İçeriğe Yönlendir

Yalova'Nın Fatihi, Volvo'su..

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Hayırlı olsun Hüseyin hocam :nazar: Ama böyle olmaz ki :i-ih: bir tane köpüklü şekilde foto konulmaz ki :angry:

önce duş, araba bir kendine gelsin hele

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Çekmesin sonra bir de bakmışız SW gitmiş olmuş HB :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

2003 modelini 1.5sene kullandım.1.6 motorları pek önerilmiyor.1.8 motor bence en iyisi.Hiç sorunsuz 1.5 sene geçirdim.Bakımları pahalı ama az sorunlu bir araba.Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

99 yılında S40'ın kaynak yerlerini incelerken, oha herifler kaynak yapmayı bile bilmiyor, ne kaba puntaları var dedim...1 hafta sonra vw minibüsü V şekline getirmişini gördüm. Sağlam makina :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırlı olsun hacım iyi günlerde kullanın. Şu yalova ya gelelim de kimmiş Fatih ortaya çıksın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun hacım iyi günlerde kullanın. Şu yalova ya gelelim de kimmiş Fatih ortaya çıksın :D

85'lik kangoo 5. vites 2bin devirde 90km süha ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

hocam yeni araban hayırlı olsun. keşke sedan olsaydı sen volvoyu sıfır ayarına getirdikten sonra ne güzel satın alırdık be.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Daha fazla alıntı yapamadım arkadaşlar. tek tek canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepiminiz bi'tanesiiniz. (artık nasıl oluyorsa) :)

Hocam senin ne iş yaptığını anlayamadım, piyasada ne kada araba varsa sende de o kada araba var. Alıyon satıyon, trampa yapıyon, eviriyon çeviriyon ticaretin makam aracını test ediyon, artık araç piyasasında "bu aracın sürücü kolduğunda Hüseyin Hocamın mabadının izi vardır." şeklinde bir kavram gelişmeye başladı.

Allah hayırını görmeyi nasip etsin, pişmanlık vermesin.

Çok haklısın Mükremin abi. Nacizane zamanında bu şekilde kendimi tanıtmıştım. Aşağıdaki uyazılanların dışında olan taraflarımı sen özetlemişsin zaten. :)

http://www.fordclubt...__fromsearch__1

Hocam çok güzel fiyata almışsın. Dediğin gibi temiz ise çok iyi bir tercih yapmışsın. Şu aracın içinin dışının bir fotoğrafını bir koyda görelim artık. Özelliklerini yaz bir. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Gusül abdestini aldırayım derhal paylaşacağım hocam. Benim gibi abdestsiz çıkmıyor insan içine. Kuaför vs. işleri kaldı. :)

Kanka varyaaa şu makina 2.0 t4 olacaktıki off off diyorum Hüseyin Babamda vardı 1998-2001 yılları arasında gidişine duruşuna hayrandım .

Benim hayalimdir 2.0 T4 STW yapmak :)

ahaa bu arada ben Heyecandan Hayırlı olsun demeyi unuttum Mal boncuk MAŞALLAH .

Hiç sorma. Uğraştım durdum şu araba 2.0 t olsun diye. Bir tane buduk nasılda heveslnedik ama o da ne araba mezara dönmüş. Satıcı ile birbirimize girdik. Arkadaş 5 yıl önceki resimleri koymuş.

1999 yılında 2000 modelinin sedanını aldık sıfır olarak. 1.8 motordu 2005e kadar bindik 330.000km yaptık motorda arıza vermedi hiç. Taş gibi değil daşşş gibi bir arabaydı :) O zamanlar Volvo serviside yoktu, sadece Grup Volvo vardı. Onlarda joplardı :) Mercedes'ten daha fazla periyodik bakım parası verirdik.

Kesinlikle öyle, çok güzel arabalar. Bugün arkadaş 200 mtre kullandı anında fikri değiiverdi o derece.

:nazar: Röno forumlarından feyz alırsın artık motoru için

Sen varken başka yere gidermiyim Çağlar abi. Çarptıracaksın bizi. :friends:

Hayırlı olsun Hüseyin hocam :nazar: Ama böyle olmaz ki :i-ih: bir tane köpüklü şekilde foto konulmaz ki :angry:

:elisopalı:

Bunu hakettik abi haklısın. İşleri bitsin kısa sürede paylaşacağım.

Yalova'ya girdiğinizde bir tek Fatih göreceksiniz. O da sizi karşılayan şahıs. :superman:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar

Hayırlı olsun :nazar: :nazar: :nazar: Abimiz genelde geniş arabalara ilgi gösteriyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

85'lik kangoo 5. vites 2bin devirde 90km süha ;)

dizel'i kapattım 0.9 Turbo alayım diyordum oda kötü ya titriyor malesef rölanti de. Biz alışkın değiliz aga ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

dizel'i kapattım 0.9 Turbo alayım diyordum oda kötü ya titriyor malesef rölanti de. Biz alışkın değiliz aga ;)

0.9 daha yeni. Sen 90'lıklara bak. 0.9 için ben en az 2 sene diyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Abim hayırlı olsun..

Bigün gelde gezelim :)

Gel dediğin yola kaç para yakar biliyon mu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Çok sağolun dostlar.. :nazar:

Abim hayırlı olsun..

Bigün gelde gezelim :)

Evet gel de gezelim. :)

Umre'deki yakıt fiyatlarına alıştık, burada 300 liraya depo doldurunca epey kendime gelememiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sadece benzin değil mi :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...