Süha Demirtaş 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 1.2tfsi a3 var doldur depoyu cikalim yola sabaha Antalyada istedigin kadar deneyelim... Bak manzaramizda guzeldir olymposta Çağlar abinin anlatımı ile Antalya ya gittiğimde en son yapacağım şeydir araba test etmek Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Kasım 2012 Yazar Paylaş 15 Kasım 2012 Orjinak jant + koltuklara deri döşeme takviyesi ile 1 sınıf üste geçer bu araba Bu jantlar için çok konuştum zamanında Allah başıma verdi. Bir yandan orj. jant bakıyorum. Deri işi halloldu gibi Bunlardan lazım; Böyle denk gelse daha da güzel olur. Çok çalışınca da böyle olur. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 Yeni resimler eklenmiş.Tekrar güle güle kullan Hüseyin hocam... 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 Çağlar abinin anlatımı ile Antalya ya gittiğimde en son yapacağım şeydir araba test etmek Bosuna mi cagirdik Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 Bosuna mi cagirdik yazın deniyelim 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Kasım 2012 Yazar Paylaş 21 Kasım 2012 Gitti paracıklar.. 1- Tampondaki parkları yeniledim. 2- Rolanti ayaralayıcısını değiştirttim. 3- Yedek anahtar yaptırttım. 4- App plaka aldım. 5- İç detaylı temizlik yaptırttım. 6- Gösterge ampüllerini yenilettim. 7- Amortisör üst takozları değiştirttim. 8- Koltuk kılıfı yaptırttım. 9- Lastik patladı, yaptırttım. 10- Vites topuzu dağılmıştı başka taktırttım. 11- Lpg taktırttım. (atiker) 12- Ön ve arka tamponları boyattırmayı istedim, haftaya kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 maddelerin %90 nı keyfi iyileştirme, ama iyi olmuştur kesin Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Volvo'nun SW nu baya bi güzel görünüyor. Tekrardan...iyi günlerde kazasız belasız kullan... :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 (düzenlendi) İlk resimdeki Jantlar ben burdayım diyor, çok yakışmış abi hayırlı olsun güle güle kullan. 21 Kasım 2012 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Kasım 2012 Yazar Paylaş 21 Kasım 2012 (düzenlendi) maddelerin %90 nı keyfi iyileştirme, ama iyi olmuştur kesin Keyifli adamın yaptırdığı işler de keyfe keder oluyor işte Çağlar abi. Volvo'nun SW nu baya bi güzel görünüyor. Tekrardan...iyi günlerde kazasız belasız kullan... :nazar: Allah razı olsun. İlk resimdeki Jantlar ben burdayım diyor, çok yakışmış abi hayırlı olsun güle güle kullan. Sağolasın teşekkür ederim. 21 Kasım 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: Volvo modellerinde en begendim kasalarından biri.+ SW 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Kapı kolllar iç kısım naylondan devşirme gibi geldi bana hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Jantlar dışında herşey güzel. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 Keyifli adamın yaptırdığı işler de keyfe keder oluyor işte Çağlar abi. Eveeeet Hüseyin Hocam, keyifli adam ha!! O yan camlarla arka camların filmlerini hemen kazıt, bu günden tezi yok derhal kazıt, yoksa karanlık camlar ardında sen neler yapıyon? orda ne saklıyon? kimden gizliyon? 'ibadette gizli kabahat de gizli sözüne hiç sığınma, kabahat zaten olmaz, ibadet de niye gizli olsun? Açıklama istiyorum, derhal. Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 Hocam aracın iç mekanı nasıl? Genelde dardır derler. Ben de mondeo alması öncesi araştırmıştım, aklımda kalan araçlardan. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 Bana yakın yerde orjinal jantlı krem deri döşeme,far silecekleri dahil satılık var hemide SW fiyatını bilmiyorum sanırım 97 yada 98 model. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Kasım 2012 Yazar Paylaş 22 Kasım 2012 (düzenlendi) hayırlı olsun hocam,çok şık Sağolun eksik olmayın.. İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: Volvo modellerinde en begendim kasalarından biri.+ SW Teşekkür ederim Oktay abi.. Kapı kolllar iç kısım naylondan devşirme gibi geldi bana hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Jantlar dışında herşey güzel. Yok kapı kolları gayet iyi, jantları bende hiç sevmiyorum ama şimdilik idare edeceğim, orjinaline bakınıyorum. Eveeeet Hüseyin Hocam, keyifli adam ha!! O yan camlarla arka camların filmlerini hemen kazıt, bu günden tezi yok derhal kazıt, yoksa karanlık camlar ardında sen neler yapıyon? orda ne saklıyon? kimden gizliyon? 'ibadette gizli kabahat de gizli sözüne hiç sığınma, kabahat zaten olmaz, ibadet de niye gizli olsun? Açıklama istiyorum, derhal. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim açılması yasak olan yerlerimiz dışında herşeyimiz ortada Mükremin abi. Hayırlı olsun için sağol eksik olma. Cam filmini sırf aile için yaptırıyorum. Bebek var, bu şekilde çocuklarla ilgilenmek daha kolay oluyor. Hocam aracın iç mekanı nasıl? Genelde dardır derler. Ben de mondeo alması öncesi araştırmıştım, aklımda kalan araçlardan. İç mekanı gayet güzel. Çok çok feraj değil ama dar olduğunu söyleyemem. İzalasyon vs. çok iyi. Konforlu kullanımı oldukça zevk veren bir araç. 22 Kasım 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Kazasız, belasız ve de cezasız bin hocam. Hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Kazasız, belasız ve de cezasız bin hocam. Hayırlı uğurlu olsun. Sağolun çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 (düzenlendi) Kanka varyaaa şu makina 2.0 t4 olacaktıki off off diyorum Hüseyin Babamda vardı 1998-2001 yılları arasında gidişine duruşuna hayrandım . Benim hayalimdir 2.0 T4 STW yapmak ahaa bu arada ben Heyecandan Hayırlı olsun demeyi unuttum Mal boncuk MAŞALLAH . Can bey bu araçtan mı bahsettiniz. http://www.sahibinde...108952724/detay Hocam abim bu arabayı aldı. 21 bin tl para verdi. Çok temiz dedi. Baktırmış herşeyiyle on numara araba demiş servis falan. Sen ne diyorsun. Doğru bir kararmı verildi sence? Bunun şanzuma bizim ki gibi klasik 4 ileri şanzuman mı? 21 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Resimler denişleni dogruluyor nitelikte.Abin'de böyle bakarsa ömürlük enfes bir araç. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Resimler denişleni dogruluyor nitelikte.Abin'de böyle bakarsa ömürlük enfes bir araç. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Abimde opel vectra C kasa vardı ilk el 68bin kmde daha pırıl pırıl Buda öyle olacaktır kesin. ama fiyatı biraz pahalı gibi geldi ama piyasını bilmediğim için yorum yapmadım. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Bu temizlikteki bu model için gayet iyi derim.19 civarları sanırm. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Aslında bu arabanın motoru şanzumanı yakıt konusunda hiç bir bilgi bulamadım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-orjinal-hatasiz-sifir-ayarinda-108952724/detay Bu temizlikteki bu model için gayet iyi derim.19 civarları sanırm. Hüseyin Hocam takastan 13500 tl denk geldi deyince biraz düşündüm fazlamı vermiş diye. Ancak hocanın aracıyla bunun arasında ne fark var bilmiyorum tabiki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts