İçeriğe Yönlendir

Yalova'Nın Fatihi, Volvo'su..

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Süha Demirtaş

1.2tfsi a3 var doldur depoyu cikalim yola sabaha Antalyada istedigin kadar deneyelim... :)

Bak manzaramizda guzeldir olymposta

Çağlar abinin anlatımı ile Antalya ya gittiğimde en son yapacağım şeydir araba test etmek :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Orjinak jant + koltuklara deri döşeme takviyesi ile 1 sınıf üste geçer bu araba

Bu jantlar için çok konuştum zamanında Allah başıma verdi. Bir yandan orj. jant bakıyorum. Deri işi halloldu gibi

Bunlardan lazım;

1428.jpg

Böyle denk gelse daha da güzel olur.

2001_volvo_v40_4_dr_se_turbo_wagon-pic-6543301407156815528.jpeg

Çok çalışınca da böyle olur. :)

volvo-v40-19t-inspired-dynamism-photo-200149-s-429x262.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Yeni resimler eklenmiş.Tekrar güle güle kullan Hüseyin hocam...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Çağlar abinin anlatımı ile Antalya ya gittiğimde en son yapacağım şeydir araba test etmek :D

Bosuna mi cagirdik :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Gitti paracıklar..

1- Tampondaki parkları yeniledim.

2- Rolanti ayaralayıcısını değiştirttim.

3- Yedek anahtar yaptırttım.

4- App plaka aldım.

5- İç detaylı temizlik yaptırttım.

6- Gösterge ampüllerini yenilettim.

7- Amortisör üst takozları değiştirttim.

8- Koltuk kılıfı yaptırttım.

9- Lastik patladı, yaptırttım.

10- Vites topuzu dağılmıştı başka taktırttım.

11- Lpg taktırttım. (atiker)

12- Ön ve arka tamponları boyattırmayı istedim, haftaya kaldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Volvo'nun SW nu baya bi güzel görünüyor. :wub:

Tekrardan...iyi günlerde kazasız belasız kullan... :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
(düzenlendi)

İlk resimdeki Jantlar ben burdayım diyor, çok yakışmış abi hayırlı olsun güle güle kullan.

tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

maddelerin %90 nı keyfi iyileştirme, ama iyi olmuştur kesin

Keyifli adamın yaptırdığı işler de keyfe keder oluyor işte Çağlar abi. :)

Volvo'nun SW nu baya bi güzel görünüyor. :wub:

Tekrardan...iyi günlerde kazasız belasız kullan... :nazar: :nazar:

Allah razı olsun.

İlk resimdeki Jantlar ben burdayım diyor, çok yakışmış abi hayırlı olsun güle güle kullan.

Sağolasın teşekkür ederim.

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Volvo modellerinde en begendim kasalarından biri.+ SW :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kapı kolllar iç kısım naylondan devşirme gibi geldi bana hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Jantlar dışında herşey güzel. :)

Yorum bağlantısı

Keyifli adamın yaptırdığı işler de keyfe keder oluyor işte Çağlar abi. :)

Eveeeet Hüseyin Hocam, keyifli adam ha!! O yan camlarla arka camların filmlerini hemen kazıt, bu günden tezi yok derhal kazıt, yoksa karanlık camlar ardında sen neler yapıyon? orda ne saklıyon? kimden gizliyon? 'ibadette gizli kabahat de gizli sözüne hiç sığınma, kabahat zaten olmaz, ibadet de niye gizli olsun?

Açıklama istiyorum, derhal.

Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hocam aracın iç mekanı nasıl? Genelde dardır derler. Ben de mondeo alması öncesi araştırmıştım, aklımda kalan araçlardan.

Yorum bağlantısı

Bana yakın yerde orjinal jantlı krem deri döşeme,far silecekleri dahil satılık var hemide SW fiyatını bilmiyorum sanırım 97 yada 98 model.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

hayırlı olsun hocam,çok şık :nazar:

Sağolun eksik olmayın..

İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Volvo modellerinde en begendim kasalarından biri.+ SW :good1:

Teşekkür ederim Oktay abi..

Kapı kolllar iç kısım naylondan devşirme gibi geldi bana hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Jantlar dışında herşey güzel. :)

Yok kapı kolları gayet iyi, jantları bende hiç sevmiyorum ama şimdilik idare edeceğim, orjinaline bakınıyorum.

Eveeeet Hüseyin Hocam, keyifli adam ha!! O yan camlarla arka camların filmlerini hemen kazıt, bu günden tezi yok derhal kazıt, yoksa karanlık camlar ardında sen neler yapıyon? orda ne saklıyon? kimden gizliyon? 'ibadette gizli kabahat de gizli sözüne hiç sığınma, kabahat zaten olmaz, ibadet de niye gizli olsun?

Açıklama istiyorum, derhal.

Hayırlı uğurlu olsun.

Bizim açılması yasak olan yerlerimiz dışında herşeyimiz ortada Mükremin abi. Hayırlı olsun için sağol eksik olma. Cam filmini sırf aile için yaptırıyorum. Bebek var, bu şekilde çocuklarla ilgilenmek daha kolay oluyor.

Hocam aracın iç mekanı nasıl? Genelde dardır derler. Ben de mondeo alması öncesi araştırmıştım, aklımda kalan araçlardan.

İç mekanı gayet güzel. Çok çok feraj değil ama dar olduğunu söyleyemem. İzalasyon vs. çok iyi. Konforlu kullanımı oldukça zevk veren bir araç.

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kazasız, belasız ve de cezasız bin hocam. Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Kazasız, belasız ve de cezasız bin hocam. Hayırlı uğurlu olsun.

Sağolun çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Kanka varyaaa şu makina 2.0 t4 olacaktıki off off diyorum Hüseyin Babamda vardı 1998-2001 yılları arasında gidişine duruşuna hayrandım .

Benim hayalimdir 2.0 T4 STW yapmak :)

ahaa bu arada ben Heyecandan Hayırlı olsun demeyi unuttum Mal boncuk MAŞALLAH .

Can bey bu araçtan mı bahsettiniz.

http://www.sahibinde...108952724/detay

Hocam abim bu arabayı aldı. 21 bin tl para verdi. Çok temiz dedi. Baktırmış herşeyiyle on numara araba demiş servis falan. Sen ne diyorsun. Doğru bir kararmı verildi sence?

Bunun şanzuma bizim ki gibi klasik 4 ileri şanzuman mı?

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Resimler denişleni dogruluyor nitelikte.Abin'de böyle bakarsa ömürlük enfes bir araç. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Resimler denişleni dogruluyor nitelikte.Abin'de böyle bakarsa ömürlük enfes bir araç. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Abimde opel vectra C kasa vardı ilk el 68bin kmde daha pırıl pırıl :) Buda öyle olacaktır kesin. ama fiyatı biraz pahalı gibi geldi ama piyasını bilmediğim için yorum yapmadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aslında bu arabanın motoru şanzumanı yakıt konusunda hiç bir bilgi bulamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-orjinal-hatasiz-sifir-ayarinda-108952724/detay

Bu temizlikteki bu model için gayet iyi derim.19 civarları sanırm.

Hüseyin Hocam takastan 13500 tl denk geldi deyince biraz düşündüm fazlamı vermiş diye. Ancak hocanın aracıyla bunun arasında ne fark var bilmiyorum tabiki.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...