İçeriğe Yönlendir

2010 Focus Uzaktan Kumanda Pili Zayıf

Anıl Demirtaş

Recommended Posts

Şu an servisteyim ve pil değişti. Ama gene pil zayıf uyarısı veriyor. Anahtarı sıfırlayalım bi dediler. Olmazsa randevu vereceğiz başka şeylere bakmamız lazım dediler :s

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar
(düzenlendi)

Ne servisi ne 10TL si ne saatçisi arkadaşlar. Pil Lithium 3 V CR 2032 pil,

Electroworld mü bimeks mi neydi hatırlamıyorum 5li paket halinde 5,99 mu neydi fiyatı... GP marka Son kullanma tarihi 2023 yılı :) bayatlayana kadar bitiririm anahtarsız çalışanların pili biraz hızlı bitiyor. her seferinde 10 TL bayılırsanız bide sırf bunun için servise veya başka yere gidip gidip yakıt yakıyorsanız vay halinize :)

Anahtarın İçini açmakta çok basit mekanik anahtarı çıkartın yuvasına tersten sokup çevirin açılır anahtar.. Kodlamaya filan gerek yok tabi pil değişimi sırasında 10dk. kaybetmeyin...

tarihinde Kutay Akçar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Emre Şimşek

Hortt! :)
Birisi 2011 Focus için anahtarsız kumandanın pilini nasıl değiştireceğimizi anlatabilir mi? Mümkünse videolu olsun.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kendim sordum kendim cevaplayayım. Anahtarsız giriş kumandasının içindeki gizli anahtarı çıkartıp nazikçe iki tarafa doğru çekin ortadan ikiye lap diye ayrılıyor. Fazla beklemeden pili değiştirin.

Benim uzun zamandır kullanılmayan yedek anahtarın pilini değiştirdim, hiç sorunsuz çalıştı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...