İçeriğe Yönlendir

Fiat Linea 1.6 Multijet Emotion Plus Deneyimim

Hüseyin Yergin

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

5 yıl garanti güzel, 5 yıla kadar dayanacağını garanti ediyorlarmış :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

en az 5 sene düşünüyorum,

5 yıl değilmiydi bunların standart garantisi mustafa...

3+2 yada 2+3 oluyordu. uzatılmış garantinin de 2 tipi var biri gold biri silver tarzı. biri tam garanti biri katılımlı olsa gerek
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

GOLD PAKET 4. Yıl 150.000 KM

539

599

GOLD PAKET 4.ve 5. Yıl 150.000 KM

809

899

SILVER PAKET 4. Yıl 150.000 KM

27

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

3+2 yada 2+3 oluyordu. uzatılmış garantinin de 2 tipi var biri gold biri silver tarzı. biri tam garanti biri katılımlı olsa gerek

tamını alcaz ozaman ;) her türlü arızayı kapsıyo demi bu,

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

d segmenti deilmiydi bu linea,bence parasının karşılığı deil.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

+800 veriyormuşsun lineada. bi ara daha ucuzdu diye aklımda kalmış

d segmenti deilmiydi bu linea,bence parasının karşılığı deil.

segment kıstasına göre S kasalara rakip olur :p da D değil C gibi B
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

bakın nekadar avantajlı bir araba,metalik tercihinde 500 lira fazla alıyolar,fordda bu 1000 lires

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

6. vites 2000d/d da 140km/h , tam olarak emin miyiz bu rakamdan teyit edelim?

Doğru değil gibi. 3000 d/d da 210 yapıyor...

Hüseyin bey 6. vites 2000 devir hızı 140km mi bu aracın emin misiniz ?

Abilerim yarın calı deneyecem size bilgi verebilirim hatta birde video cekem konuyu şenlendirem, tam hatırlamıyorum onu vitesin çokluğu ve arabaının bağırmamasını anlatmak için yazmıştım, ben kendi aracım için konuşuyom benzinli 2008 titanium x paket 120 den sonra rahatsız oluyor sanki vites istiyor gibi.

Benim gibi düşünenlerde varmış bakın donanım motor ve fiyat konusunda tartışılılmaz bence yorum yapanlar kullansalar benim gibi ön yargıları kırılacak gibi.

Bu kaçmaz, hemmen modileri satıp lineya alın :)

şöle temiz bulsam 2012 1.6 emotion-plus kafa kafaya olabilir titanium x paketle dermişim ama kıyamam ben.

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Çevre yolunda rampa ve hafif virajlı 90 ile cc ile gidiyorum iki araba beni geçti gitti.Biri Fiat Linea diğeri Fiorina olandı.Neyse rampa bitti uzun bir düzlük var ve yol şahane geniş,trafik çok az v.s. ideal bir durumda yani.90 ile ufak ufak onlara yaklaştım ama bunlar niye yavaşlamışlar diye düşünürken yanlarında yavaşça geçtim.Hafif rüzgarlı bir hava vardı sanırım onlar bizden daha fazla yalpalayıp yola iyi tutunamayıp gezinmeye başladılar yani hızlarını oldukça düşürmek zorunda kaldılar.Bir Linea deneme sürüşünde bu olayı yaşamıştım arabayı rüzgarlı yolda çizgide tutamıyordum.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Çok hafife almışsınız Linea'yı tasarımı geçtim, motor ve serilik konusunda hepimizi üzer...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

3 yıl kullandım,kullanın ondan sonra yorum yapın :) .fanatiklik de bir yere kadar :f1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Çok hafife almışsınız Linea'yı tasarımı geçtim, motor ve serilik konusunda hepimizi üzer...

+ Yakıt.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Motoruna lafım yok. 1.6mjet gayet başarılı ancak tasarım özürlüsü olduğunu kabul etmek lazım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

punto= Linea, arkadaki bagajın zaten ncap in çarpışmasında etkisi yok

Hüseyin bey 6. vites 2000 devir hızı 140km mi bu aracın emin misiniz ?

Doğru değil gibi. 3000 d/d da 210 yapıyor...

Sizin için çektim ahanda video su ben anlamam devir işinden sadece gördüğümü söledim bakın bakalım abi dorumu?

3 yıl kullandım,kullanın ondan sonra yorum yapın :) .fanatiklik de bir yere kadar :f1:

Kimseye anlatamıyom derdimi iyi ki varsınız. :bravo: Yanlız kaldım burada :bambam: kafama kafama vuruyorlar.

tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arabayla hızlı gitmeyin, benden söylemesi, otoban bir nebze de eski gidiş geliş tek şerit yollarda asla, aman diyim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

2000 devir 120... 3000'de 180 yapar.

Ben arabanın yalancısıyım video orada 160 da 3.000 civarı oluyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu arabayla hızlı gitmeyin, benden söylemesi, otoban bir nebze de eski gidiş geliş tek şerit yollarda asla, aman diyim.

başka arabalar ile gidin diyorsun yani :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

O konuda hem fikiriz daha önceki makam arabamız toyota idi onunla 180 yapıyordum korkumuyordum, güvenlik ve sürüş keyfi açısından tartışılmaz araç güven vermiyor, zaten aile arabası geniş bagaj ve iç hacim düşük yakıt, bol donanım amaç çok satmak olunca güvenlik ve sürüş keyfinden ödün verecek tabi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Fiat alacak isem (şirkete felan) fiorino alırım. Yer bagaj lazım bir firmaysa doblo alırım.

ille de fiat almam gerekiyorsa bravo alırım.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hayırlı olsun.Bende bu aracın tipini hiç beğenmiyorum.Ama donanım olarak insanı gerçekten tatmin ediyor.Ama Fıat arabasına karşı bende aşırıcı derecede soğuma var.Hiç ısınamadım gitti.Motor olarak gerçekten iyi diyebilirim.Yakıtta çok cimriler babamın doblosundan biliyorum.Yine de focusla kıyaslanmaz diye düşünüyorum... :) :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sizin için çektim ahanda video su ben anlamam devir işinden sadece gördüğümü söledim bakın bakalım abi dorumu?

Kimseye anlatamıyom derdimi iyi ki varsınız. :bravo: Yanlız kaldım burada :bambam: kafama kafama vuruyorlar.

2000 devir 110km hız. Focus (2-2.5) 2000 devir 100km hız.

Linea 6 vitesli olmasına ve 1290kg olmasına rağmen 4.3lt/100km şehir dışı tüketim ortalamasına sahip

Focus 2.5 (109ps) 5 vitesli olmasına ve 1340kg olmasına rağmen 3.8lt/100km şehir dışı tüketim ortalamasına sahip

Focus 3 (115ps) ise 6 vitesli olanı ise 1350kg olmasına rağmen 3.7lt/100km şehir dışı tüketim ortalamasına sahip.

Fiatın 1.6 multijet motorunu bırakın 1.3 multijet motoru bile Focusun 1.6 tdci ın yakaladığı ekonomiye yaklaşamıyor ;)

İşin özü ford bu segment'te her anlamda kraldır ötesini aramaya gerek yok ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...