Süleyman Can Şahin 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Selamlar bugün aracımın gazı bitti . Benzine geçiş yapan düğmede bozulmuştu aslında otomatik olarak geçmesi gerekiyor ama geçiş yapmadığı için yolda kaldım . Asıl problem aracı çekerken oldu yada bana öyle geldi ilk kez böyle birşey geldi başıma. Benim araçta çeki demiri sağ tarafta halatı bağladık yalnız aracı çeken abi biraz tecrübesizdi . 4-5 defa sert şekilde kalkış yaptı küt küt diye vur araba sola sola doğru çekti kendini. Bir sorun olurmu arabanın şasesinde veya başka bir yerinde. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Facia diyince bende ölüm kalım zannettim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 bişi olmaz, şase kendine gelmiştir ancak lpg nin geçiş yapmaması asıl facia bence, hayati bir risk var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Kontağı kapatınca niye geçmemiş benzine... ? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 bişi olmaz, şase kendine gelmiştir ancak lpg nin geçiş yapmaması asıl facia bence, hayati bir risk var. Aynen öyle abi onun farkındayım. Ama her gaz aldığımda kmyi sıfırlarım az çok ne zaman bitebileceğini tahmin ediyorum. Kontağı kapatınca niye geçmemiş benzine... ? Abi düğme bozuk o geçiş yapmıyor ama bunlarda otomatik olarak arabayı yığmadan hissettirmeden benzine geçmesi lazım. Geçen ayar yaptırırken usta burayı yanlış işaretlemişler gaz bitince bu benzine geçmez dedi ayarı düzeltti. Denedim benzine geçiyordu. Sonradan araç hiç bilgisayara bağlanmadığı halde nasıl bu ayar bozuluyor aklım ermiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 (düzenlendi) markası neydi lpg atiker mi 28 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Tüysüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 markası neydi lpg atiker mi brc sequent 24 Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 sonuc ne oldu sebep neymis yazarsanız Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 sonuc ne oldu sebep neymis yazarsanız Bugün düğmenin fiyatını sordum 150tl heryerde bulunmuyor. Kendi imkanlarımla tamir ettim eskisinden iyi oldu Gaz bitince benzine geçmemesi de ayardan kaynaklanıyor 1 ay önce yaptırmıştım yine aynı oldu 20tl daha istiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 gecmis olsun gece vakti uzun yolda dusunemiyorum bir caresi olmalı Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 gecmis olsun gece vakti uzun yolda dusunemiyorum bir caresi olmalı Abi çaresi ne bilmiyorum normalde onun bozulması için . Lpgyi bilgisayara bağlayıp programından o özelliği devre dışı bırakmak gerekiyor . Kendi kendine nasıl oldu anlamadım Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Ah kardeşim neymiş bu lpg ya.. sen bendende bahtsız çıktın valla.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Ah kardeşim neymiş bu lpg ya.. sen bendende bahtsız çıktın valla.. Abi ben çözümü biliyorum da arabayı satac ağım için hiç girmiyorum o işe. Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 Abi ben çözümü biliyorum da arabayı satac ağım için hiç girmiyorum o işe. bir bidon benzin mi yoksa Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 30 Kasım 2012 Yazar Paylaş 30 Kasım 2012 bir bidon benzin mi yoksa Yok abi o kadar olmadı daha Kesin çözüm sistemi bildiğim bir yerde komple yenilemek geçen aradim fiyat sordum normalde 1600 tl imis üstündeki bazı parçalar kullanilir çıkan ikinci el olur fiyat 1000 tl ye düşer dedi ama satacağım için pek yanaşmıyorum . Daha öncede çoğu kez lpg li araç kullandık kullandım doğru düzgün bir usta tarafından takilirsa böyle sorunlar yaşamak imkansız. Benim aracin üstündeki sistem öyle bir monte edilmişki buji değiştirmek için egzoz manifoldu sökülüyor her yerden bi kablo geçiyor adamlar siyah kutu şeklinde bir parça varya beyin dedikleri onu bile bağlamamislar motorun içinde sallanıyordu gerisini sen dusun abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Yok abi o kadar olmadı daha Kesin çözüm sistemi bildiğim bir yerde komple yenilemek geçen aradim fiyat sordum normalde 1600 tl imis üstündeki bazı parçalar kullanilir çıkan ikinci el olur fiyat 1000 tl ye düşer dedi ama satacağım için pek yanaşmıyorum . Daha öncede çoğu kez lpg li araç kullandık kullandım doğru düzgün bir usta tarafından takilirsa böyle sorunlar yaşamak imkansız. Benim aracin üstündeki sistem öyle bir monte edilmişki buji değiştirmek için egzoz manifoldu sökülüyor her yerden bi kablo geçiyor adamlar siyah kutu şeklinde bir parça varya beyin dedikleri onu bile bağlamamislar motorun içinde sallanıyordu gerisini sen dusun abi Doğru söylüyorsun, benim lpg beyninide akünün yanına biyere sıkıştırmışlar sabit değil bende durumu düzeltince düzgün bi ustaya yeni kit taktıracağım.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts