Güntan Kömürlü 13 Şubat 2013 Yazar Paylaş 13 Şubat 2013 Merhaba ön sol lastiğinarkasında şanzımana bağlı bir sensör var sanırım tr sensörü bu sensörü nereden temin edebilirim bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Celal Uluyurek 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Ayni problemler bende de vardi vuruntu gitmedigim tamirci kalmamisti forumdan aldigim bilgiler sonunda direk servise gittim baktirmadim bile parca siparisi verdim ve taktirdim. bu forum sayesinde problemi cozdum cozumun adi tr sensoru. 5 ay once Serviste taktirdim 280 lira sensorun yeri hava filtresi sokilunce goruluyor Yorum bağlantısı
Güntan Kömürlü 19 Şubat 2013 Yazar Paylaş 19 Şubat 2013 Ayni problemler bende de vardi vuruntu gitmedigim tamirci kalmamisti forumdan aldigim bilgiler sonunda direk servise gittim baktirmadim bile parca siparisi verdim ve taktirdim. bu forum sayesinde problemi cozdum cozumun adi tr sensoru. 5 ay once Serviste taktirdim 280 lira sensorun yeri hava filtresi sokilunce goruluyor Yardım için teşekkürler sorun bundadır umarım orayı söktür burayı söktür işi arabayı mahvediyor. Servise bi gideceğim değişimi sağlayacagım saygılarımla. Yorum bağlantısı
Güntan Kömürlü 27 Şubat 2013 Yazar Paylaş 27 Şubat 2013 Arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim Celal beyinde dediği gibi sorun TR sensörü filtrenin altında bulunan sensör sorun giderildi 340 tl saygılarımla. Yorum bağlantısı
Celal Uluyurek 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim Celal beyinde dediği gibi sorun TR sensörü filtrenin altında bulunan sensör sorun giderildi 340 tl saygılarımla. sorun çözüldü ise ne mutlu inanın şimdi daha da zevk alacaksınız arabanızdan. bende bu forum sayesınde çözdüm arızayı sizede yardımcı olabildiysek ne mutlu 1 Yorum bağlantısı
Güntan Kömürlü 14 Mart 2013 Yazar Paylaş 14 Mart 2013 sorun çözüldü ise ne mutlu inanın şimdi daha da zevk alacaksınız arabanızdan. bende bu forum sayesınde çözdüm arızayı sizede yardımcı olabildiysek ne mutlu sorun çözüldü ise ne mutlu inanın şimdi daha da zevk alacaksınız arabanızdan. bende bu forum sayesınde çözdüm arızayı sizede yardımcı olabildiysek ne mutlu Uzun yolda tekrar tekrar denedim maşallah hiçbir sorun kalmadı teşekkürler saygılarımla Celal Bey Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 (düzenlendi) 1 den 2 ye biraz sert geçiyor bu problem için aydoğmuş şanzıman normal dedi. Otomatik mk2 kasa kullanan arkadaşlara bir sorum olacak sizlerinde 1 den 2 ye sert mi geçiyor. 15 Mart 2013 tarihinde Cemal Demirezen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 1 den 2 ye biraz sert geçiyor bu problem için aydoğmuş şanzıman normal dedi. Otomatik mk2 kasa kullanan arkadaşlara bir sorum olacak sizlerinde 1 den 2 ye sert mi geçiyor. bende de bazen yapıyor özellikle aracı sıkışık trafikte kullanırken rastlıyorum. Tam kaldırıyorum devri geliyor 1den 2 ye vites atmak için eğer o sıra ayağımı gazdan çekersem sert atıyor vitesi. Yoksa normal kaldırıp ayağım gazda ise hissettirmeden bir üst vitese geçiyor. Tam bu sıralar baktırmayı düşünüyordum. Çözüme kavuşmuş birisi varsa aslında yönlendirirse benimde işime yarar. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 bende de bazen yapıyor özellikle aracı sıkışık trafikte kullanırken rastlıyorum. Tam kaldırıyorum devri geliyor 1den 2 ye vites atmak için eğer o sıra ayağımı gazdan çekersem sert atıyor vitesi. Yoksa normal kaldırıp ayağım gazda ise hissettirmeden bir üst vitese geçiyor. Tam bu sıralar baktırmayı düşünüyordum. Çözüme kavuşmuş birisi varsa aslında yönlendirirse benimde işime yarar. Benimde aynı şekilde. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Benimde aynı şekilde. bendede aynıydı durum hadi yaaaaa.. tühh. bende için için şimdi gidicem şanzımancıya "abi bunlar böyle" diyecek seyret gümbürtüyü diyordum, harbiden mi öyle çıktı şimdi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 hadi yaaaaa.. tühh. bende için için şimdi gidicem şanzımancıya "abi bunlar böyle" diyecek seyret gümbürtüyü diyordum, harbiden mi öyle çıktı şimdi Git yinede belki bizim ustalarda yada bizde sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Git yinede belki bizim ustalarda yada bizde sorun olabilir. İlla dalaş diyorsunuz peki. Bir gidiyim bakalım ne diyecekler. Geçen yıl haziranda yaptırmıştım. Kurbanda tekrar kontrol ettirmiştim. Bir baksınlar bakalım ne çıkacak... Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 merhabalar, benim arabamda da 140kmh civarı vites geçiş sorunu var. Önce vites küçültüp sonra tekrar büyütüyor. 0-140 arası sorun yok. Sanırım bu tr sensörü ile alakalı.Duruş pozisyonu kayıktı ayarladım. fakat yine aynı. sizden ricam sorunu nasıl giderdiğinizi yazıyorsunuz sağolun ama bu sensörü yada yapan ustayı da yazarsanız bizde gidip sorunumuza baktırabiliriz yada parça siparişi veririz. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Sol tekerin iç kısmındaki bu soket dün Yaşar Ustayla dikkatimizi çekti üzerinde bir bağlantı yoktu soket boş herhangi bir yere gitmiyor kablo mablo yok bir resim atabilir misiniz beyler rica etsem Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Sol tekerin iç kısmındaki bu soket dün Yaşar Ustayla dikkatimizi çekti üzerinde bir bağlantı yoktu soket boş herhangi bir yere gitmiyor kablo mablo yok bir resim atabilir misiniz beyler rica etsem Beyler çok acil dün resimlemeyi unuttum üzerinde giren çıkan herhangi bir soket yok yardımcı olanlara bol bol duaaa edecem ACİL Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Sol tekerin iç kısmındaki bu soket dün Yaşar Ustayla dikkatimizi çekti üzerinde bir bağlantı yoktu soket boş herhangi bir yere gitmiyor kablo mablo yok bir resim atabilir misiniz beyler rica etsem ordaki sensör türbin hızını okur. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 ordaki sensör türbin hızını okur.Nerde kaldınız Çağlar hocam eskiler yok piyasada tatilde bitti ama bilemiyorum yani bize durmak yok çalışmaya devam diyorlar.Çağlar ustam bir yere bağlanıyormu soketi boşta gördük Yaşar Ustayla nasıl çözecez bilemiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts