İçeriğe Yönlendir

Fikirlerinize Ihtiyacım Var... / ses sistemi

Başar Mert

Recommended Posts

Başar Mert

Acil bilgi gerektiği için yeni konu açmak zorunda kaldım öncelikle özürdilerim modlarımdan. :) Bende aracım için ufak tefek bir ses güzelleştirmesi istiyorum ama öyle gümbür gümbür woofer falan istemiyorum ön kapılara bir mid takımı alsam diyorum. Sahibindende bir kaç ilan gördüm hangisi iyidir, uygundur fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler.

1.http://www.sahibinde...05368142/detay/

2.http://www.sahibinde...04771320/detay/

3.http://www.sahibinde...06156192/detay/

Bu 3. ilandaki arkadaşta birde anfi var eğer uygun fiyat verirse onuda alayım diyorum midleri anfi ile kullanmak daha iyi olur galiba tek başınada kullanılabiliyormuş ama verim alabilirmiyiz bilmiyorum.

Bugün sordum da şu amfi ile http://www.sahibinde...105962865/detay birlikte 260 tl ye veriyor soundmagus midleri fiyat olarak nasıldır sizce. Uyarsa sahibinden üzerinden alcam yarım tabi birde nerde taktırabilirim uygun fiyata onu öğrenmem lazım. :) Teşekkürler şimdiden arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Fiyatları bilmem de amfi yi almaz Vibe mid leri alır idim :)

Sound magus midlerle vibe midlerimi alırdım diyosun yani anfi yerine yoksa vibe midler tek başına yetermi :)

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Bence Vibe midler,Birde 30 cm woofer ve buna ilaveten xetec yada jbl( hesaplı ve parasına göre iyi olduklarından dolayı) Amfi alır idim.

Vibeler işinizi fazlası ile görecektir.

Yorum bağlantısı
Berk Kaptanoğlu

merhaba.öncelikle anfisiz mid-tiz hiç bir işe yaramaz diyebilirim.attığınız linlerdeki cadence takımın fiyatı ucuz eğer sağlamlığından eminseniz alın derim ama ürün açılmamış sıfır kutusunda diyo bana biraz garip geldi.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-soundmagus-120-watt-rms-mid-takimi-bu-fiyata-gelmez-3-taksit-106156192/detay/

dakinin fiyatı iyi ve sound magusun kalitesi güzel bi arkadaşta kullandık ama modelini bilmiyorum.diğer anfi linkindeki sadece amfi ise çok pahalı.amfiyi biraz daha araştırın derim

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban
(düzenlendi)

bencede vibe alabilirsin fiyatıda uygun sorunu yoksa düşünülür anfinin fiyatı yüksek sonuçta 4 kanallı bir anfi şahsen aracımda olan ses sistemine yönelik biraz tecrübem var

aracımda 2 takım kicker compenant, 2 takım 600 watt pıoner oval, 1adet pıoner 5450dvd modeli ındash teyp, 1 adet mono, 1 adet streo anfi, 1 adette 38 cm powerbass var gayet memnunum ama artık yetmiyor :biggrin: kuvvetlendirmeyi düşünüyorum

başlangıç için vibe tercih edilebilirsiniz.

tarihinde Yunus Çoban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Başar Mert

merhaba.öncelikle anfisiz mid-tiz hiç bir işe yaramaz diyebilirim.attığınız linlerdeki cadence takımın fiyatı ucuz eğer sağlamlığından eminseniz alın derim ama ürün açılmamış sıfır kutusunda diyo bana biraz garip geldi.

http://www.sahibinde...06156192/detay/

dakinin fiyatı iyi ve sound magusun kalitesi güzel bi arkadaşta kullandık ama modelini bilmiyorum.diğer anfi linkindeki sadece amfi ise çok pahalı.amfiyi biraz daha araştırın derim

evet anfisiz mid bende öyle tam randıman alınmadığını duyduğum için anfiyide alayım diyorum o cadence banada biraz fazla ucuz gibi geldi bende emin olamadım. Ama o sound magus fiyatı iyi sıfır, anfininde fiyatı yanlış anlaşıldı o arkadaşla ben mesajlaştımda benim için açtı o ilandaki midlerle birlikte göndercek o fiyata tek başına 260 değil yani.

bencede vibe alabilirsin fiyatıda uygun sorunu yoksa düşünülür anfinin fiyatı yüksek sonuçta 4 kanallı bir anfi şahsen aracımda olan ses sistemine yönelik biraz tecrübem var

aracımda 2 takım kicker compenant, 2 takım 600 watt pıoner oval, 1adet pıoner 5450dvd modeli ındash teyp, 1 adet mono, 1 adet streo anfi, 1 adette 38 cm powerbass var gayet memnunum ama artık yetmiyor :biggrin: kuvvetlendirmeyi düşünüyorum

başlangıç için vibe tercih edilebilirsiniz.

