Misafir 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 O kadar bilgim yok,sayın Hocam yorum yapacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 Can bey bu araçtan mı bahsettiniz. http://www.sahibinde...108952724/detay Hocam abim bu arabayı aldı. 21 bin tl para verdi. Çok temiz dedi. Baktırmış herşeyiyle on numara araba demiş servis falan. Sen ne diyorsun. Doğru bir kararmı verildi sence? Bunun şanzuma bizim ki gibi klasik 4 ileri şanzuman mı? Hocam aracı göremedim. Geç kaldım sanırım. Ama temizlerinin fiyatı böyle. Normal yani. Bizdeki pek hoşuma gitmedi bu yüzden hafta sonu aracı elden çıkardım. Ticarete para lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Hocam aracı göremedim. Geç kaldım sanırım. Ama temizlerinin fiyatı böyle. Normal yani. Bizdeki pek hoşuma gitmedi bu yüzden hafta sonu aracı elden çıkardım. Ticarete para lazım. Hocam araç 98 model 98bin kmde 2.0 otomatik V40. 21bin tl aldılar. Araç ta 2 parça poya var. Atiker LPG kiti takılmış. Araç son bakımdan çıkmış 4 lastik akü falan değişmiş. içi deri ısıtmalı koltuk falan var. Sunroof var. Aklımda kalanlar bunlardı. Peki araç için ne diyorsun. MOtor ve şanzumanı hakkında bilgin varmı hocam. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Hocam araç 98 model 98bin kmde 2.0 otomatik V40. 21bin tl aldılar. Araç ta 2 parça poya var. Atiker LPG kiti takılmış. Araç son bakımdan çıkmış 4 lastik akü falan değişmiş. içi deri ısıtmalı koltuk falan var. Sunroof var. Aklımda kalanlar bunlardı. Peki araç için ne diyorsun. MOtor ve şanzumanı hakkında bilgin varmı hocam. bu araba lar hakkında evren bey in bilgisi vardı diye hatırlıyorum, konuyu görünce yazacakdır, şanzıman 5 ileri, ama 2001 modelden sonraydı galiba. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 Hocam araç 98 model 98bin kmde 2.0 otomatik V40. 21bin tl aldılar. Araç ta 2 parça poya var. Atiker LPG kiti takılmış. Araç son bakımdan çıkmış 4 lastik akü falan değişmiş. içi deri ısıtmalı koltuk falan var. Sunroof var. Aklımda kalanlar bunlardı. Peki araç için ne diyorsun. MOtor ve şanzumanı hakkında bilgin varmı hocam. Volvo'nun en iyi motoru 2.0 olanı. Otomatik vitesi de sorunsuz diyordu bizim usta. Özelliklerine göre fyat normal ama model 2000 bari olsaymış iyi olacakmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Volvo'nun en iyi motoru 2.0 olanı. Otomatik vitesi de sorunsuz diyordu bizim usta. Özelliklerine göre fyat normal ama model 2000 bari olsaymış iyi olacakmış. Hocam bu araç çok temiz olduğu için kayıbirader aldı. Araç 98 bin olunca tüm bakımları yeni yapılmış. Araç elçilik aracıymış galiba ve LPG daha yeni takılmış. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 Hocam bu araç çok temiz olduğu için kayıbirader aldı. Araç 98 bin olunca tüm bakımları yeni yapılmış. Araç elçilik aracıymış galiba ve LPG daha yeni takılmış. Aracı görmek isterim. Güzele benziyor. Rabbim kaza bela vermesin. Başka bir araç Volvo. Yaşayan bilir. 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Hayirli olsun 10 numara arabadir ama biraz fazla yakar malum ISVEC mali:)Japonlarin yaptigi carpisma testlerinden 5 yildiz alan tek avrupa arabasidir arkadaslar:) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 SW gibisi var mı? seviyorum bu modelleri.Mk3 te bunun kadar yakışıklı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Benim Bahsettiğim makina bu Arac sahibine 22.000 teklif sundum ama rakamda anlaşamıyoruz http://www.sahibinde...106505393/detay Bizimki bundan. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-pamtasdan-titiz-sahibinden-lpgli-v40-2,0-otomatik-vites-106745863/detay/ 98 modeli ısıtmalı deri koltuk var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts