İçeriğe Yönlendir

Fiesta Titanium Kisa+Uzun+Sis'Ler Icin Halojen Ampul Tavsiye

Ali Emre Kurulu

Recommended Posts

Erkut Uysal
Tolgay Bilge

hangi takim ampul kullaniyor aracin ona gore yazarsan daha tatmin edici cevaplar alabilirsin dostum...

örnek: Kisa H7 Uzun H11 Sisler H1 gibi cunku cok cesitli lamba war modele gore...

Kisalarda Philips Blue Vision Ultra Kullaniyorum H7 Gayet memnunum beyaza yakin Sari isik Ancak yolu cok iyi aydinlatiyor...

Uzunlarda Osram Night Breaker Plus

Sislerim Orjinal, beyaz yaparsan hicbirsey goremezsin siste...

Eger yanlisim varsa mutlaka arkadaslar duzeltecektir Saygilar...

Yorum bağlantısı
Ali Emre Kurulu

http://www.sahibinde...-66162127/detay Uzunlarınız için tavsiye edilir...

http://www.sahibinde...-66246198/detay birde bunun h11 ini bulursanız sislere uygundur...

Unutmadan forumumuza hoşgeldiniz....

erkut bey tşk ederim hosbulduk.

hangi takim ampul kullaniyor aracin ona gore yazarsan daha tatmin edici cevaplar alabilirsin dostum...

örnek: Kisa H7 Uzun H11 Sisler H1 gibi cunku cok cesitli lamba war modele gore...

Kisalarda Philips Blue Vision Ultra Kullaniyorum H7 Gayet memnunum beyaza yakin Sari isik Ancak yolu cok iyi aydinlatiyor...

Uzunlarda Osram Night Breaker Plus

Sislerim Orjinal, beyaz yaparsan hicbirsey goremezsin siste...

Eger yanlisim varsa mutlaka arkadaslar duzeltecektir Saygilar...

aracım 2010 fiesta titanium x paket tolga bey xenon taktırmak istemiyorum cünki gercekten karşı tarafı rahatsız ediyor sahşen ben karşılaştığımda tüm sülalesiyle akraba oluyorum...

Yorum bağlantısı
Ali Emre Kurulu

aracımı sehir içi kulanıyorum sisli havalar cok nadir yaşanıyor bizim buralarda...isteğim sislerin renk olarak uzun ve kısalarla uyumlu olması... bundan önceki aracımda narva h4 kullanmıstım sisler fabriksyon olarak kullandım fakat görsel olarak hiç hoş durmadı...üst taraf beyaz alt taraf sapsarı!böyle bir görünüm istemiyorum.... yrıca zaman ayırıp cvp veren tüm dostlara TEŞEKKÜR ederim.saygılar...

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

aracım 2010 fiesta titanium x paket tolga bey xenon taktırmak istemiyorum cünki gercekten karşı tarafı rahatsız ediyor sahşen ben karşılaştığımda tüm sülalesiyle akraba oluyorum...

Ali bey araç bilgilerinizde 2007 Focus yazıyor... Siz 2010 fiesta diyorsunuz ben hangisi doğru anlayamadım... :unsure2: Eğer aracınız fiesta ve mercekli titanum farı ise zenon takmanızda bir sakınca yok... Göz almaz fakat bir süre sonra mercekleriniz sararma yapar... Eğer merceksizise düşüncenizden ve çevreye olan saygınızdan ötürü sizi gerçekten tebrik ederim... :)

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

Kesinlile katiliyorum bende aracimi alali 2 gun oldu hemen dedim xenon takayim ama buradaki forumlari okuyunca vazgectim ve burada BILTEMA diye co buyuk bir oto aksesuarcisi var oraya gittim adama dedim xenon istiyorum ama mercek yok al o zaman dedi Philips Blue Vision PLUS kisalar icin Osram Nightbreaker Plus uzunlar icin verdi Osramin kisalar icin olanida var ama bizim burada araclarin farlari kontagi cevirdinmi surekli yaniyor ve adamda osramin omru kisa philipslere gore dedi ve bende aldim garaja geldim taktim ve hemen zifiri karnlikta test yptim Sonuc mukemmel tam sari degil xenon gibi mavimsi beyaz degil ama beyaz gibi duruyor ve aydinlatma mukemmel hem karsi taraftanda kufur yemiyorum:)))

http://www.conrad.se/websale7/?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3ec%2fst%7d%7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2fconrad%2dswe%2fs%7d%7bl%2f01%2daa%2fl%7d%7bp1%2f4253b4aac84e163ad138f4f0cbc9efb2%2fp1%7d%7bmd5%2f22673eb094789902caa762d64dae6e48%2fmd5%7d&act=product&prod_index=857512&cat_index=SHOP_AREA_176629_0315011&otp1=tablink2

buyrun linkide burada

Yorum bağlantısı
Ali Emre Kurulu

Ali bey araç bilgilerinizde 2007 Focus yazıyor... Siz 2010 fiesta diyorsunuz ben hangisi doğru anlayamadım... :unsure2: Eğer aracınız fiesta ve mercekli titanum farı ise zenon takmanızda bir sakınca yok... Göz almaz fakat bir süre sonra mercekleriniz sararma yapar... Eğer merceksizise düşüncenizden ve çevreye olan saygınızdan ötürü sizi gerçekten tebrik ederim... :)

erkut arkadaşım.şimdi bilgilerimi güncelledim...2010 fiesta titanium x paket aracımı yeni aldım...ford'tan vazgecemiyorum:))evet mercekli ama yinede ben herseferinde gözümü alan ve beni kişiliğimden cıkaran bu xenonlara ısınamadım arkadaş...etik olarakta gecmiş yıllar millete giydir...ee şimdi sen al xenon tak olcak iş değil.o yuzden halojen ampül alıcam arkadaşım..

Kesinlile katiliyorum bende aracimi alali 2 gun oldu hemen dedim xenon takayim ama buradaki forumlari okuyunca vazgectim ve burada BILTEMA diye co buyuk bir oto aksesuarcisi var oraya gittim adama dedim xenon istiyorum ama mercek yok al o zaman dedi Philips Blue Vision PLUS kisalar icin Osram Nightbreaker Plus uzunlar icin verdi Osramin kisalar icin olanida var ama bizim burada araclarin farlari kontagi cevirdinmi surekli yaniyor ve adamda osramin omru kisa philipslere gore dedi ve bende aldim garaja geldim taktim ve hemen zifiri karnlikta test yptim Sonuc mukemmel tam sari degil xenon gibi mavimsi beyaz degil ama beyaz gibi duruyor ve aydinlatma mukemmel hem karsi taraftanda kufur yemiyorum:)))

http://www.conrad.se...1&otp1=tablink2

buyrun linkide burada

tolga bey uzun farları h4 mü?h7 mi kullandınız? aynı sorum, kısa farlar için de geçerli!!!

erkut arkadaşım.şimdi bilgilerimi güncelledim...2010 fiesta titanium x paket aracımı yeni aldım...ford'tan vazgecemiyorum:))evet mercekli ama yinede ben herseferinde gözümü alan ve beni kişiliğimden cıkaran bu xenonlara ısınamadım arkadaş...etik olarakta gecmiş yıllar millete giydir...ee şimdi sen al xenon tak olcak iş değil.o yuzden halojen ampül alıcam arkadaşım..

tolga bey uzun farları h4 mü?h7 mi kullandınız? aynı sorum, kısa farlar için de geçerli!!! birde benim aracımın farları mercekli

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

tolga bey uzun farları h4 mü?h7 mi kullandınız? aynı sorum, kısa farlar için de geçerli!!!

Kisalar H7

Uzunlar H1

Benim arcim Mondeo 08 2,0 tdci titanium

link burada dostum alirken dikkat et iki farda PLUS olsun normallerin omru cok kisa gidiyormus esk jenarasyon yani

http://www.conrad.se/NIGHT-BREAKER%ae-PLUS.htm?websale7=conrad-sweπ=857461&Ctx=%7Bver%2F7%2Fver%7D%7Bst%2F3ec%2Fst%7D%7Bcmd%2F0%2Fcmd%7D%7Bm%2Fwebsale%2Fm%7D%7Bs%2Fconrad-swe%2Fs%7D%7Bl%2F01-aa%2Fl%7D%7Btype%2FLoginUser%2Ftype%7D%7Blcmd%2F1%2Flcmd%7D%7Bssl%2Fx%2Fssl%7D%7Bsf%2F%3Cs1%3ENIGHTBREAKER+PLUS%3C%2Fs1%3E%2Fsf%7D%7Bp1%2F4253b4aac84e163ad138f4f0cbc9efb2%2Fp1%7D%7Bmd5%2Fe03b11d147d1ab6975d4b41aa2ac6c26%2Fmd5%7D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Ali bey farlarınız halojen mercekli o yüzden hiç çekinmenize gerek yok birde far ayarını düzgün yaptırdınız mı kesinlikle rahatsız etmezsiniz kimseyi hiç merak etmeyin... :) Hatta size tavsiyem bulursanız 3000 k zenon alın derim... Yine tercih sizindir Ali bey hayırlı olsun diyelim... Bu arada farlarınız kısa far h7 uzunlar h1 sislerinizde h11 dir... :)

Yorum bağlantısı
Ali Emre Kurulu

Ali bey farlarınız halojen mercekli o yüzden hiç çekinmenize gerek yok birde far ayarını düzgün yaptırdınız mı kesinlikle rahatsız etmezsiniz kimseyi hiç merak etmeyin... :) Hatta size tavsiyem bulursanız 3000 k zenon alın derim... Yine tercih sizindir Ali bey hayırlı olsun diyelim... Bu arada farlarınız kısa far h7 uzunlar h1 sislerinizde h11 dir... :)

bilgi paylaşımı için teşekkür ederim arkadaşlar.... iş seyahati nedeniyle yurd dişinda olucam en yakın zamanda karar verip neticelerini burada paylaşıcam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Emre Kurulu
  • 1 yıl sonra...
Semih Yurtlak

???  Arkadaşlar merhaba 2011 titanyum fiestamın sağ kısa far ampulu patlamış sanırım yanmıyor değiştiricem formda yazanlara göz attım ama tam olarak anlayamadım kısalar h-7 uzunlar h-1 doğrumu..  değişmişken bende beyaz mı yapsam diyorum parklarıda beyaz yapayım diyorum halojen olarak kısalara philis uzunlara osram tavsiyesinde bulunmuşsunuz parklar ne olacak ??  birde

kısa  uzun ve parklar beyaz olduğunda ampullerin ücreti ne olur.???

şimdiden vereceğini<z bilgiler için teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

???  Arkadaşlar merhaba 2011 titanyum fiestamın sağ kısa far ampulu patlamış sanırım yanmıyor değiştiricem formda yazanlara göz attım ama tam olarak anlayamadım kısalar h-7 uzunlar h-1 doğrumu..  değişmişken bende beyaz mı yapsam diyorum parklarıda beyaz yapayım diyorum halojen olarak kısalara philis uzunlara osram tavsiyesinde bulunmuşsunuz parklar ne olacak ??  birde

kısa  uzun ve parklar beyaz olduğunda ampullerin ücreti ne olur.???

şimdiden vereceğini<z bilgiler için teşekkürler...

Önümüz kış beyaz halojen takarsanız görüşünüz çok düşer. Beyaz halojen görüntüdür sadece. Ama tercih sizin. Kısa H7 Uzun H1 Sisler H11'dir. Parkların pek bir faydası yoktur. İstediğiniz markayı takın :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...