Vedat KUŞ 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Beken Ultav yazdı: Rica ederim.Paylaşarak sorunları aşalım beken kardeş selam, inan 2 haftadan beri koltuğu gevşetip yağlıyorum falan. yarın hemen dediğin işlemi yapacağım.. teşekkürler verdiğin bilgi için .. Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 (düzenlendi) Bagajdaki ses arka plakanın takıldığı plastikten olabilir arkadaşlar. bir göz atın derim. Aynı koltuk sorunu bende de var. sağ tarafa kilolu birisi oturduğu zaman sinir oluyorum. Ben bassları açıp müzik dinlerken arka kapılardan cızırtı geliyor. Yerini bir türlü çözemedim. bassın etkisiyle birşeyler titriyor resmen. çıldırmamak elde değil. mecbur kısıyoruz sesi. 4 Ocak 2013 tarihinde Mehmet Özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Mehmet Özkaya yazdı: Bagajdaki ses arka plakanın takıldığı plastikten olabilir arkadaşlar. bir göz atın derim. Aynı koltuk sorunu bende de var. sağ tarafa kilolu birisi oturduğu zaman sinir oluyorum. Ben bassları açıp müzik dinlerken arka kapılardan cızırtı geliyor. Yerini bir türlü çözemedim. bassın etkisiyle birşeyler titriyor resmen. çıldırmamak elde değil. mecbur kısıyoruz sesi. Aynı sorun sizde de varsa bence uygulamanız lazım dediğim işlemi,bende yaptırdığımdan beri çıt çıkmıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts