Emre Arıkan 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Merhaba arkadaşlar, Arabamın arka stop lambalarını karartma yapmak istiyorum. nerede nasıl yapılır fikir verebilirmisiniz ? yapanlar var ise resim koyabilirmi Yorum bağlantısı
Emre Arıkan 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 hocam yağlı boya ile boyamak niyetinde değilim karartma işleminden sonra da ikaz ışıkları görünüyor. Yorum bağlantısı
Alper Bilici 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 (düzenlendi) sanayide tabelacılarda transparan folyolar satılıyor ordan alın benim aracımda var gayet memnunum aydınlatma düzeyinde hemen hemen hiç düşüş yokhttp://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236341-evin-3-cocugu-mondi/page__p__1684046#entry1684046 burda resimleri inceliye bilirsiniz tabi transparan folyonun geçirgenligini kontorol edin onlarda ton ton satılıyor 3 Aralık 2012 tarihinde Alper Bilici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Arıkan 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 Ben bu tarz da birşey istiyorum kardeş. Yorum bağlantısı
Alper Bilici 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 aynı folyoyu komple çek kardeş eger orjinal stopunu karartmak istiyorsan ben sadece beyaz yerleri kararttım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Profesyonel bir iş olsun apaçi tarzı olmasın derseniz aşağıdaki uygulamayı tavsiye ederim. Motip marka stop boyaları var, temin etmeniz gerekli. Siyah http://www.hepsiburada.com/liste/motip-stop-boyasi-siyah-400-ml-made-in-holland-0400260/productDetails.aspx?productId=otev0400260&categoryId=20035769 Kırmızı http://www.istocsepeti.com/Motip-Stop-Boyasi-Kirmizi-400-Ml-Made-in-Holland-0400261,PR-4527.html Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 muayeneyi düşünürsek folyo tek çözüm Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Profesyonel bir iş olsun apaçi tarzı olmasın derseniz aşağıdaki uygulamayı tavsiye ederim. Motip marka stop boyaları var, temin etmeniz gerekli. Abi ben beğenmedim ya çok sırıtmış. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Zevk meselesi tabi. Boya benim için en iyisi. Abartmadan orjinal halde kalabilir. Yorum bağlantısı
Cemre Yoldurak 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 ben karartma yaptım stoplarıma biraz öyle kullandım ancak sonra arka sinyallerin yerini bu gün kestirdim sadece orası beyaz kaldı diğer yerler siyah kaldı öyle daha da güzel oldu bence öyle yapın derim beğenmez iseniz de sökersiniz boya biraz sıkıntı olur Yorum bağlantısı
Emre Arıkan 4 Aralık 2012 Yazar Paylaş 4 Aralık 2012 ben karartma yaptım stoplarıma biraz öyle kullandım ancak sonra arka sinyallerin yerini bu gün kestirdim sadece orası beyaz kaldı diğer yerler siyah kaldı öyle daha da güzel oldu bence öyle yapın derim beğenmez iseniz de sökersiniz boya biraz sıkıntı olur Cemre resimlerini paylaşabilirmisin ? Yorum bağlantısı
Cemre Yoldurak 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Akşam cekip koyarim emre bu basliga begenirsen yaptirirsin hem maliyeti az hem begenmedim dedigim gibi soktur gitsin ama hos oldu bence resimleri koyarim aksama ona gore bi fikir olur sanada Yorum bağlantısı
Cemre Yoldurak 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Bak benim aracımın stopları şu şekilde bir de tam arkadan fotosunu çektim onu da koyayım umarıım bir fikir oluşur kafanda 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2020 Paylaş 16 Ağustos 2020 Caddy executive donanımda sunuluyor. Koyu renklerde iyi de açık renklerde apaçi işi gibi duruyor sanki Yorum bağlantısı
Recommended Posts