İçeriğe Yönlendir

Anahtar Kayboldu!

Ali ÇOLAKOĞLU

Recommended Posts

Ali ÇOLAKOĞLU

Hayırlı akşamlar forum ailesi...

1 saat önce Antakya da çarşì da aracımızın kumandasını kaybettik.Bu kumandaların uydu yoluyla bulunma imkanları var mı acaba ? ya da maskotun üzerindeki numarayı aramalarını mı bekleyeceğiz ? tabi bulan insan çıkarsa...

Yorum bağlantısı
Murat Dere

İşin zor kardeşim. İnsaflı biri bulursa arar. İnsafsızlar ise "hangi arabanın lan bu?" diye basa basa gider ki bulursa götürsün. İnşallah helal süt emmiş biri bulur kardeşim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

uydu üzerinden bulunma gibi bir durum söz konusu değil ... şanslıysanız gelecek telefonu bekleyin ...

yedek anahtarı hemen temin edip arabanın immo sundaki kodlamayı yenilemek lazım ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

aracın yedek anahtarı zaten mevcut arabayı eve çektik.dediğiniz gibi inşallah insaflı çıkarda arar.peki aynı anahtarı servisten getirtebilir miyiz kodu falan aynı olan ?

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Merkezi biyerde düşürdüyseniz muhakkak biri rastlar, inşallah iyi niyetli biridirde bir şekilde size ulaşır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

aracın yedek anahtarı zaten mevcut arabayı eve çektik.dediğiniz gibi inşallah insaflı çıkarda arar.peki aynı anahtarı servisten getirtebilir miyiz kodu falan aynı olan ?

2 anahtar olmadan kodlama yeniden yapılamıyor diye biliyorum ... eski kasalarda bu şekilde yeniyi bilemiyorum ...

birde kasko durumu var malum 2. anahtar olmayışında ... servis getirir ... kasko poliçenize bakın belki hasarsızlığı bozmadan anahtar klozunuz vardır ... ücretsiz alabilirsiniz belki ...

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

tam olarak nerede düşürmüş olabilirsiniz? aynı cadde üzerinde ki büfel ve marketlere bi sorun, belki onlara bırakmış olabilirler. ya da anahtarlık üzerinde ki numaranızdan sizi aramalarını bekleyin.

ben bir defasında bulduğum anahtarın sahibini bulmak için tıp fakültesi hastanesin de anons ettirmiş ve hatta nissan servisine dahi arayıp not bırakmıştım. ha belki sizinkini de bulanlar servise not bırakmış olabilirler, servise bir sormanızda fayda var. bir şey kaybetmiş olmazsınız...

hocam çarşıyı altüst etti ettik.bide dernek falan 2 kere anons yaptı bölgede.bekleyeceğiz artık elimiz kolumuz bağlı.

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

aynı olay babamın başıma geldi. iki gün boyunca gidip geldiği yerleri tek tek gezdi. sonunda birisi taksi durağına bırakmış, taksiciler babamdan bahşiş istemişler ve anahtarı vermişler. inşallah sizinkini bir bulup herhangi bir yere bırakmıştır. markete, bakkala, dükkanlara sormakta fayda var. tabi bulunana kadar babamın gözü sürekli dışarıda olmuş, sürekli arabayı gözetlemiş. servise gitmek aklına gelmemiş.

.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Kaskonuz varsa hiç beklemeden servise gidin. Kilit şifrelerinin değişmesini sağlayıp yeni anahtarlarınızı alırsanız kafanız rahat olur. Eski anahtarınız işe yaramaz duruma gelir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hasarsızlığı bozmadan kilit değiştirip anahtar veren kasko şirketi yok diye biliyorum... Bilginize..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İşini düzgün yapan bir anahtarcı yeni bir anahtar yapıp eskisinin immo kodunu değiştirir...Yeni kod sayesinde eski anahtar arabayı çalıştırmaz...

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Kaskonuz varsa kasko aracılığla servisten yeni anahtar getirtebilirsiniz. Arkadaşımın yeni başına geldi kaskodan halletti hasar bozulmadan.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Kaskonuz varsa kasko aracılığla servisten yeni anahtar getirtebilirsiniz. Arkadaşımın yeni başına geldi kaskodan halletti hasar bozulmadan.

Hangi firma acaba sakıncası yoksa yazabilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
(düzenlendi)

Hasarsızlığı bozmadan kilit değiştirip anahtar veren kasko şirketi yok diye biliyorum... Bilginize..

Ben yaptırmıştım kaskodan Mehmet bey. 542.- TL. yi de kasko (Ergo) ödemişti. Benim bildiğim kilit sistemleri değişti ve 2 yeni anahtar verdiler. Bu kadar para aldıklarına göre büyük ihtimalle değiştirmişlerdir diye düşünüyorum.)

tarihinde Hüseyin Maviş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben yaptırmıştım kaskodan Mehmet bey. 542.- TL. yi de kasko (Ergo) ödemişti. Benim bildiğim kilit sistemleri değişti ve 2 yeni anahtar verdiler. Bu kadar para aldıklarına göre büyük ihtimalle değiştirmişlerdir diye düşünüyorum.)

Kilit sistemi değişimi,2,000 ile 3,000 arasında bi rakamı vardır.

Sizin,anahtarınız değişmiş..

Yorum bağlantısı

Hangi kasko firması bu ?isim alabilirmiyiz cihan bey.

Yorum bağlantısı

Kaskonuzla görüşün,Anahtar hasarsızlığı bozmuyorsa( hepsinde yok) Servisten anahtar istenip,kodlanacak...

Eski anahtarınız kapıları açar,ama aracı çalıştırmaz.

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

Anahtar bulunmuştur. Allah a şükür bulan adam petrol ofisine bırakmış :-)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

gözünüz aydın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Gözünüz aydın,

(off valla yaşlandım mı ne? ne zaman bir konu okusam babaannem gibi, bir zamanlar diye başlıyorum anlatmaya :( )

Hala hatırladığınıza göre sorun yok Ayça Hanım. Hatırlayamayanlar da var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

anahtarlıktaki numaradan adresi bulup, arabayı alıp giderlerdi de, geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gözünüz aydın,tekrar geçmiş olsun...

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Geçmiş olsun, Allah sevdiği kulunu önce bir eşyasını kaybettirip, sonra buldururmuş, sevinsin diye!...... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...