İçeriğe Yönlendir

Isparta Eğirdir Sazan Dolması

İlker Yalçın

Recommended Posts

Tahir İlter

Sadece sazan ile kurtulamazsın ama. :p

Gelin abi yeterki Eğirgölü' nü (Halk arasında adı Eğridir' dir) dökelim önünüze ;)

Yorum bağlantısı

Gelin abi yeterki Eğirgölü' nü (Halk arasında adı Eğridir' dir) dökelim önünüze ;)

Ya bırak bu işleri tahir,sen bizi komando bölüğüne sokar acımasızca eğitim yaptırırsın :biggrin: forum geneli zaten göbekli :D

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Akpınar'da kahvaltı , Ada da balık, göl kenarında püfür püfür... Tam şenlik mekanı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ya bırak bu işleri tahir,sen bizi komando bölüğüne sokar acımasızca eğitim yaptırırsın :biggrin: forum geneli zaten göbekli :D

Virajı dönüp dağı karşında gördüğün anda geri dönersiniz :D Görenler orada askerlik yapanlar bilir bahsettiğim dağı :D

Akpınar'da kahvaltı , Ada da balık, göl kenarında püfür püfür... Tam şenlik mekanı :)

Davraz'da güzel bir de şenlik yemeği ayarlarız ohhh :)

eirdir_deki_komando_okulunun_s-rtlar-nda_daa_yaz-lan_yaz-.jpg

Yorum bağlantısı

Virajı dönüp dağı karşında gördüğün anda geri dönersiniz :D Görenler orada askerlik yapanlar bilir bahsettiğim dağı :D

O dağın tam önüde resmim var :biggrin: ordan geçerken poz vermiştim. :)

Yorum bağlantısı
İlker Yalçın

Bu sene yaz şenliğini burada yapalım.

Mehmet abiiiiiii :)

+1 :bravo:

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Kahvaltı mekanı, Akpınar Köyü:

4216.jpg

Yemek mekanı, Ada :

eğirdir-gölü.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sayın Engin Deniz,sayın Endin Deniz moderasyona lütfennnn ;)

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Fotodaki isaretli yer melodi degil mi?

Melodi sol köşedeki yer, işaretli olan felakabad :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ne diyonuz oğlum siz, Isparta neresi, eğirdir kim? :unsure2::s Sazan dolmasını kim yemek istemiş? Mehmet bey size rica edeceğim çıkarın bu kelleri aradan. Ben iyi değilim sayın adminim bana birşeyler oluyor. (Hababam sınıfı Mahmut Hoca ve müfettiş repliği. :))Of çok ders çalıştım galiba.. :crazy:

Cenk bize Sazan dolması yedir !

Abi buyur gel her zaman...

Neye +1 :D Yılda bir mesaj yazıyorsun, onda da kime, niye katıldığın belli değil :D Kel ıspartalı yönetim ekibi üyesinin şahidi kel ıspartalı yönetim ekibi üyesi :p

Puhohaha. Hakan gel şu Amerika'dan artık. .) :D

Su ürünleri fakültesi attı ama neyin kafasını yaşayıp attılar anlamak mümkün değil.Güya yosunları yiyecekmiş ama bütün balık yavrularını yedi yosunlar olduğu gibi duruyor.

Alakası yok. Ondan önce başkaları atmış. Tarım müdürlüğü diye duymuştum ben...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Daha yeni iş yapmış gibi haberlere çıktılar abi Eğirdir su ürünleri fakültesi çim sazanı atma töreni yaptılar.

Alakası yok. Ondan önce başkaları atmış. Tarım müdürlüğü diye duymuştum ben...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Daha yeni iş yapmış gibi haberlere çıktılar abi Eğirdir su ürünleri fakültesi çim sazanı atma töreni yaptılar.

Allah Allah...Enteresan hiç duymadım...:blink:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kısaca henüz bitmeden sazan al sakla bir tane Mehmet abi istiyor Valla :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Forum serverları dayanmaz, o dayansa da emmi dayanamaz :D Adamı beğeni sayında geçtik diye mesajlarımın yarısını sildi :D Şimdi mutlu mutlu "erkeklerin ağırlıklı olduğu forumda en beğenilen erkek" olarak sırıtıyor :p

:hohoho::hahahoho:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

bu arada forum toplantısı için Isparta guzel fikir ... :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

bu arada forum toplantısı için Isparta guzel fikir ... :D

Anıl sen bir ara gel de, Tiguan'ı mıncıklayalım. :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Anıl sen bir ara gel de, Tiguan'ı mıncıklayalım. :)

seve seve yaza doğru yıllık izine arabayla gitmeyi düşünüyorum izmir üstü sahilden dolaşa dolaşa dönüş yolunda uğrarım mutlaka ;)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

İşin gücün mıncıklamak :p Focus'umu da mıncıkladın, dayanamadım Osman'a sattım :D

Birşey yazacağım ama neyse... :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yok, bıyıklı abimiz. Birşey demez. Ama mani oluyor halimi takrire hicabım... :D

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

11 yıl çocuklumun geçtiği mekanın sazan dolmasını görünce ben de atladım hemen topiğe. Olsa da yesek hakikaten.

Tüm hemşerilerime selam olsun.

Bu arada Cenk Bey fotonuz hiç te yabancı gelmedi ama :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...