Sağolasın yunus kardeş, berk kardeşime dediğim gibi anfi ile mid takımı 260 tl 3 taksitle fiyatı benim okadar wooferda falan gözüm yok temiz ses olsun yeter bana ya. :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

evet anfisiz mid bende öyle tam randıman alınmadığını duyduğum için anfiyide alayım diyorum o cadence banada biraz fazla ucuz gibi geldi bende emin olamadım. Ama o sound magus fiyatı iyi sıfır, anfininde fiyatı yanlış anlaşıldı o arkadaşla ben mesajlaştımda benim için açtı o ilandaki midlerle birlikte göndercek o fiyata tek başına 260 değil yani.

Sağolasın yunus kardeş, berk kardeşime dediğim gibi anfi ile mid takımı 260 tl 3 taksitle fiyatı benim okadar wooferda falan gözüm yok temiz ses olsun yeter bana ya. :)

Anfi ve mid koyduğunda emin ol woofer e ihtiyaç oluyor.

Çıs tak Çıs tak gezmek için değil ama mid takımlarında ki tizler güçlendiğinden arkadan hafif bir bas müzik içinde ki bas enstrümanları daha iyi dinlemeyi sağlıyor.

Bence amfi ve mid için fiyat iyi.

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

Anfi ve mid koyduğunda emin ol woofer e ihtiyaç oluyor.

Çıs tak Çıs tak gezmek için değil ama mid takımlarında ki tizler güçlendiğinden arkadan hafif bir bas müzik içinde ki bas enstrümanları daha iyi dinlemeyi sağlıyor.

Bence amfi ve mid için fiyat iyi.

aynen öyle almayı düşündüğün anfiye bir tane 30 cmlik bass da bağlayıp daha güzel bir ses alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Ozaman fiyat banada uygun geldi zaten, hazır bu gaza gelmişken alayım ben bunları yoksa birdaha alamam ilerde dediğiniz gibi olmadı birde bas ekleriz :)

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Aldım gitti valla aletleri bakalım perşembeye falan gelir heralde bugün kargoya verirlerse. Ama şimdi nerde taktırcağımın sıkıntısına girdim. :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun.

Tesisatı iyi bir yerde yaptır.

Abuk sabuk yerlerden kabloları çekip sıkıntı yaratmasınlar.

En iyi tip kablo kullandır ucuz etin yahnisi olmasın.

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban
(düzenlendi)

Hayırlısı olsun İzmir' de olsan yardımcı olurdum :)

tarihinde Yunus Çoban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Bass sesini çok sevmiyorsanız 25 lik baslarvar tatlı tatlı öter alttan alttan :)

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Teşekkürederim arkadaşlar artık iyi bir yer bulup, tabi iyi tip kablolarla taktırmak lazım. Sağolasın hakan abi dediğin gibi çok sevmiyorum ama ilerde öyle ufak bir bas olabilir aslında yer kaplamayacak şeklilde.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

İstersen JBL' in 16 cm.lik subwooferleri (comp değil) var. 2 tane alınır iki kapı içine güzelcem yerleştirilir. Sahte 3 yollu sistem yapılır :p Ama sesi de bir o kadar tatlı olur.

Yorum bağlantısı
Mert Nar

cadence xenith serisi kesinlikle tavsiye etmiyorum kendi aracıma 2 takım almıştım ön kapılara vede arka tavan kısmına ford connectten bahsediyorum tweeterlar 1ay ıcerısınde yandı yuksek seste dınlemekle falan alakası yok yanlış anlamayın kalitesiz bir seri oldugunu soyledıler aldıktan sonra ön kapıları söktüm yerine jbl 13 cm mid takımı koydum aradaki fark cok fazla 4 aydan fazladır jbl leri kullanıyorum hiç bir sorun yok cok kaliteli gercekten. cadence lerin ön arka 2 takım tweeter da yandı bende söylemesi almayın

Yorum bağlantısı
Mert Nar

yanan tizlerdeki kondansatör kaçlıktı?

343K100 yazıyor üzerinde ama ne anlama geldiğini bilmiyorum abi. ilk aldığım gün çekmiştim bende bunları ne işe yarıyor diye arkadaşa göndermiştim

gdvwx.jpg

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

bass için fazla yer kaplamasın diyorsan slim basslar var hem tatlı bir ses veriyor hemde yer kaplamıyor ilerde almayı düşünüyorsan olabilir.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

valla olabilir kardeş gördüm baktım o slim baslarada ilerde olabilir dediğin gibi şuan maddi durum çok iyi değilde bu aldıklarımıda iyi bir yer bulup bağlatabilirsem bakalım dün geldi aletlerde geziyo bagajda.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...