Hasan Varnalı 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 bir arkadaşımın tekirdağ şarköye gitmesi gerekiyor ama geliboluya kadar gidişimiz var sonra ordan şarköye geçiçek ama geliboludan şarköye hangi saatlerde otobüs var bilen arkadaşlarımız abilerimiz varsa bana yardımcı olabilirler mi? Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 saatlerini bilmiyorum ancak malkarayı geçtikten sonra şarköy sapağında beklerse ufak çaplı küçük minibüsler bulabilir veya geliboluda otogar karşısında VİP turzm diye doblo gibi biraz daha büyükleriyle yolcu taşımacılığı yapan şirketler var onlara da başvurabilir. otobüs için birşey diyemiyorum kamilkoç kullanamaz çünkü durmuyor kamil koç aralarda. truvayı denemesini öneririm.. genel olarak çanakkale bölgesinin markası (metrosu(yaklaşım olarak)) olduğundan belki onda bulabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 Araçla mı ? Otobüsle mi ? Zaten yanyanaymış ya şimdi haritadan baktımda. Gelibolu anadolu yakasında mı diye baktımda. Heralde odan ulaşım çok kolaydır. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 26 Kasım 2012 Yazar Paylaş 26 Kasım 2012 saatlerini bilmiyorum ancak malkarayı geçtikten sonra şarköy sapağında beklerse ufak çaplı küçük minibüsler bulabilir veya geliboluda otogar karşısında VİP turzm diye doblo gibi biraz daha büyükleriyle yolcu taşımacılığı yapan şirketler var onlara da başvurabilir. otobüs için birşey diyemiyorum kamilkoç kullanamaz çünkü durmuyor kamil koç aralarda. truvayı denemesini öneririm.. genel olarak çanakkale bölgesinin markası (metrosu(yaklaşım olarak)) olduğundan belki onda bulabilir. Anladım teşekkür ederim söylüycem bunları. Araçla mı ? Otobüsle mi ? Zaten yanyanaymış ya şimdi haritadan baktımda. Gelibolu anadolu yakasında mı diye baktımda. Heralde odan ulaşım çok kolaydır. otobusle abi Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 o arada otobüs yoktur, minibüs veya dolmuş tipi araçlar var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts