Tahir İlter 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 Isparta ufak hakikaten herkes birbirine tanıdık geliyor Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 Isparta ufak hakikaten herkes birbirine tanıdık geliyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 11 yıl çocuklumun geçtiği mekanın sazan dolmasını görünce ben de atladım hemen topiğe. Olsa da yesek hakikaten. Tüm hemşerilerime selam olsun. Bu arada Cenk Bey fotonuz hiç te yabancı gelmedi ama Muhtemelen rastlamışızdır birbirimize Cem Bey. Hangi okullarda okudunuz? Dilmen soyadında bir hocam da olmuştu... Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Muhtemelen rastlamışızdır birbirimize Cem Bey. Hangi okullarda okudunuz? Dilmen soyadında bir hocam da olmuştu... Cenk Bey ben sizi tanıyorum. Sanırım aynı lisede okuduk. ŞAİK mezunuyum. O dilmen soyadlı hocanız da muhtemelen babam Muharrem dilmen olsa gerek. Şimdi fotonuza dikkat edince çıkarttım. SAnırım 1 dönem var aramızda. Saygılar... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Evet doğru ŞAİK okudum.Ben doğrudan soramadım Muharrem hocamı size. 2 sene Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersimize girmişti. Sonradan Fen Lisesine geçti diye hatırlıyorum, tabi şimdi emekli olmuştur. Abiniz de Anadolu Lisesini bitirip, Elektronik veya bilgisayar mühendisliği okudu yanılmıyorsam. Ben 91 mezunuyum ŞAİK'ten, muhtemelen 1 ya da 2 dönem var aramızda... Görüşmek dileğiyle, hocama çok selamlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts