İçeriğe Yönlendir

Lenovo Z585

Cem Dilmen

Recommended Posts

Cem Dilmen

Merhabalar. Günlük kullanım amaçlı olarak bu modeli almak istiyorum. Vatan comp de h. sonu 1400 TL civarına kadar düşüyor. Özellik olarak:

2GD ekran kartı, AMD A10 işlemci, 1TB HDD VS

Fiyat performans olarak gayet mantıklı gibi görünmekle birlikte daha önce Lenovo kullanmadığım için tereddütteyim. Ayrıca bu modeli kullanan yada duyan bilen varsa deneyim ve görüşlerini paylaşabilirse sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Hamit inan

Hocam lenovanın şu ana kadar i5 işlemcili 3-4 modelini kullandık. Dünde 2 tane i7 işlemcilisini aldık. Kasalar lenovada aliminyum ve diğer markalara göre pek ısınma olayı olmuyor oldukça stabil çalışıyor. Hp ve Samsunglardan daha iyi geldi bana. Ama amd si için bişey diyemem. Kişisel fikrimi sorarsanız i7 lenova tavsiye ederim.2 gb ekran kartıda var. tavsiyem lenova Z580A 59-347075 yada Z580A 59-347087 budur. Pişman olmazsınız.

Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

Merhabalar. Günlük kullanım amaçlı olarak bu modeli almak istiyorum. Vatan comp de h. sonu 1400 TL civarına kadar düşüyor. Özellik olarak:

2GD ekran kartı, AMD A10 işlemci, 1TB HDD VS

Fiyat performans olarak gayet mantıklı gibi görünmekle birlikte daha önce Lenovo kullanmadığım için tereddütteyim. Ayrıca bu modeli kullanan yada duyan bilen varsa deneyim ve görüşlerini paylaşabilirse sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkürler...

abi gayet başarılı, IBM ürünüdür zaten, kendini ispatlamaya ihtiyaç duymadan piyasada bu sebepten. Media Mrktten geçen hafta bir laptop aldık, her 100 lira için 20 lira indirim yapıyorlar, 1500tl gözüken bilgisayarları 1200tl ye geliyor, oraya bakmanı öneririm abi

Yorum bağlantısı
Hamit inan

Z580A 59-347087 modeli şu an çankırı Bimekste var görünüyor inceleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

abi gayet başarılı, IBM ürünüdür zaten, kendini ispatlamaya ihtiyaç duymadan piyasada bu sebepten. Media Mrktten geçen hafta bir laptop aldık, her 100 lira için 20 lira indirim yapıyorlar, 1500tl gözüken bilgisayarları 1200tl ye geliyor, oraya bakmanı öneririm abi

Çok teşekkür ederim

Z580A 59-347087 modeli şu an çankırı Bimekste var görünüyor inceleyebilirsiniz.

Tamam Hamit Bey mutlaka bakarım. Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Bence İ5 yada İ7 işlemcili olanlarına bakın.Z580 di sanırım..Gerçi pek bulunmuyor piyasada artık..Eski modellerinde menteşe sorunları vardı.Şimdikiler iyi..Lenovo genel olarak fiyat performans ürünüdür.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Bence İ5 yada İ7 işlemcili olanlarına bakın.Z580 di sanırım..Gerçi pek bulunmuyor piyasada artık..Eski modellerinde menteşe sorunları vardı.Şimdikiler iyi..Lenovo genel olarak fiyat performans ürünüdür.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Bizzat benim kullandığım makina quadcore masaüstünde kasan oyunları oynatıyor :)

tarihinde Hamit İnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

Cem hocam, i5-i7 arasında çok büyük farklılıklar bulamazsınız yani en azından fiyat/performans açısından. Benim size tavsiyem i5 3.nesil olmasına özen gösterin. (Nesil meselesi önemli) 3.nesil i5ler ekran karti verimliligini %80 e kadar arttırıp ısınmayı azaltıyor-imiş.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Çok teşekkür ediyorum. Bu yorumlardan sonra benim de gönlüm intele kaydı açıkçası.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Menteşe sorunu aynen devam ediyor.:) Ben 6 ay kadar oldu alalı lenova.Menteşe sıkıntısı haricinde gayet memnunum lenovadan

Yorum bağlantısı
İsmail Yanık

Menteşe sorunu aynen devam ediyor. :) Ben 6 ay kadar oldu alalı lenova.Menteşe sıkıntısı haricinde gayet memnunum lenovadan

Hayret, yıllarıdır kullanıyorum. Hiç menteşe problemi daha doğrusu hiç problem yaşamadım.

İlk aldığım ıbm r50 modeli bile hala sorunsuz çalışıyor.

Yorum bağlantısı

Masaüstünde şimdiye kadar öğrencilik zamanından beri çevreme topladığım 200-250 bilgisayardan bir tanesine bile İntel işlemci almadım ve hiçbir şikayet de almadım. Ancak AMD hastası olmama rağmen, ısısal yönden stabil olduğundan yine bir o kadar tavsiye ettiğim dizüstünde de AMD hiç almadım.

Velhasıl AMD yerine o fiyata İnteli çok rahat alıp stabil bir şekilde kullanabilirsiniz. Aldırdığım son 10 dizüstü Lenovo çeşitleridir. Şiddetle tavsiye olunur.

Bu siteden çokça alışveriş yaptım tavsiye ederim. Piyasada indirimle sattığını iddia eden büyük firmalardan daha uyguna satar çoğu zaman. Ürün de daha iyi bir ürün.

Umarım reklam algılanmaz.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-348043-Core-i5-3210-250-Ghz-6-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu213780.html

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Masaüstünde şimdiye kadar öğrencilik zamanından beri çevreme topladığım 200-250 bilgisayardan bir tanesine bile İntel işlemci almadım ve hiçbir şikayet de almadım. Ancak AMD hastası olmama rağmen, ısısal yönden stabil olduğundan yine bir o kadar tavsiye ettiğim dizüstünde de AMD hiç almadım.

Velhasıl AMD yerine o fiyata İnteli çok rahat alıp stabil bir şekilde kullanabilirsiniz. Aldırdığım son 10 dizüstü Lenovo çeşitleridir. Şiddetle tavsiye olunur.

Bu siteden çokça alışveriş yaptım tavsiye ederim. Piyasada indirimle sattığını iddia eden büyük firmalardan daha uyguna satar çoğu zaman. Ürün de daha iyi bir ürün.

Umarım reklam algılanmaz.

http://www.sadecenot...-pmu213780.html

Saygılarımla.

TEşekkürler. Fiyat olarak da iyi bir ürün gerçekten. Ben de hem PC hem de laptop ta bu güne kadar AMD kullandığım için bu modele bir sempati duymuştum. SAdecenotebook isimli site hakkında şüphelerim vardı. Sayenizde güvenilir bir site olduğunu öğrendim.

Bilgilendirme için tekrar teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...