İçeriğe Yönlendir

2010 Focus Uzaktan Kumanda Pili Zayıf

Anıl Demirtaş

Recommended Posts

Anıl Demirtaş

Arkadaşlar 2010 focus tit aracımda bilgi ekranında uzaktan kumanda pili zayıf uyarısı çıkıyor.bu pilin nasıl değiştiği konusunda bir bilgisi olan varmı.kumandanın sağına soluna baktım ama herhangi bir vida vs göremedim.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
(düzenlendi)

bu videoda kolay bir şekilde gösteriyor nasıl değiştireceğinizi

tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Soğuk hava pillerin ömrünü kısaltabiliyor yada erken bitmesine neden olabiliyor..Bu aralar sıcak yerde saklamak lazım pilli cihazları

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Benim de aynı uyarıyı vermeye başladı dünden beri. Faydalı bir video olmuş. Pilin özelliklerini bilen varmı?

Yalnız sustalı olmayan (anahtarsız çalışma) biraz farklı, tam uymuyor buna.

Yorum bağlantısı
Anıl Demirtaş

Video faydalı olmuş ama benim anahtarda sustalı değil.tecrübesi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Anahtarsız çalıştırmalarda pil çabuk bitiyor.Servise değiştirin 10 tl ye hiç uğraşmayın.Zaten mecbur kodlama için servise gideceksiniz.

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Benimde uyarı vermişti anahtarsız çalıştırma saat tamiri yapan bi yerde 2 tl ye değiştirdim :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Herhangi araç anahtarı yapıp, kodlayan anahtarcılarda fazla maliyet tutmadan kolayca değiştirilebiliyor...

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Kodlama yaptırmak gerekiyor mu ben yaptırmadım ama?

Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul

Benim de aynı uyarıyı vermeye başladı dünden beri. Faydalı bir video olmuş. Pilin özelliklerini bilen varmı?

Yalnız sustalı olmayan (anahtarsız çalışma) biraz farklı, tam uymuyor buna.

Bilgisayarların 3 V bios pili. Standart bir pil. Her yerde bulunabilir.

Anahtarsız çalıştırmalarda pil çabuk bitiyor.Servise değiştirin 10 tl ye hiç uğraşmayın.Zaten mecbur kodlama için servise gideceksiniz.

Servisteyken o uyarıyı örünce değiştirttim hemen ve 4 tl idi.

Kodlama yaptırmak gerekiyor mu ben yaptırmadım ama?

Kod falan gerekmiyor.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

İyi ucuzmuş, yolum düşünce değiştirteyim. Bakıma da 3 bin km kaldı ama dayanırmı bilmem o zamana.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Saygın Can Oğuz

Servisin önünden geçerken aklıma geldi, yarım saatte hallettiler. Öncelikle, sadece pili değiştirmek yetti, kodlama gerekmedi. Kodlama gerekseydi yedek anahtarı istiyorlardı. sadece pil için 17 lira aldılar :)

Yorum bağlantısı
Anıl Demirtaş

Servislik bir durumu yok.bende dün bir avmde anahtarcıda değiştirdim.5 liraya değiştirdi.çokta basitmis.kumandanın içinden anahtarı çıkartınca içindeki parçayı itin kumanda ikiye ayrılıyor ve pil görünüyor.pilin modelide cr2032 olması lazım.bildiğimiz teyp kumanda pili büyük yuvarlak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Servisin önünden geçerken aklıma geldi, yarım saatte hallettiler. Öncelikle, sadece pili değiştirmek yetti, kodlama gerekmedi. Kodlama gerekseydi yedek anahtarı istiyorlardı. sadece pil için 17 lira aldılar :)

Çok almışlar sizden bencede.

Arkadaşlar 2010 focus tit aracımda bilgi ekranında uzaktan kumanda pili zayıf uyarısı çıkıyor.bu pilin nasıl değiştiği konusunda bir bilgisi olan varmı.kumandanın sağına soluna baktım ama herhangi bir vida vs göremedim.

Ayrıca anahtar ve pilleri ile ilgili konumuz yukarıda var diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Anıl Demirtaş

Konu var fakat bizim kumandalarla alakalı bir durum söz konusu değil.Hem sorunu çözdük hemde herkesin başına gelebilecek bir durum olduğundan paylaşma ihtiyacı hissettim.

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu

bende serviste 5tl ye değişti

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Benim anahtarda tekliyor bazen sustalıda değil,dediğinize göre sadece pili değiştirsek yetiyor öylemi?Başımıza iş almayalım da :D Benimki gibi anahtarı olan hiç değiştirdimi acaba pili? Birde sustalıya çevirme şansımız varmı İzmirde ? Bilgisi olan

Yorum bağlantısı
Anıl Demirtaş

benim anahtarda sustalı değildi.tuşuna basıp anahtarı al içinden sonra içindeki tırnağı itip pili değiştir bu kadar basit

Yorum bağlantısı
Ahmet Yıldıran-2

pil zayıf uyarısı benim de başıma geldi. saatçiye gittim verdim 5 tl. değiştirdiler pilini. o kadar da uğraşmaya gerek yok. pili alırım diyosanızda sustalı olmayan anahtarlar için start/stop anahtarlar için yani kontağı çıkarttıktan sonra bi tornavida ile hafifçe ikiye ayırmak yeterli geliyor. anında açılıyor zaten.. ama 5 tl için riske girmeye değmez. verin bi saatçiye 2 dk. da değiştirsin.

Yorum bağlantısı
Suleyman Aratma

ben dün pil değişimi yaptım ama programlama istemedi benim araç.2011 tıtanyum...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Hasan Sancak

Aracımda dünden beri uzaktan kumanda kilitlemede de açmada da tutukluk yapıyor çalışmıyor acaba pilimi bitti yoksa bi sorunmu oluştu? Kumanda suyla temas etmedi düşmedi bişey olmadı. 2011 tdcı focus collection

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

En çok 3 liradır pil, normal ya da değil değiştirin gitsin...Zararınız olmaz..Ben günde 10 kez açıp kapatıyorum kilitleri henüz bitmedi ama bir gün bitecek...CR2032 kodlu pildir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Şimdi pili değiştittirdim falat adam dediki burada bazen oluyo vericimi me varsa artık dedi çünkü dün burda olduktan sonra başka biyerde olmamıştı fakat yine burda oldu. Teşekkürler cevaplarınız için

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...