hiç fazla değil istanbuldan izmir e radyatöründe 1 parmak su vardı öyle geldim maşallah bişey olmadı Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Emre kardeş sende Ex i provoke etmesene beaaa..suyu eksikse koy..mazaallah conta monta yakar ; iş çıkarma başına 1 Yorum bağlantısı
Emre Olgum 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 mustafa ağbi provake etmedim beyaa. aracı ilk aldığım gün serviste bakmışlardır diye sandım bakmamışlar bende mecbur o durumda geldim izmire kadar yoksa suyunu koymam mı ağbi gelince hemen bastım suyu bu arada ben aracı satalı 3 ayı geçti mustafa ağbi allah sahibine bağışlasın bundan sonra şimdiki makinamda güzel allaha şükür Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Eyvallah Emre kardeşim...yeni aracını da kazasız belasız..güle güle kullan..suyunu yağını havasını eksik bırakma Yorum bağlantısı
Emre Olgum 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 ÇOK SAğolasın mustafa ağbi allah cümlemize kaza bela göstermesin allah işni rast getirsin 1 Yorum bağlantısı
İzzet Mızraklı 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 İşçilik olayı doğru. Ön göğüs alt tablası, gösterge ve PRDN bölümü sökülecek. Eli yatkın bir elektrikçi 1 saatte halleder. Fazla sürdürmez. Ama sadece pozisyoner tarafından halledilecekse 10 15 dakikalik işlemi var. hakan bey pozisyonerden olup olmadıgını anlamak için pozisyonere nasıl ulaşabilirim acaba göstergede kayma sadece p de iken yapıyor diger bütün viteslerde tam yerinde duruyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 hakan bey pozisyonerden olup olmadıgını anlamak için pozisyonere nasıl ulaşabilirim acaba göstergede kayma sadece p de iken yapıyor diger bütün viteslerde tam yerinde duruyor Koyu renkli olan parça. Yorum bağlantısı
İzzet Mızraklı 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 Koyu renkli olan parça. ilginiz için çok teşekkür ederim yanlış anlamassanız bir sorum daha olucaktı dik rampada vites d konumundayken ayagımı frenden çekince araç geri kayıyor sizce ne ile alakalıdır şimdiden tesekkür ederim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 aşırı dik değil ise kaçırmaması lazım. KAçırıyorsa balatalar gitmeye başlamıştır. Yorum bağlantısı
İzzet Mızraklı 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 aşırı dik değil ise kaçırmaması lazım. KAçırıyorsa balatalar gitmeye başlamıştır. teşekkürler yani bazen çok dik olmayan yerlerdede yapıyor anlaşılan ebayden balata bakmaya başlıcam tekrardan teşekkür ederim teşekkürler yani bazen çok dik olmayan yerlerdede yapıyor anlaşılan ebayden balata bakmaya başlıcam tekrardan teşekkür ederim bu arada balata nın inglizcesini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ve degişimi hakkında ufakta olsa bilgisi olan varsa tesekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 Şanzıman kodun ney tam olarak ? Limitedlarda hangi şanzıman var tam bilmiyorum. Misal bizimkisini şöyle aratıyorum "5R55E" Rebuilt kit. Tamir kiti full olarak alınıyor, sıfırlanmış gibi bir şanzımanın oluyor. İÇinde balatasından contasına herbirşeyi var genelde. Yorum bağlantısı
İzzet Mızraklı 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Şanzıman kodun ney tam olarak ? Limitedlarda hangi şanzıman var tam bilmiyorum. Misal bizimkisini şöyle aratıyorum "5R55E" Rebuilt kit. Tamir kiti full olarak alınıyor, sıfırlanmış gibi bir şanzımanın oluyor. İÇinde balatasından contasına herbirşeyi var genelde. saolun limited degil zaten araç 4.0 xlt ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim saolun Yorum bağlantısı
İzzet Mızraklı 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 saolun limited degil zaten araç 4.0 xlt ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim saolun hakan bey rebuild kitlere baktım fakat bi kaç çeşit var yani 179-300 dolar aralıgında birsürü kit var yanlıs hatırlamıyorsam siz daha evvel almıştınız aracınıza ne aldıgınızı hatırlıyormusunuz Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 içindeki parça çeşitliliğine göre değişiyor o fiyatlar. Ben en full parçalı olanı almıştım. Superior mu ne yazıyorlar genelde. Yorum bağlantısı
İzzet Mızraklı 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 içindeki parça çeşitliliğine göre değişiyor o fiyatlar. Ben en full parçalı olanı almıştım. Superior mu ne yazıyorlar genelde. tesekkurler Yorum bağlantısı
İ. Halil Koç 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 sana katılıyorum. ama lpg de o kadar yakıyormuş sanırım o normal degilmi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 (düzenlendi) İlk dikkatimi çeken uzun yol ve şehir içi yakıt olayı oldu. Dengesizlik var. Şehirler arası 100 km.de 13 14 litre lpg tüketir. Şehiriçi dur kalk trafiği çok olursa 20 litre LPG ortalaması görür. Dikkat etmeniz gereken şanzıman ve arazi bu araçlarda. Gerisi birşekilde basit yollarla hallediliyor. Bilen birine şanzıman performanslarını kontrol ettirin. 28 Aralık 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts