İçeriğe Yönlendir

Yaylandık :) Vogtland 35 Mm Spor Yay

Aykan Samet Uzun

Recommended Posts

Aykan Samet Uzun

Töbe töbe gözü olanın götü çıksın babaanne tabiri

Bak bu fotoğrafı senin yüzünden koydum ;)

Güzel olmuş samet güle güle kullanın :nazar:

Çok teşekkürler Hakan abi :)

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Aracın yürürüyle oynanmasını hiç sevmem ama, bu araca 3,5cm tam kararında olmuş. Ne az ne çok... :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

O zaman pek düşmez :) ama güzel olmuş lastik ebatlarını büyütmeyi düşünürsen kamberler biraz daha belli oluyo :biggrin: tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Engin Saltaş

Hayırlı olsun. Güle güle ve en önemlisi kazasız i belasız kullanmanız dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Before & After

XKySD.jpg

ikinci fotoyuda aynı yerde çeksene :) çok güzel olurdu ... :nazar:

ben coil takıp 75mm düşüreyimde görün siz :D

buda yeni jant lastikler ahhaha

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

8280519611_e7be197137_z.jpg

IMG_0745 by bektastalay3351, on Flickr

naaaaaptın yaaaaa bu arabaya ... :s

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Aracın yürürüyle oynanmasını hiç sevmem ama, bu araca 3,5cm tam kararında olmuş. Ne az ne çok... :nazar: :nazar: :nazar:

Evet çok tatlı bi düşme oldu :)

O zaman pek düşmez :) ama güzel olmuş lastik ebatlarını büyütmeyi düşünürsen kamberler biraz daha belli oluyo :biggrin: tavsiye ederim

Hiçbirşeye dokunmucam daha.Sadece lastikler bittiğinde tabanı 215 (Yokohama C Drive 2) yapabiliriz.O da babama kalmış...

Hayırlı olsun. Güle güle ve en önemlisi kazasız i belasız kullanmanız dileğiyle.

Çok teşekkürlerr :)

ikinci fotoyuda aynı yerde çeksene :) çok güzel olurdu ... :nazar:

Arşive baktımda birbirine en yakın fotoğraflar bunlar.Olmadı eski bi fotoğraf seçerim onu nerede çektiysem aynı açıyla çekerim o zaman iyice belli olur :)

Yorum bağlantısı
Serdal Altınok

Merhabalar, aracınız gayet güzel görünüyor, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim.

bende 3,5 yay takarak düşürmeyi istiyorum ama en büyük endişem aracın konforunun çok fazla etkilenip etkilenmemesi.

bu konuda kullanımınıza bağlı olarak tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Önceki hali ile şimdiki arasında ne kadar fark oldu?

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Merhabalar, aracınız gayet güzel görünüyor, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim.

bende 3,5 yay takarak düşürmeyi istiyorum ama en büyük endişem aracın konforunun çok fazla etkilenip etkilenmemesi.

bu konuda kullanımınıza bağlı olarak tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Önceki hali ile şimdiki arasında ne kadar fark oldu?

Çok teşekkür ederim :)

Konfor illaki düşecek.Düşmüyor diyen varsa inanmayın zaten.Ama konfor benim beklentimin baya bi üstünde çıktı.Her açıdan çok memnun kaldım :good1:

Çok düşük hızlarda (5-10 km) tümsekten geçerken biraz fazla sekiyor araç.Daha üst hızlardada orjinal yaylarla 3 kere sekiyorsa, spor yayla 1.5 - 2 kere sekiyor.Bir de ufak tefek çukurlara girdiğinizde gelen ses çok az daha arttı.Ama bu kadar hafif olumsuzluklar bence hiç de sıkıntı değil :yes:

Harika olmuş, gönlünce kullanman dileği ile. :nazar:

Çok teşekkürlerr :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

benim arabaya binen küfür ediyor :D

Sametle kar lastiği taktık 205 55 16 bune lan konfor farketmedi dedi kendisi hahhaa

Aynen ya gram fark yoktu.Demek ben 18 taksam konfor aynı olucak :tongue::D

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

yok ya skoda da 205 55 16 ya geçtimya 18 lerden off dedim konfora bak benim süspansiyonda bi ibnelik var bunu diyorum ben :D farklı yani

Bencede bro var bi iğnelik :biggrin:

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

acaba diyorum kessekmi benim yayları :D

Öne hiç dokunma, arkayı preslet.

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

kesmekmi presletmekmi ? Çağlar abi beni takmadı bugün :D

Bilmem ki hangisi iyi olur :unsure2:

Adamı o kadar çok arıyosunki takmaz tabii :D

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

yok whatsapp dan yazdıydım o Mertin su kaydırıcısına kızdıydı

Hee tamam o zaman :biggrin:

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

hayır 5 :beee:

Artistlik yapmayın uleyyynnn öne 5 arkaya 3.5 takıyosunuz sonra E36 gibi geziyosunuz :D

Vogtland 4ever :yes::good1:;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Bursa da bir firma ile bağlantıya geçtim (air ride) istediğim şeyi yapmak için araştıracaklar eğer olursa siz görürsünüz 3 ü 5 i :p

Ouuu çok feciii :pufpuf:

Abi yazın ben kesin yapıyorum ne koni ne coil alıyorum koydum kafaya

Air mi ???

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

la vallah başlıyacam yol tutuşuna şimdi :D

yazın air yapıcam şimdi yürüyene dokunmuyorum yazın diskler falanda değişecek zaten hepsi aradan çıkar

şimdi tampon ve eksozla uğraşıyorum

Nefes al nefes :D

Yorum bağlantısı
Caner ŞAHİN

benim yaylarda aynı marka ama konfordan çok ödün veriyoruz yaa ben de acaba tekrar orjinale mi dönsem diyorum yada bunlar orjinal miş gibi yükseltilebilse keşke :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

benim yaylarda aynı marka ama konfordan çok ödün veriyoruz yaa ben de acaba tekrar orjinale mi dönsem diyorum yada bunlar orjinal miş gibi yükseltilebilse keşke :)

Keşkee :rolleyes:

Bence konfor fena değil ama... :yes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...