İçeriğe Yönlendir

Bu Spoilerı Nerede Yaptırabilirim?

Onur Yeşil

Recommended Posts

Onur Yeşil

Sanırım 3 parçadan oluşuyor.İçimizde bunu yaptırmama yardımcı/aracı olabilicek var mıdır? E bir de maliyet tabi? (:

6415260094_large.jpg

6415260096_large.jpg

6415260101_large.jpg

upload

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Herkesten farklı gözükür ama kaba gibi geldi bana. Ben abartı şeylerden hoşlanmadığım için durabilir. İnce ST Spoileri var ve bunu nerede yaptıracağım diye sormuşsun fiberin memleketi bursa da yaşıyorsun :)

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Herkesten farklı gözükür ama kaba gibi geldi bana. Ben abartı şeylerden hoşlanmadığım için durabilir. İnce ST Spoileri var ve bunu nerede yaptıracağım diye sormuşsun fiberin memleketi bursa da yaşıyorsun :)

Hani tanıdık flan vardır ucuza getiririz diye şeyettim. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

kalıplama yapılacağı için normalden iki karı fiyat çekebilirler :D ama istanbuldaki bi çok fiberci yapabilir ankarada :D karlıkçı halil var istanbulda paşa tuning bu işlerde iyiler

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Paşa'ya ve Karlıkçı Halil'e e-mail gönderdim biraz önce bakalım ne diycekler... (:

Yorum bağlantısı

Karlıkçı? ürünü alınca kontrol edin boyamadan önce, boyu kısa gelemsin :D

karlıkçı halil'e fotoyu ver, 2gün sonra git,montaja hazırdır :)

Ama kendi yapacak,yanındaki değil :)

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Karlıkçı? ürünü alınca kontrol edin boyamadan önce, boyu kısa gelemsin :D

Anlamadım,niyekine? (:

karlıkçı halil'e fotoyu ver, 2gün sonra git,montaja hazırdır :)

Ama kendi yapacak,yanındaki değil :)

Resimleri yolladım bakalım. (:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bilemem, artık prensip olarak fiber boyamıyoruz zaten , ömür törpüsü :mangal:

çağlar abi dediğin doğru fiber işi şans :D resmen biliyorum ama hayatımda spoyler le tanıştım :D adam sadece renk i söyledim nokta atışı yapmıştı :D he bide tampon var ondada nokta atışı yaptı adam sadece akşamları biraz fark vardı :D :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

spoileri sprey boya ile boya, farksız gibi bile durabilir istisna.... tampon iyi olmuş ama tebrikler

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

spoileri sprey boya ile boya, farksız gibi bile durabilir istisna.... tampon iyi olmuş ama tebrikler

teşekkürler çağlar abi istiyen olursa seve seve satabilirm :D :D :fiuw: :fiuw: :fiuw:

abi tamponu boyatırken on dakka boya ayarı çekmişti spoyleri yaparken sadece rengi ne demişti :D

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Karlıkçı halil bi araba parası ister :D Bursa da var tanıdık sana yarın mesaj atarım ben. Bu arada sana yolladığım ön karlığı halil yaptı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Karlıkçı halil bi araba parası ister :D Bursa da var tanıdık sana yarın mesaj atarım ben. Bu arada sana yolladığım ön karlığı halil yaptı.

bence ister neden derseniz :D çünkü hazır bi kalıp ı yok hazır bi kalıp olsa maksimum 100 liradır :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Bekliyorum kardeşim. (:

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

ŞENTÜRK POLYESTER

İSMETİYE MAH.ADALET SOKAK NO:1

OSMANGAZİ//BURSA

FİRMA TEL:0224 257 38 08

HÜSEYİN ŞENTÜRK:0538 601 56 87

HASAN ŞENTÜRK: 0537 353 08 45 Soyismimi söylersen sana yardımcı olacaklarına eminim. En kötü ihtimal yaptırabileceğin bi yere gitmeni sağlarlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...