Dimitri Lazaridi 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Öncelikle iyi seneler dilerim... aynı problem benim aracımda 18 bin km'de oldu. arabada garantiden değiştirmedikleri parça kalmadı. aksları 3 kere değiştirdiler. ancak sorunu halledemediler. bunun ile ilgili Otosan ile iletişime geçtim ve bana bunun normal olduğunu belli bir km'den sonra yapabileceğini söyediler. bunun ile ilgili gitmediğim servis kalmamasına rağmen sonra olarak İstanbul'da Topkapı'da bulunan Ford yetkili servise götürdüm ve sorunun kaynağını bularak (73 bin km) problemi gidermek için şanzıman takozunu değiştirerek çözdüler. Artı aracın ön tarafından gelen sesler yüzünden lakırtı sesleri şikayetim olduğundan dolayı direksiyon kutusu ve ön Z rot kolları değişti. Şimdi aracım ilk günkü gibi. Yorum bağlantısı
Dimitri Lazaridi 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 hızlanmada hiç sorun yok 4 5 6 viteslerde 3000 devirden sonra kesiliyor çabuk hızlanırsam sarsıntıda daha seri oluyo yavaş hızlanırsamda daha sarsıntılı oluyor Öncelikle iyi seneler dilerim... aynı problem benim aracımda 18 bin km'de oldu. arabada garantiden değiştirmedikleri parça kalmadı. aksları 3 kere değiştirdiler ancak sorunu halledemediler. bunun ile ilgili Otosan ile iletişime geçtim ve bana bunun normal olduğunu belli bir km'den sonra yapabileceğini söyediler. ancak son olarak İstanbul Topkapı'da (73 bin km) bu sorunu şanzıman takozunu değiştirerek çözdüler. artı ön takımdan lakırtı sesleri şikayetim olduğundan direksiyon kutusu ve ön Z rot kollarını değiştirdiler. Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 3 Ocak 2013 Yazar Paylaş 3 Ocak 2013 sağ aks tümü değişti şu anda sorun kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts